ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ! Δείτε τον 43χρονο που έπιασαν για εμπρησμό στο Κρυονέρι

Κοινοποίηση:
6798679

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί ως υπαίτιος εμπρησμού δασικής έκτασης στην περιοχή Μαντρί στο Κρυονέρι Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος από πρόθεση με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει κατηγορίες και σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας εντόπισαν τον 43χρονο να κινείται με δίκυκλο σε δύσβατο σημείο της περιοχής Μαντρί στο Κρυονέρι. Κατά την παραμονή του στο σημείο, εκδηλώθηκε νέα εστία πυρκαγιάς, η οποία δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες ανέμων.

Ένώ φαινομενικά βοηθούσε στην κατάσβεση, ξαφνικά πίσω του εντοπίζονταν νέες εστίες πυρκαγιάς. Μάλιστα αμέσως μετά έσπευδε στις εστίες που είχε ανάψει ο ίδιος και προσποιούνταν ότι τις έσβηνε. Όταν έγινε αντιληπτή η δράση του κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Οι εθελοντές ειδοποίησαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τον συνέλαβαν και στη συνέχεια από την έρευνα που ακολούθησε διεφάνη εμπλοκή του 43χρονου σε ακόμα δύο αναζωπυρώσεις στο νεκροταφείο Κρυονερίου και στο ρέμα στην περιοχή Μαντρί.

Στο σπίτι του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σπίρτα, αναπτήρες, προσανάμματα, τσόφλια καρυδιών, που χρησιμοποιούνται ως προσανάμματα, φιδάκι, κροτίδες, ποσότητα κάνναβης, σπόρους και τρίφτη κάνναβης και έναν φορητό υπολογιστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πριν την θανατικη ποινη τριψιμο των γεννητικων οργανων με οινοπνευμα η μπεταντιν να ομολογησει άν υπαρχουν αλλοι καριολοπουστες (εκτος απο αυτους που εχουν συλληφθει ηδη) που δρασαν σε βαρυμπομπη,ευβοια και σε αλλες περιοχες της χωρας ,και μετα λαστιχο στο λαιμο να τρεχει το νερο στο στομα ολων αυτων να πνιγουν σπαρταρωντας απο πνιγμο,ενω παραλληλα τριψιμο των γεννητικων οργανων τους.Αφου εχουν ψοφησει, μετα στην πλατεια της καθε περιοχης(βαρυμπομπης,ευβοιας,καλαματας) οπου δρασαν περιλουσιμο με βενζινη αυτων και καψιμο.

  2. Αν δηλώσει λάθρο….θα γίνουν οι ποινές πλημμέλημα και θα αφεθεί ελεύθερος. Ζήτω η ελληνική δικαιοσύνη.

  3. Πριν από λίγο είπαν ότι έπιασαν και άλλον Αφγανό για εμπρησμό σε πάρκο της Αθήνας. Την άλλη που έβαλε φωτιά στο Πεδίο του Άρεως την άφησαν ελεύθερη οι Μ.Κ.Ο Έχουν λάβει εντολές να κάψουν τη χώρα μας. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με αυτό;;;

  4. ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ

  5. Εδω τα κάναν πλημμελήματα οι αλήτες που μας κυβερνάνε…

  6. Μεταξυ αλλων διαβασα καπου οτι αυτος ο κοπριτης δηλωσε λεει τα εξης…”πως οτι και να μου κανετε δεν θα γλιτωσετε ειμαστε πολλοι “….Σοβαρα??? τι λες??? τιποτα δεν ειχαμε καταλαβει τοσα χρονια ….Τι για ολα αυτα δεν φταιει η κλιματικη αλλαγη????…..Αρε εχε χαρη που μας εφαγε ο δηθεν πολιτισμος και πλεον “σαν πολιτισμενοι” προστατευονται ολοι οι εγκληματιες …Κανονικα .μια θα επρεπε να ειναι η λυση για κατι τετοιους…ξεκινας απο τα νυχια μετα ξεπετσιασμα και υστερα τον καις με οξυ και τον τσουζεις και μια φωτια .Επισης βγαλτε στον αερα τα στοιχεια του προδοτη – πρακτορα ….

    1. Τους ξεκωλιαρηδες οχι μονο ξεπετσιασμα αλλα ταυτοχρονα και τριψιμο των γεννητικων οργανων με συνοδεια αλατιου μετα τους περιλουζεις με ολοκληρο μπετονι και τους καις.

  7. ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ Η ΕΛΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ .ΤΙ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΛΠ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ..

  8. ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ..ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΙΡΑΚΙΝΟΙ…ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ 500 ΕΥΡΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ!ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!ΣΤΗΝ Β.ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΚΟΥΝΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ..(ΓΚΑΖΑΚΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ).

    1. Πληρώθηκαν από εκείνους οι οποίοι σε λίγους μήνες στα καμμένα της Εύβοιας, θα φυτρώσουν ανεμογεννήτριες.
      Όπως έχουν γίνει σε εκατοντάδες σημεία της χώρας.
      Αυτοί οι τύποι έφεραν την πράσινη ανάπτυξη!

  9. Να βρείτε και να βγάλετε το όνομα του στην φόρα! Επίσης και η “αφγανή πρόσφυγας” να απελαθεί πίσω στο Αφγανιστάν και μάλιστα να δοθεί στην πλευρά των Ταλιμπάν και να αναφερθεί πως έχει δουλέψει ως πόρνη!

  10. οτι και ναχει κανει με τους νομους που εχουν ψηφισει οι πολιτικοι θα βγει το αργοτερο σε 4-5 χρονια…….ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ …..μην παραπονιεστε λοιπον για οσα συμβαινουν γιατι εσεις το εχετε επιλεξει…

  11. Απαιτείται επαναφορά της θανατικής ποινής. Γρήγορη δίκη και γρήγορος απαγχονισμός.

  12. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  13. τιποτα χασισοδεντρα θα ειχε βαλει, και πηγε να δει σε τι κατασταση ειναι.

Comments are closed.