Αθώος κρίθηκε νηπιαγωγός που κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος πέντε παιδιών

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΙ

Αθώος κρίθηκε ένας 46χρονος νηπιαγωγός, ο οποίος κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 5 ανήλικων, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Το 2020, σε πρώτο βαθμό, ο 46χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς σε συνολική φυλάκιση 6 ετών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ανά μέρα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αρχικά παραπέμφθηκε να δικαστεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Τελικά, από το Πρωτοβάθμιo Δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος.

«Από την πρώτη στιγμή δεν με είδαν με καλό μάτι»
«Δεν ήρθε ποτέ κανένας γονέας να παραπονεθεί. Κι εγώ είμαι πατέρας μιας κόρης. Από πρώτη στιγμή που πήγα στο σχολείο δεν με είδαν με καλό μάτι. Δεν φορούσα στενές φόρμες. Μάλλον δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι ήρθε άνδρας νηπιαγωγός. Κανένας δεν έκανε μήνυση, όλοι οι γονείς κρύφτηκαν πίσω από μια αναφορά που έκαναν στην αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Είμαι αθώος, δεν έχω κάνει τίποτα. Ήταν λάθος μου, για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας. Ήταν ένα παιχνίδι» ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος στην απολογία του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο νηπιαγωγός έβρεχε με νεροπίστολο τα παιδιά και τραβούσε τις μπλούζες τους για να βλέπει τα κορμάκια τους.

Ύστερα από καταγγελίες των γονέων 5 νηπίων και σχετική αναφορά της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κινήθηκε η ποινική δίωξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και η ΜΑΛΆΚΙΑ των ανθρώπων μέγιστη!!!!!!!!
    Τσάμπα κατηγόρησαν τον άνθρωπο.
    Τίποτα κλωσες θα είναι που έχουμε γεμίσει παντού.
    Ξεσκισε τες τώρα άνθρωπε μου με αγωγές και πάρτους τα κωλοσπιτα τους.

Comments are closed.