Αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης – Ζητάει ακύρωσή της και αποζημίωση

Κοινοποίηση:
kimoulis

Σε αγωγή προκειμένου να ακυρωθεί η διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο ηθοποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ όσο αφορά στην διαγραφή του και ζητά την ακύρωση της καθώς επίσης και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ.

«Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε αλλά είναι υψηλό», είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, στο MEGA.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες οι νομικοί εκπρόσωποι αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί λύση.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή και εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο, προσβληθέντα και αδικημένο», πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιώργο Κιμούλη είσαι παληκάρι, κάνε την τσέπη τους να πονέσει…
    Όλες οι ανύπαρκτες παρακαλάγανε να σου πάρουνε μια @@π@ μπας και πάρουν ένα ρόλο και τώρα θυμήθηκαν ότι κακοποιήθηκαν ….

Leave a Response