Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Κοινοποίηση:
05ca07_vougiouklaki

Στην «Αστέρω», η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έπρεπε να κολυμπήσει σε ένα ποτάμι για χάρη του σεναρίου. Η Αλίκη έκανε την εμφάνισή της με μία ρόμπα και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που δοκίμαζε τη θερμοκρασία από το νερό. Μάλιστα, η Αλίκη ανέφερε πως ήταν έτοιμη να βουτήξει.

Μετά το σύνθημα του Ντίνου Δημόπουλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπεσε στο ποτάμι. Τα νερά παρέσυραν την Αλίκη και εκείνη φώναζε «βοήθεια». Ήταν φανερό πως αυτό που συνέβαινε, δεν ήταν μέρος από το σενάριο. Η Αλίκη οδηγούνταν για πνιγμό.

Ωστόσο, δύο επαγγελματίες που βρισκόντουσαν για δουλειά στο χώρο προσπάθησαν να τη διασώσουν. Αυτός που έσωσε την Αλίκη ήταν εργαζόμενος εφημερίδας, ενώ ο άλλος εργαζόμενος, που ήταν τεχνικός, παρασύρθηκε από τα ρεύματα. Το ατύχημα ήταν πέρα για πέρα αληθινό και η Αλίκη σώθηκε από του χάρου τα δόντια την τελευταία στιγμή.

Το ατύχημα στη «Μανταλένα»

Μετά από δύο χρόνια, η Αλίκη έπρεπε να παίξει σε μία σκηνή, όπου θα τσακώνονταν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ επάνω στη βάρκα. Όμως, στο τέλος της σκηνής, η Αλίκη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα. Μάλιστα, πριν στο νερό χτύπησε το κεφάλι της στην κουπαστή από τη βάρκα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ευτυχώς, μετά από λίγα λεπτά, η Αλίκη συνήλθε και συνέχισε τα γυρίσματα.

Βίντεο, με τη σκηνή του ατυχήματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: