Αίσχη από τον βρwμιάρη Αλβανό δημοσιογράφο – Ξαναχτύπησε την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
alvanos_dimosiografo

Το ελληνικό Προξενείο του Αργυροκάστρου, στοχοποιεί ο Αλβανός εθνικιστής δημοσιογράφος Μαρίν Μέμα, κατηγορώντας τις υπηρεσίες του πως… «ελληνοποιεί» αθρόα Αλβανούς. 

Σε πρόσφατη εκπομπή στο Top Channel ο Μέμα δημοσιοποίησε βίντεο κρυφής κάμερας στο εσωτερικό του ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο, όπου καταγράφηκαν συνομιλίες ενός Αλβανού κάτοικου της περιοχής, με υπαλλήλους της διπλωματικής Αρχής.

«Πώς αναγκάζονται οι Αλβανοί κάτοικοι να δηλώσουν Έλληνες στην Αλβανία; Τι απαιτείται από αυτά από την «Ομόνοια»; Το σχέδιο αποκαλύπτεται από τις κρυφές κάμερες και τις απειλές του ελληνικού προξενείου» αναφέρει η εισαγωγή της προκλητικής εκπομπής του Top Channel, που χαρακτηρίζει την υπόθεση «υπερσκάνδαλο».

Σύμφωνα με τον Μέμα, ο Αλβανός Οντισέα Γκρέμο ζήτησε εξηγήσεις από το ελληνικό Προξενείο, για τους λόγους που του ανακλήθηκε η «θεώρηση ομογενειακού τύπου», υποστηρίζοντας πως αυτό συνέβη επειδή συγκεκριμένος δεν προωθεί την ελληνική προπαγάνδα στο νότιο τμήμα της χώρας.

proxenos2

Εθνικιστική σελίδα στο facebook (Djemtë e laberisë) ανακοίνωσε πως θα προβεί σε διαμαρτυρίες για την απομάκρυνση του Έλληνα προξένου στο Αργυρόκαστρο. «Εμείς ως πατριωτικός σύλλογος «Djemtë e laberisë», καλούμε το αλβανικό κράτος να απομακρύνει αυτόν τον πρόξενο από το Αργυρόκαστρο και να τον αντικαταστήσει με έναν δημοκρατικό και ευρωπαϊκό πρόξενο. Εάν το κράτος δεν απομακρύνει αυτόν τον πρόξενο από το Αργυρόκαστρο, τότε ο τελευταίος θα αντιμετωπίσει μαζικές διαμαρτυρίες στην πόρτα του προξενείου για μήνες χωρίς να του επιτραπεί να λειτουργήσει μέχρι να φύγει» αναφέρει σχετική ανάρτηση.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, στοχοποιεί την Ελλάδα και μαζί την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία. Τον Δεκέμβριο του 2018, με αντίστοιχο ρεπορτάζ, είχε παρουσιάσει ως… «εξτρεμιστές» τον Θύμιο Λιώλη και τον Σπύρο Σπυρομήλιο, που θεωρούνται οι κορυφαίοι ήρωες του Β/Η Ελληνισμού, κατηγορώντας τους για δολοφονίες και θηριωδίες κατά των Αλβανών. Η εκπομπή του τότε, είχε «πυροδοτήσει» το κλίμα, φανατίζοντας ακραίους Αλβανούς, που επιχείρησαν να εκφοβίσουν την ελληνική μειονότητα, εισβάλλοντας στο χωριό Κρανιά του δήμου Φοινίκης -κοντά στους Αγίους Σαράντα- και καταστρέφοντας μνημείο που έχει στηθεί για τον Β/Η οπλαρχηγό Θύμιο Λώλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ,ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟΙ , ΣΥΝΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ. ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ………………
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΟΝ , Ο ΜΕΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.-

