ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ… ΝΑΤΟ

Κοινοποίηση:
000_9287W6

Καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία μαίνεται, οι πρόσφατες εξελίξεις καταδεικνύουν την υπεροχή και τη στρατηγική διορατικότητα της Ρωσίας. Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το κρίσιμο χωριό Ουμάνσκογιε στην περιοχή του Ντονέτσκ, σημειώνοντας μια σημαντική νίκη που εδραιώνει τον έλεγχό τους στην ανατολική Ουκρανία.

Τακτική Υπεροχή και Στρατηγικές Κτήσεις

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σημαντικές εδαφικές κτήσεις, διεκδικώντας τον έλεγχο 880 τετραγωνικών χιλιομέτρων μόνο φέτος. Η κατάληψη του Ουμάνσκογιε είναι μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας, όπου οι ρωσικές δυνάμεις προχωρούν σε πολλαπλά μέτωπα, εκμεταλλευόμενες την αριθμητική και πυροβολική τους υπεροχή. Η συνεχιζόμενη επιτυχία αυτών των επιχειρήσεων υπογραμμίζει τον σχολαστικό σχεδιασμό και την εκτέλεση της Ρωσίας, αφήνοντας τις ουκρανικές δυνάμεις να παλεύουν να κρατήσουν τις γραμμές τους.

Καθοριστικά Πλήγματα στις Ουκρανικές Υποδομές

Πέρα από τις επιτυχίες στο πεδίο της μάχης, η Ρωσία έχει αποτελεσματικά υπονομεύσει τις υποδομές της Ουκρανίας μέσω αδιάκοπων επιθέσεων με πυραύλους και drones. Αυτές οι επιθέσεις έχουν στοχεύσει κρίσιμες ενεργειακές εγκαταστάσεις, οδηγώντας σε εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και διαταράσσοντας την καθημερινή ζωή και τις στρατιωτικές προμήθειες σε ολόκληρη την Ουκρανία. Υπονομεύοντας το ενεργειακό δίκτυο της Ουκρανίας, η Ρωσία όχι μόνο αποδυναμώνει το ηθικό του εχθρού, αλλά επίσης δυσκολεύει τη δυνατότητά του να διατηρήσει παρατεταμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η Επίθεση στο Χάρκοβο: Μια Απόδειξη της Ρωσικής Κυριαρχίας

Στην πόλη του Χάρκοβο στα βορειοανατολικά, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει μια ισχυρή επίθεση, καταλαμβάνοντας πολλά χωριά και προκαλώντας βαριές απώλειες στις ουκρανικές δυνάμεις. Αυτή η ώθηση προς το Χάρκοβο, μια πόλη συμβολικής και στρατηγικής σημασίας, υπογραμμίζει την πρόθεση της Ρωσίας να δημιουργήσει μια ζώνη απομόνωσης και να επεκτείνει την επιρροή της. Παρά την έντονη αντίσταση και τις ενισχύσεις που έστειλε η Ουκρανία, οι ρωσικές προελάσεις συνεχίζονται αδιάκοπα, αποδεικνύοντας την τακτική τους υπεροχή και αποφασιστικότητα.

Επιπτώσεις και Προοπτικές για το Μέλλον

Η συνεχιζόμενη ρωσική επίθεση έχει βαθιές επιπτώσεις για το μέλλον της σύγκρουσης. Η ικανότητα να καταλάβουν και να κρατήσουν σημαντικά εδάφη υποδηλώνει ότι η Ρωσία είναι καλά προετοιμασμένη να διατηρήσει τις επιχειρήσεις της και να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους. Καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις αγωνίζονται να αποκρούσουν τις επιθέσεις και η δυτική βοήθεια φτάνει με καθυστέρηση, η ρωσική δυναμική φαίνεται ασταμάτητη.

Συμπερασματικά, οι τελευταίες εξελίξεις στο ρωσικό μέτωπο υπογραμμίζουν μια σειρά από καλά συντονισμένες στρατιωτικές νίκες που καταδεικνύουν τη στρατηγική κυριαρχία της Ρωσίας στην περιοχή. Με κάθε μέρα που περνά, η ρωσική στρατιωτική μηχανή αποδεικνύει την ικανότητά της να αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης και να υπαγορεύει τους όρους της σύγκρουσης, τοποθετώντας τον εαυτό της σταθερά ως την αποφασιστική δύναμη σε αυτή την παρατεταμένη σύγκρουση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Πιο ΝΑΤΟ ? Τι συνεννοηση θα κανει ο αρματιστης ο Πολωνος με τον Ιταλο και τον Ελληνα σε μια προελαση ? Το ΝΑΤΟ δεν υπαρχει παρα μονο να βομβαρδισει καποιον χωρα χωρα Δηλαδη μονοι οι Αμερικλανοι μετα οι Γαλλοι και οι Ισπανοι κλπ κλπ. . Αλλα μια χωρα καταλαμβανεται μονο με το πεζικο. Το πεζικο του ΝΑΤΟ σε ποια γλωσσα θα μιλαει για να προελασει κοντρα σε οργανωμενο στρατο οπως ειναι ο Ρωσικος ? Γι αυτο δεν πηγαινουν .Φοβουνται οτι θα χτυπιουνται μεταξυ τους και φυσικα δε θα μπορουν να συννενοηθουν. Κανονικη πανωλεθρια.

