Αγώνας δρόμου για να εκπέμψει πανελλαδικά το One

Κοινοποίηση:
onechannel

Αγώνας δρόμου για να βγει στον αέρα σε πανελλαδική εμβέλεια, μέσω Digea, το One Channel.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η εκπομπή να γίνει στις 11/11/2019, κυρίως με ειδησεογραφικό πρόγραμμα και δημοσιογράφους όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Γιώργος Παπαχρήστος ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, έχοντας εμπειρία από την ΕΡΤ τα τελευταία δύο χρόνια. Δίπλα στον Σταμάτη Μαλέλη προστέθηκε ο Γιάννης Σμυρλάκης, πρώην διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ και με προϋπηρεσία στον Alpha. Η έκπληξη θα είναι στον ψυχαγωγικό τομέα, με τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Αντώνης Ρέμος, ενώ το κανάλι θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση και τους αγώνες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Καλησπέρα Στέφανε,

  Αξιόπιστη Δημοσιογραφία με Φθαρμένα Υλικά δεν Μπορεί να Υπάρξει.

  Όλος ο Κόσμος Θυμάται τη Συμπεριφορά που Είχαν Συγκεκριμένοι Δημοσιογράφοι ( π. χ. Πρετεντέρης, Ευαγγελάτος, Παπαχρήστος, Τρέμη, και Άλλοι ακόμη από Όλα τα Συστημικά Κανάλια ) στα Χρόνια της Κρίσης από το 2008 έως το 2018, που Προπαγάνδιζαν Υπέρ των Μνημονίων, ότι Είναι η Μοναδική Λύση για τη Χώρα, ότι το Χρέος Είναι Βιώσιμο ( τάδε έφη Πρετεντέρης ), τι Καλοί που Είναι οι Γερμανοί, τι Καλό που Είναι το ΔΝΤ, ότι το 2010 που η Ελλάδα Υπέγραψε το 1ο Μνημόνιο, δεν Έγινε και Τίποτα αν Περικοπούν και 10% Μισθοί και οι Συντάξεις, για το Καλό της Χώρας Βεβαίως Βεβαίως, αφού το 2011 η Κρίση θα Τελειώσει και η Ελλάδα θα Βγει στις Αγορές ( τα Έλεγε ο Παπακωνσταντίνου ως Υπουργός Οικονομικών και μετά το Βράδυ η Προπαγάνδα και η Πλύση Εγκεφάλου από το MEGA, με Τρέμη, Πρετεντέρη και όλα τα Καλά Παιδιά ).

  Από ότι Καταλαβαίνουμε Αγαπητέ Στέφανε, με το Εγχείρημα του One Channel, Είναι να Ανοίξει το MEGA Channel. Σε Πολύ Λίγο Διάστημα, αφότου Βγει στον Αέρα το One Channel, θα Αλλάξει και η Ονομασία του σε MEGA Channel ώστε Σιγά Σιγά να Γίνεται η Επιστροφή στην Κανονικότητα…

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

Leave a Response