ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – Η Ινδία θα πάρει 100 εκατομμύρια εμβόλια “Sputnik V” από τους Ρώσους…

Κοινοποίηση:
sputnik12

Τον Αύγουστο, η Ρωσία καταχώρησε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού στον κόσμο με την επωνυμία, Sputnik V. Το ρωσικό εμβόλιο αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, Γκαμαλέγια και δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), ένας από τους δημιουργούς του ρωσικού εμβολίου, Sputnik V, συμφώνησε να παραδώσει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου στην Dr. Reddy’s Laboratories, μια φαρμακευτική εταιρεία στην Ινδία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ταμείου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το RDIF για να φέρουμε το εμβόλιο στην Ινδία. Τα αποτελέσματα της πρώτης και της δεύτερης φάσης είναι πολλά υποσχόμενα και θα διεξάγουμε δοκιμές της τρίτης φάσης στην Ινδία για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των ινδικών ρυθμιστικών αρχών. Το εμβόλιο Sputnik V θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή στον αγώνα μας ενάντια στον κορονοϊό στην Ινδία» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dr. Reddy’s, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Από την πλευρά του, το ταμείο είναι στην ευχάριστη θέση να καταλήξει στη συμφωνία με την ινδική εταιρεία όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Κίριλ Ντμίτριεφ.

«Η Dr. Reddy’s έχει μια καλά εδραιωμένη και σεβαστή παρουσία στη Ρωσία για πάνω από 25 χρόνια και είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ινδία. Η Ινδία είναι από τις χώρες με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις από τον κορονοϊό […] Οι συνεργάτες του RDIF θα λάβουν ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο για την καταπολέμηση του νέου ιού» δήλωσε ο Ντμίτριεφ.

Η Ρωσία καταχώρησε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού στον κόσμο τον Αύγουστο με την επωνυμία Sputnik V. Επί του παρόντος, βρίσκεται στην τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΧΗΜΑ ENANTI TΗΣ COVID 19 ΜΕ DOXYCYCLINE+IVERMECTIN,,ΠΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 4 ΕΥΡΩ.
    .ΕΔΩ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ .
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ,ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.

Comments are closed.