“Αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια”! Η ομοφυλοφιλία, το «μαναφούκι» και η παρεξήγηση που έφερε ένταση στις σχέσεις Ρώμα-Καπουτζίδη-Μουτίδου…

Κοινοποίηση:
ρωμας μουτιδου

Με αφορμή το κάλεσμα που έκανε η Σοφία Μουτίδου στους gay διάσημους, μέσα από το «The Booth», την εκπομπή του OPEN στη οποία συμμετέχει, να βγουν και να το πουν δημόσια, ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε ολίγον.. αυστηρά, προκαλώντας άθελά του τη αντίδραση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Διάβασε περισσότερα εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Συκιες παντού…. Στην βουλή… Στα ΜΜΕ… Στους τραγουδιστές… Στους ηθοποιούς..στην μόδα…. Στα νοσοκομεία… Παντού… . Σε όλα τα πόστα…. Σύκα ααα..

 2. η λέξη κίναιδος σημαίνει αυτός “που κινεί την οδό” η οποία φράση σημαίνει αυτός που εξευτελίζεται δημοσίως, Κατα βάθος δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα ή σύμπλεγμα με τους πο@στηδες γιατί μας βοηθάνε λέγοντας αλόγιστα πράματα να αιτιολογούμε τις δικές μας απόψεις. Στο προσωπικό τους κύκλο κ κρεββάτι ας κάνουν ότι θέλουν γιατί είναι ελεύθεροι, αλλά δε μπορεί να προβάλουν την ανωμαλία τους ως κάτι φυσιολογικό. Το ανήθικο και πρόστυχο δεν είναι φυσιολογικό.

 3. Εχέσθημεν για τις υποθέσεις σας.Δε πα να κάνετε και 15 τούμπες το δευτερόλεπτο.Μη μας πρήζετε όμως και μη πάτε να βγάλετε το άσπρο μαύρο.

 4. ρε μαλάκα η μουτίδου πώς την έχει δει? μας έχει πρήξει τα αρχίδια ότι τα είχε 8 χρόνια με γκέι…

 5. φαίνεται ότι καριέρα στην ελληνική τηλεόραση κάνεις μόνο αν αλλάξεις όχθη ……το λυπηρό είναι ότι και παλληκάρια που είναι 100% straight λόγω που οι “ημέτεροι”έχουν τα καίρια πόστα κάνουν βουτιά στον βούρκο για να προωθήσουν την καριέρα τους!

 6. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε λογής ανωμαλιαρα στο κρεβάτι του. Στη δουλειά του μπορεί να είναι άψογος,και να μην προσπαθεί μόνο μέσω της ιδιαιτερότητας του να γίνει γνωστός?
  Από πότε έπαψαν να μετράνε οι αξίες και ικανότητες κάποιου σε σχέση με το τί κάνει στο κρεβάτι του?
  Μας τα έχουν πρήξει.

 7. Μα κι ο ρωμας προχθές τόπε ότι είναι ομοφυλόφιλος.
  Ω ρε που καταντήσαμε όλοι τους θέλουν να πάνε με τη μόδα.

 8. ΑΦΟΥ ΠΛΗΘΗΝΑΤΕ-ΠΛΗΘΗΝΑΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ GAYΔΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΑΜΕ.

Leave a Response