Αθωώθηκε μητέρα που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου γιου της

Κοινοποίηση:
παιδι βιασμος

Αθωώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 54χρονη η οποία ήταν κατηγορούμενη για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου γιού της. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Κατά τη δευτεροβάθμια ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι δεν τελέστηκε η πράξη που αποδόθηκε στη συγκεκριμένη μητέρα ύστερα από καταγγελία του συζύγου της και πατέρα του παιδιού, όπως αναφέρει το grtimes.

Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς και καταδικάστηκε με ποινή κάθειρξης 6 ετών ενώ η έφεση της είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το 2013, η κατηγορούμενη ασέλγησε εις βάρος του 10χρονου τότε γιού της, μέσα στο σπίτι τους στη Βέροια Ημαθίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι κρίμα να προσπαθούν οι γονείς να εκδικηθούν ο ένας τον άλλον μέσω των ίδιων τους των παιδιών! Τραγικό και άσχημο! Φανταστείτε τι θα ένιωθε το παιδί που χωρίς να το καταλάβει έγινε όπλο στα χέρια του πατέρα του και φανταστείτε τι θα πει για μια τίμια μάνα να την κατηγορήσουν πως έκανε κακό και μάλιστα τέτοιου είδους στο παιδί της!

Comments are closed.