Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ανατριχιαστικό όνειρο που της έδειξε ότι έχει καρκίνο! Άναψε κερί αλλά δεν σώθηκε…

Κοινοποίηση:
vougioukla

Το όνειρο που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και της έδειξε ότι έχει καρκίνο! Άναψε κερί αλλά δεν σώθηκε… Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Συνέντευξη στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πριν από 25 χρόνια είχα ένα πρόβλημα όγκου στον εγκέφαλο. Ομολογώ ότι εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα. Δηλαδή, πράγματι έφτασα στα άκρα. Φοβήθηκα. Μου πήρε μία ώρα να το διαχειριστώ. Έπαιζα τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την παρακάλεσα το εξής: “Θα παίξουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα”. Οτιδήποτε ξεπέρασα ήταν μέσα από την παράσταση. Στην περιοδεία είχαμε πάει με την Αλίκη σε μια βυζαντινή εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι και μου είπε: “Ήρθαμε εδώ για να προσευχηθώ για σένα και είδα ότι εγώ πέθανα κι εσύ ζεις”. Είχε μια μεταφυσική διαίσθηση.

Το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να μιλήσει πια. Όταν ήταν στο δωμάτιο κλινήρης δεν είμαι σίγουρος αν αναγνώριζε και πρόσωπα. Πιθανό τον Δημήτρη, τη Νότα να τους αναγνώριζε, αλλά βγαίνανε κι εκείνοι από το δωμάτιο συγκλονισμένοι. Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μια άλλη Αλίκη, κιτρινισμένη αρκετά από τον ίκτερο. Η Αλίκη είχε μια φαρδιά αγάπη για τον Δημήτρη, τον νοιαζόταν. Ο Δημήτρης δεν την νοιαζόταν όσο εκείνη αυτόν», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response