  2. Αλλη δουλεια δεν εχει το ΝΑΤΟ , να παρει τους μεθυστακες τους Ρωσους

  3. Ναι σιγουρα….Καμία νίκη.. καμία επιτυχία.. οι Τουρκοφιλοι δειλοι Ρώσοι τόσο καιρό είναι ανίκανοι να πάρουν την ουκρανια….πολεμάνε φτωχους και ξυπολητους και ακόμα δεν κατάφεραν ΤΙΠΟΤΑ…Δυστυχώς μπατριωτες που υποστηρίζετε κλασιδιαρη ,το όνειρο σας κατέρρευσαι για πάντα
    ..χαχα

  4. συμφωνω απολυτα με τον πατριωτη. ετσι ακριβως

  5. Φαινεται εξυπνακια οτι εχεις κοντη μνημη , πηγαινε να κανεις μπανιο στην θαλασσα να συνελθεις!! Οταν ο ισχυρος εισεβαλε στο Ιρακ , χωρις λογο , με αστειες δικαιολογιες , ηταν καλα ε;;;;; Η οταν το ΝΑΤΟ βομβαρδιζε την Σερβια;;;;

    1. δλδ ή με το νατο πρεπει να εισαι ή με τον τουρκοπουτιν? Με την Ελλαδ δε μπορεις να εισαι?

  6. Το λέτε εδώ και 2 χρόνια όπως σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου τα εδώ τσοντοκάναλα… Αν κάποιος εισέβαλε σε χώρα αυτ ή είναι Η Αμερική μέσου Νατο βάζοντας μπροστά την Ουκρανία… Άρα η Ουκρανία εισεβαλε στην Ρωσία δεχόμενη στα εδάφη της να στήσει πυραυλικα συστήματα του Νατο, δηλαδή τι θέλατε να κάνει η Ρωσία μετά να καθίσει με σταυρωμένα χέρια;;; Αλλά αυτο που είναι λυπερο είναι ότι υπάρχουν Έλληνες που δεν βλέπεται ότι πέρα από τα δικά της συμφερονται η Ρωσία πολεμάει την ΝΤΠ που θέλει τα κράτη μπασταρδεμενα με λαθρο, να υπάρχει στην κοινωνία εγκληματικότητα, λοατκι, Σόδομα και Γόμορρα και αντί να λέτε να επικρατήσει η Ρωσία είσαστε με την ΝΤΠ το λιγότερο ντροπή σας, όμως ο θεός δεν θα σας κάνει την χάρη και οι διάβολοι θα ητηθούν. Βλαδιμηρ ΠΟΥΤΙΝ όλοι η Έλληνες πατριωτες ειμαστε μαζι σου. ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ Πατρίς Θρησκεία Οικογένειά.

    1. Ρε χαζέ, τόσο χρόνια είναι στην Βαλτική το ΝΑΤΟ. Έπαθε τίποτα η Ρωσία? Στην Ουκρανία την πείραξε. Αν ήθελαν να μπουν στην Ρωσία, την Ουκρανία περίμεναν?

    2. Τι γράφεις πάλι ηλίθιε τόσα χρόνια που ήταν η Βαλτική εκτός ΝΑΤΟ μετά την διάλυση της EΣΣΔ έγινε πόλεμος ή μήπως έχασαν εδάφη? Όσο πιο πολλές βάσεις έχουν στα σύνορα της Ρωσίας τόσο πιο εύκολο είναι να επιτεθούν σε αυτή και φυσικά αυτές οι χώρες αγοράζουν μόνο δυτικά όπλα… Όλα ξεκίνησαν με το πραξικόπημα των δυτικών που έγινε το 2014 και δεν είναι μόνο ότι ήθελαν να μπουν στο NATO… Ο βασικός λόγος είναι οι επιθέσεις των Ουκρανών στο Donbass όταν έγιναν αυτόνομες με αποτέλεσμα να έχουν χιλιάδες απώλειες οι Ρωσόφωνοι…

  7. Ενώ το αδύναμο κράτος, έχει όλο το δικαίωμα να ρίχνει νόμιμες κυβερνήσεις, να κάνει πραξικοπήματα και να δολοφονεί φιλοΡώσους

  8. Παραμύθια. Ρώσικη προπαγάνδα. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ας χαρούνε ακόμη λιγάκι, όπου νάναι θα τρέχουν χωρίς να κοιτάνε πίσω, μέχρι να φθάσουν στην Μόσχα. Κανένας δεν ανέχεται ο ισχυρός να εισβάλει σε ένα αδύναμο ανεξάρτητο κράτος.Αλοίμονο αν επικροτήσουμε κάτι τέτοιο.

    1. Κόψε τα ναρκωτικά. Σε συνδυασμό με την ζέστη αυτές τις ημέρες μπορεί να σε στείλουν αδιαβαστο. Τράβα για κανένα μπανάκι μπας και ξελαμπικάρεις…..

      1. Καλά ναι. Περίμενε εσύ να πάρουν το Χάρκοβο στην παραλία σου

      2. Μακριά από μένα αυτά τα πράγματα. Και εσύ που τα χρησιμοποιείς και τα ξέρεις και σε κατέστρεψαν, σου προτείνω να τα κόψεις αμέσως. Για το καλό σου στο λέω.

    2. ωραία το είπες το ποίημα, πες μας τώρα και για την κλιματική κρίση και τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού νομίσματος για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη

    3. Αχ βρε καημένε διάβασε λίγο ιστορία, εδώ δεν μπόρεσαν άλλοι και άλλοι να πατήσουν στην Μόσχα, θα πατήσουν τα φλωρακια του ΝΑΤΟ με τα τα στρινγκ και τα πέδιλα..

      1. Βρε ούτε τους Ουκρανούς δεν μπορείτε να νικήσετε, που δεν έχουν καν πυρομαχικά, θέλετε να συγκριθείτε με το ΝΑΤΟ. Ηδη ο Πούτιν τρέμει και γαυβίζει σαν φοβισμένο σκυλί. Καταλαβαίνει τι τον περιμένει.

Comments are closed.