Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;…»

Κοινοποίηση:
w27-155400kammenos

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στα social media, ο τέως υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, «φωτογράφησε» τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ασθένεια του αρχιεπισκόπου Ιεώρνυμου από κορωνοϊό, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για ειδική μεταχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο Π. Καμμένος έγραψε: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών… ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ».

Μάλιστα, όταν χρήστης του επισήμανε ότι δεν είναι θέμα ατόμου, αλλά αξιώματος και θεσμού, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε κοφτά ότι «οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συγκυβερνησες με τον βουτση, τον …φιλη κσι την …ρεπουση. Ασε το παραμυθι, που το επαιζες και μακεδονομαχος! Γιατι δεν εριξες τους προδοτες οταν υπογραφανε στις πρεσπες και τα ματ σαπιζανε στο ξυλο τους ελληνες; ουτε υποψηφιος δεν τολμησες να κατεβεις με οσα εκανες και συγκυβερνησες με τους εθνομηδενιστες. Κσι σε επιασε τωρα η ευαισθησια, οταν μαζι με τον τσιπρα κλεισατε τις τραπεζες, τα ξεχασες;

  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ !!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ 95 ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΜΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!!!ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!!!

  3. Είπαμε ειδική θεραπεία ο Τζόνσον , ειδική θεραπεία ο Τραμπ , ειδική θεραπεία ο Ιερώνυμος και εμάς θα μας μπήξουν το εμβόλιο να μας κάνουν ζόμπι.
    Α ρε Ιωάννα Κουσκούση που τους χρειάζεται.

Comments are closed.