Αισχρή πρόκληση από την Τουρκία: “Yπο κατοχή το Αγαθονήσι” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
nisia_vrahonisides

Από την Yeni Safak μέχρι την Sozsu, τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για τουρκικά εδάφη υπό ελληνική κατοχή
Νέα πρόκληση από τα τουρκικά ΜΜΕ, που όχι μόνο εμφανίζουν το Αγαθονήσι ως τουρκικό νησί με το όνομο Εssek αλλά επιτίθενται και στην Πρόεδροτης Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή την επίσκεψή της στο νησί.

Όπως γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το Αγαθονήσι είναι τουρκικό έδαφος που ανήκει στον δήμο Αϊδινίου.

sakellaropoulou_turkey
sakellaropoulou_yenisafak

 

Ένα προς ένα τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε Αγαθονήσι και Λειψούς.

Από την Yeni Safak μέχρι την Sozsu, τα τουρκικά ΜΜΕ μιλούν για τουρκικά εδάφη υπό ελληνική κατοχή και με ακριβώς το ίδιο κείμενο γράφουν: «Πρόκληση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας προς την Τουρκία. Επισκέφθηκε τη νήσο Εssek ( Αγαθονήσι) που ανήκει στο νομό Αϊδινίου! Η Σακελαροπούλου πήγε με ελικόπτερο στο τουρκικό αυτό έδαφος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τούτος ο Τόπος είχε πάντοτε κ έχει απάτριδες κ ανθελληνες,ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ”ηγέτες”.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΟΥΣΤΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΜΠΟΥΣΤΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΣ Μ@Λ@Κ@ΙΕΣ ,ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ”ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΟΥΓΙΑΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ … .

  2. ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ

Leave a Response