Ακόμα βάζουν καλάθια – Μάβερικς – Ρόκετς 149-153

Κοινοποίηση:
Jan 31, 2020; Houston, Texas, USA; Houston Rockets guard James Harden (13) dribbles the ball as Dallas Mavericks guard Tim Hardaway Jr. (11) defends during the game at Toyota Center. Mandatory Credit: Troy Taormina-USA TODAY Sports

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση οι Ρόκετς κέρδισαν τους Μάβερικς με 153-149. Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα τελευταία δευτερόλεπτα και συνολικά να πετυχαίνει 49 πόντους, οι «ρουκέτες» πήραν την πρώτη τους νίκη, μετά την επανέναρξη.

Ο «Μούσιας» εκτός από τους 49 πόντους, είχε και 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Ουέστμπρουκ με 31 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. O Tζέιμς Χάρντεν τρέλανε κόσμο πλέον και κυνηγάει τον Χακίμ Ολάζουον στην κορυφή των σκόρερ των Ρόκετς. Ο «Μούσιας» έγινε ο 2ος σκόρερ όλων των εποχών του Χιούστον, ξεπερνώντας τον Κάλβιν Μέρφι. Ο απίθανος σταρ των Ρόκετς ξεκίνησε με 23 πόντους στην πρώτη περίοδο. Πλέον κυνηγάει τον θρύλο της ομάδας και κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της, Χακίμ «The Dream» Ολάζουον.

Για τους Μάβερικς ο Πορζίνγκις επέστρεψε με… φόρα και είχε 39 πόντους και 16 πόντους, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς, που ήταν μοιραίος με το τελευταίο σουτ, είχε 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Εντυπωσιακός ήταν και ο Μπερκ, που μπήκε από τον πάγκο, για να δώσει 31 πόντους στην ομάδα του, αλλά το Ντάλας στην παράταση δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: