Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει περίπτωση lockdown». Πες ότι σε πιστέψαμε…

Κοινοποίηση:
Αδωνις

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τον κορωνοϊό και τόνισε ότι δεν θα επιβληθεί ξανά lockdown στη χώρα.

Ο Γεωργιάδης σημείωσε πως πλέον «έχουμε να κάνουμε με την πανδημία των ανεμβολίαστων», ενώ τόνισε ότι ξεκάθαρα δεν υπάρχει περίπτωση γενικού lockdown. «Έχει εκλείψει το εθνικό μας δικαιώμα να κλείνουμε τον κόσμο σπίτι του», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ , ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε στην Γερμανίδα Καγκελάριο.

«Είπε mea culpa στο μέτρο που μπορούσε, φάνηκε να αναγνωρίζει τα λάθη της» ανέφερε επίσης για την Άνγκελα Μέρκελ

Τέλος, άσκησε κριτική στη Γερμανία με αφορμή τον εξοπλισμό της Τουρκίας. «Ήταν μια λάθος απόφαση, πρέπει νέα κυβέρνηση της χώρας να την επανεξετάσει».

Ο υπουργός μίλησε και για το ζήτημα του πληθωρισμού και είπε ότι παρατηρείται έκρηξη του πληθωρισμού στην ενέργεια παγκοσμίως, με την Ελλάδα να καθίσταται αδύνατο να εξαιρεθεί.

Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η κυβέρνηση βρίσκεται πάνω από το πρόβλημα και αν χρειαστεί να παρέμβει θα το πράξει

Η πληθωριστική φάση στην οποία βρισκόμαστε είναι ακραία υποστήριξε ο υπουργός, παράλληλα όμως παρέθεσε δύο θετικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία: Η Ελλάδα είναι η 3η χαμηλότερη σε πληθωρισμό χώρα στην ΕΕ , ενώ κατέγραψε την 2η χαμηλότερη αύξηση στην ενέργεια

«Τα μέτρα που λαμβάνουμε μέχρι τώρα κρατάνε την οικονομία στις ράγες» επισήμανε ο υπουργός, τονίζοντας ότι εξαιρεθεί η ενέργεια, σε όλα τα άλλα αγαθά έχουν πέσει οι τιμές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ολοι εσεις….μια τρίχα απο τ αρχίδια του Αδωνη…..ΖΩΑ

  2. Και πέρυσι τα ίδια έλεγαν και μετά από λίγο τσουπ Lockdown.

  3. να πείτε στον μπατριώτη καρατζαμπουρδα να τον χαίρεται.. τα περισσότερα τηλεοπτικά σκουπίδια απο το κανάλι του και την σχολή του βγήκαν!

  4. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ!!!!

  5. Ο γλείφτης κόλακας του κούλη τι θα έλεγε και να μας πει τι εννοεί…σε όλα τα άλλα αγαθά έχουν πέσει οι τιμές! γιατί ή ψέματα λέει ή ζει αλλού και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα

Comments are closed.