    1. Ελεύθερος ο καθένας σε σχόλια, αλλά χωρίς κριτική; Ποιος έδωσε εργασίες και δίνει σε αυτές τις υπηκοότητες; οι Έλληνες κάτοικοι και υπήκοοι. Ποιος τους ενοικιάζει σπίτια και ότι άλλο; οι Έλληνες,
      ποιος του αφήνει ελευθερία κινήσεων και πράξεων; οι Έλληνες, ποιος τους επιλέγει για παροχή υπηρεσιών σαν ελεύθερους επαγγελματίες; οι Έλληνες, ποιος τους πουλάει αγαθά, υπηρεσίες, ακίνητα; οι Έλληνες, ποιος τους δίνει απευθείας θέσεις εργασίας χωρίς ασφαλιστική εισφορά υπερωριακά; οι Έλληνες, ποιος έχει ανοιχτά τα σύνορα με αυτό το κρατίδιο; οι Έλληνες, ποιος “ξεπλένει” χρήματα σε αυτό το κρατίδιο και τα νομιμοποιεί και τα κάνει χρήση στη Ελληνική αγορά; οι Έλληνες, ποιος επιτρέπει σε αυτές τις υπηκοότητες να αλλάζουν το ονομαστικό τους όνομα σε Ελληνικό όνομα και το επίθετο τους σε Ελληνικό επίθετο με μια απλή δήλωση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και με μια δημοσίευση σε έντυπη εφημερίδα; οι Έλληνες πολιτικοί και όσοι τους ψήφισαν.
      Έχει και άλλα για τους Έλληνες, και το κρατίδιο που λέγεται Ελλάδα που διαθέτει βαθμολογία Ευρωπαϊκά και παγκόσμια σε διαφθορά πολιτικών και ιδιωτών μεγαλύτερη από αυτή της Αλβανίας. Η Ελλάδα είναι η 1η στις Ευρωπαϊκές χώρες σε διαφθορά, η Ελλάδα κατέχει υψηλή θέση σε διαφθορά παγκοσμίως, και όχι η Αλβανία. Για να είσαι λιγότερο εκτεθειμένος, ο καθένας κάνει ότι θέλει γιατί κάποιοι του το επιτρέπουν με άδεια και αυτοί οι κάποιοι λέγονται Έλληνες κάτοικοι και Έλληνες πολιτικοί. Και εσύ είσαι ένας από αυτούς που σίγουρα επέλεξες αυτές τις υπηκοότητες για υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό αλλά δεν το ομολογείς εδώ ανώνυμα.

      1. Oτι έκανε τους Αλβανούς ..’ ανθρώπους’ ο Έλληνας αυτό είναι αλήθεια και μοναδική αλήθεια, ότι ο Αλβανός χόρτασε ψωμί από τον Ελληνα και αυτό είναι μοναδική αλήθεια, ότι ο Αλβανός είναι αχάριστος και πρώτος στην παραβατικότητα σε βάρος των Ελλήνων και αυτό είναι μοναδική αλήθεια,ότι οι Αλβανοί είναι πρώτοι στην φοροδιαφυγή και στο μαύρο χρήμα μαζεύοντας όλο αυτό το χρήμα και λαμβάνοντας όλα τα επιδόματα σε βάρος των ΕΛΛΉΝΩΝ χωρίς να τα δικαιούνται και αυτό είναι μοναδική αλήθεια, ότι ο Έλληνας τον έκανε μάγκα τον ΑΛΒΑΝΌ σε βάρος του και αυτό είναι μοναδική αλήθεια, ότι είναι η χειρότερη φάρα στον κόσμο οι Αλβανοί και αυτό είναι μοναδική αλήθεια, ότι δεν φταίνε όλοι οι Έλληνες για όλα τα παραπάνω είναι προφανώς η μοναδική αλήθεια, ..το ότι φταίνε οι πολιτικοί και οι πολίτες που το επιτρέψανε να συμβεί αυτό το κακό στον τόπο μας είναι σαφέστατα η μοναδική αλήθεια!!!…δεν είναι αλήθεια όμως ότι η Ελλάδα είναι πιο διεφθαρμένο κράτος από την Αλβανία, την χώρα καθαρά της πρέζας μην τρελαθούμε..αγαπητέ !!! , αυτά λίαν επιεικώς ( με όλο τον σεβασμό. ) .. για τους ‘Αλμπάνηδες’ ..Αλβανούς !!

Comments are closed.