ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ! Ο Κούλογλου «κάρφωσε» τον Παπαδημούλη για τα…

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Στο στόχαστρο όλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς, μετά τις αιχμές Τσίπρα εναντίον του σε συνέντευξή του, δέχθηκε «φίλια πυρά» και από τον επίσης ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου. για τα σπίτια που νοικιάζει στους μετανάστες.

Ο Στέλιος Κούλογλου παραδέχθηκε ότι το ζήτημα με τα ακίνητα του κ. Παπαδημούλη και την συνεργασία του με ΜΚΟ, με σκοπό την φιλοξενία μεταναστών, τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «δεν μπορεί η αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει, δηλαδή, ότι ο τάδε υπουργός ζητάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορεί να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον και το άλλο θέμα είναι ότι η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Τα πυρά κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη μπορεί να πυκνώνουν, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται, πάντως, καθώς, παρά τα όσα του καταμαρτυρούνται σε ηθικό επίπεδο, αυτός επέλεξε να τοποθετηθεί εσωκομματικά.

H Ελλάδα πρωταθλήτρια της ύφεσης στην ΕΕ
Υποστήριξε την άποψη του κ. Βούτση ότι «σταθερά μας είναι ένα αριστερό κόμμα», φρενάροντας κάθε ιδέα περί «μετατόπισης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλδημοκρατία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Προέβλεψε, πάντως, ένα πολύ δύσκολο μέλλον για τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα είναι «πρωταθλήτρια της ύφεσης στην ΕΕ και την ευρωζώνη», χωρίς να αναφερθεί στο πώς αυτές οι συνθήκες θα επηρεάσουν τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες και τον χώρο των ΜΚΟ, με τον οποίο συνεργάζεται.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν το ότι παραίνεσε το κόμμα του να κάνει την αυτοκριτική του, λέγοντας: «Τολμηρά πρέπει να δούμε λάθη και παραλείψεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: