ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Σπάρτη: Ληστές μπούκαραν σε σπίτι για 22η φορά – “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ” για τον ιδιοκτήτη(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
klopi-750x430

Για 22η φορά έπεσε θύμα κλοπής ιδιοκτήτης οικίας στην Τραπεζοντή Σπάρτης, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, όπως περιέγραψε, ο ίδιος, κάτοικος Αθηνών, επισκέπτεται συχνά την Τραπεζοντή, αλλά πλέον δηλώνει ότι δεν έχει άλλη αντοχή, καθώς μέχρι σήμερα, οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.

Ο καταγγέλλων έλειψε μόλις λίγες ώρες από το σπίτι και στην επιστροφή διαπίστωσε ότι οι δράστες, για μία ακόμα φορά, είχαν εισβάλει στο χώρο του.

Προσπαθώντας να αποφύγει την επανάληψη ανάλογων φαινομένων, τοποθέτησε τσίγκους στα παράθυρα και τις πόρτες της οικίας, δίχως αυτό να σταθεί αρκετό, για να αποτρέψει τους διαρρήκτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΡΥΠΗΤΟΙ.

  2. Πλεύρη, ζήταγες παλιά απελάσεις λαθραίων. Τώρα τι έγινε και συμμετέχεις στην κυβέρνηση που δίνει και επιδόματα! Στέφανε βάλε κανένα παλιό βίντεο τι έλεγε για τους λαθραίους! Τωρα δεν λέει κουβέντα για λαθραίους και βρίζει τους υγειονομικούς σε αναστολή που είναι οι μόνοι που αντιστέκονται! Δεν πειράζει, μας αρκεί που κατάλαβαν οι πάντες και ακόμα και η ρεπούση είναι πιο συμπαθής από αυτόν!

  3. Λεβεντογέννα Λακωνία που κατάντησες από την ανοχή σου στους ευπαθείς… βρομά. Και συνεχίζεις να ψηφίζεις ΝουΔούλους! Πασόκους Και Ζαίους! Ήθελές τα και παθέστα!

  4. Είναι ή πιό μεγάλη από τίς δέκα πληγές τού φαραώ ή πιό άχρηστη φάρα τού κόσμου χειρότερη καί από τίς ύαινες οί Γyφτοι πού έχουν ρημάξει τά κάποτε εύπορα χωριά Σκλαβοχώρι,Τραπεζοντή καί όλα τά χωριά τού δήμου Φάριδος.Κλέβουν τά πάντα αυτοί οί βάρβαροι υπάνθρωποι.Αύτά τά καθάρματα τά εγκατέστησαν τά ανθελληνικά κουμούνια τού Σύριζα στήν περιοχή γιά νά τά κάνουν όλα γής μαδιάμ.Παλιά προσπάθησε ένας Γερμανός πολιτικός νά εξαφανίσει τήν άτιμη φάρα,αλλά δυστυχώς δέν τά κατάφερε.
    Γιάννης Λάκων

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.