ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!! Παρακρατικός και με αποδείξεις ο παρολίγον φονιάς του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη

Κοινοποίηση:
nsmyrni

Διαβάστε τι ενδιαφέρον είπε παρατηρητικός αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το οποίο δίνει τροφή για σκέψεις και δεν θα σας πουν πουθενά:

Καλησπέρα σας! 

βλέποντας το επιμαχο βίντεο με τον τραυματισμό του αστυνομικου, διαπιστώνει κάνεις ότι μερικά δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι μηχανές με μεγάλη ταχύτητα να διασχιζουν τον δρόμο, ο κόσμος σπάει μόλις τις βλέπει και αρχίζει να τρέχει..Όλοι τους..! 

Όλοι εκτός από έναν..!Ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά..!

Ο υποτιθέμενος αναρχικός, την στιγμή που οι μηχανές των αστυνομικών περνούν ακόμα, ξεκινά ελαφρά πηδηματάκια σαν αθλητής και αμέσως ξεκινά να τρέχει παράλληλα με τις μηχανές..

Εχει διανύσει 100 περίπου μέτρα τρέχοντας παράλληλα με τις μηχανές, ολομόναχος..! 

Δεν τον ακολουθεί κάνεις..!

Σαν έμπειρος, λες και γνώριζε όταν ξεκίνησε την κούρσα των 100-150 μέτρων ότι οι μηχανές θα σταματήσουν εκεί, αρπάζει τον συνοδηγό της μηχανής, τον πετά κάτω και ξεκινά να τον κλωτσά..! 

Αμέσως μετά συρρέουν πλήθος αναρχικών οι οποίοι χτυπούν με ότι βρουν τον εξουδετερωμενο αστυνομικό..

Δεν χρειάζονται και πολλές γνώσεις για να καταλάβεις ότι αυτός με την φόρμα είναι εκπαιδευμένος παρακρατικός..!

Είναι αλήθεια ότι στην κυβέρνηση γνωρίζουν ακόμη και  το όνομα του δήθεν αναρχικού;… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. κράτος=παρακράτος και παρακράτος=κράτος

  2. Οπως φαίνεται από το video της στιγμή της επίθεσης ο οδηγός της μηχανής καταλαβαίνει οτι οσυναδελφός του έχει πέσει το ερώτημα είναι γιατί δεν σταμάτησε τη μηχανή του για να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του, πρώτον και δεύτερο γιατί δεν ενημέρωσε όλη τη διμοιρία ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τους ταραξίες.Επίσης μου κάνει εντύπωση το πώς πέρασε όλη η διμοιρία με τα μηχανάκια τόσο κοντά στο κορμό των επεισοδίων με κίνδυνο να αποκοπούν και να κινδυνεύσουν αμθρώπινες ζωές.Αν δεν είναι λάθος υπηρεσιακό τότε κάτι άλλο συμβαίνει.

  3. Τα πρακτορακια του ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ και του κολλητού του Ραμολαθρεμπορα τα βαφτιζουμε τώρα αναρχικούς??

  4. Για Σεναριο φαντασιας καλουτσικο ειναι….. αρωστιμενο μυαλο…..

  5. Κι στο video του κάνει 2 λαβές κι τον έριξε κάτο πάντος αν θέλανε να τον σκοτώσουν θα το είχανε κάνει…
    Ο μπροστά το κατάλαβε σίγουρα γιατί κουνήθικε κι αυτός…

  6. ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΟΙΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…..

  7. Ας καθησουμε να μας λεει η τατιανα “να μας παραδωσει μαθήματα στυλ η Μαρεβα”κ να παραμένουμε απραγοι τοτε χωρις λεφτα κ να μας φοβιζει η αστυνομια ενω η νεολαια ειναι μορφωμενη με δυο μεταπτυχιακα κ μενει χωρις λεφτα αρχισανε να μας βαρανε κ στην πλατεια τωρα διαμαρτυρια κ να παραιτηθουν

  8. Σωστός ο αναγνώστης και θα μπορούσαν οι μηχανές, που ήταν πολλές, να σταματήσουν, αν ήθελαν να τον σώσουν-καινούριος ήταν, σου λέει, άσε να τις φάει-και ν’ αρχίσουν τις γκλομπιές, όπως στην πλατεία.

Comments are closed.