Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό δισκογραφικής: Με κλείδωσε, με έριξε στο κρεβάτι, του έγδαρα τη μούρη και έφυγα

Κοινοποίηση:
aggeliki-iliadi-leyko-forema

Την δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης εκμυστηρεύτηκε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη όπου ανέφερε πως ένας παραγωγός στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, την έριξε σε ένα κρεβάτι και προσπάθησε να ασελγήσει -ανεπιτυχώς- εις βάρος της.

«Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου… Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό. Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα» είπε η τραγουδίστρια.

«Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε αλλά το να λέγονται.» περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εντάξει τον έφαγε τον επιχειρηματία. Τα βγάζουν όλα στην φορά γυμνές κυκλοφορουν

  2. Mετά πήρε φόρα και την έπεφτε σε παντρεμένους επιχειρηματίες.Η συνέχεια γνωστή

Comments are closed.