ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑ… ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤ@Ρ@ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ: «ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑ»

Κοινοποίηση:
ileia-drastis-xr

Τον πειθαρχικό έλεγχο των τακτικών δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ζακύνθου που χωρίς ιδιαίτερη αιτιολογία άφησε ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, το δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία, παρά την καταδίκη του σε 9 χρόνια κάθειρξη για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκου, ζήτησε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα.

Η καταδίκη του έγινε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ζακύνθου το 2020 για βιασμό 14χρονης ανήλικης.

Ήδη η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ζήτησε άμεσα το φάκελο της απόφασης για να ξεκινήσεις πειθαρχικός έλεγχο και των τριών δικαστών που μετείχαν στη σύνθεση του δικαστηρίου που χορήγησε την αναστολή στον βιαστή, (και οι τρεις γυναίκες, όπως γυναίκα ήταν και η εισαγγελέας της δίκης).

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον 37χρονο από το δικαστήριο της Ζακύνθου ήταν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση να πλησιάζει το θύμα, δηλαδή την 14χρονη.

Σημειωτέον, ότι ο 37χρονος δεν είχε καν λευκό ποινικό μητρώο καθώς είχε αμετάκλητες καταδίκες για κλοπή, σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δίκη του σε δεύτερο βαθμό είχε προσδιοριστεί για το 2022, αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν είχε δικηγόρο. Το δικαστήριο του όρισε αυτεπαγγέλτως συνήγορο προσδιορίστηκε δικάσιμος για τον περασμένο Φεβρουάριο. Όμως και πάλι η δίκη δεν έγινε διότι συνέπεσε με την αποχή των δικηγόρων και τελικά επρόκειτο να γίνει το 2025.

Συνεχίζονται οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι στην Ηλεία. Ο 37χρονος θείος της ομολόγησε στις Αρχές πως την σκότωσε αφού της είχε πει να συνευρεθούν ερωτικά και εκείνη αρνήθηκε. Ο δολοφόνος της 11χρονης περιγράφοντας τι συνέβη προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του. «Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Εκείνη όμως αντέδρασε και αρνήθηκε. Στη συνέχεια είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Τότε την σκότωσα με ένα κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο. Κατόπιν πέταξα το κατσαβίδι στο βάλτο», είπε κυνικά ο δράστης.

Της κάρφωσε το κατσαβίδι στην πλάτη, τα πλευρά και το λαιμό – Έσυρε την σορό της για 45 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα έρχονται από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δράστη. Συγκεκριμένα, όταν η 11χρονη αρνήθηκε την αρρωστημένη πρόταση του 37χρονου, εκείνος την έριξε στο έδαφος και της κάρφωσε το κατσαβίδι πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, χθες 10-6-2024 τα ξημερώματα, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η εξαφάνιση της 11χρονης από την περιοχή της Μυρτιάς Ηλείας, όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 09-06-2024 το βράδυ.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Πύργου, ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση της ανήλικης, με αποτέλεσμα τη συλλογή υλικού από το οποίο διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση του κατηγορούμενου, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προχθές 09-06-2024, το βράδυ, στη Μυρτιά Ηλείας, παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, για να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΚΩΤΟΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ?

    1. Ζαβός είσαι? ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΣΥΝΕΛΘΕ!

  2. Μα οι δικαστες παιρνουν εντολες να αφηνουν τους εγκληματιες ελευθερους, αυτο ταχα με τον ελεγχο των δικαστων ειναι ταχαμου ταχαμου… και δικαστης δεν γίνεσαι γιατι εισαι εναρετος… οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει. Οσο για το γυφτουλα συντομα θα ειναι παλι ελευθερος ειδικα, οι γυφτοι δεν πανε φυλακη ρωτηστε αν εχετε φιλο ή συγγενη δικηγορο να σας πει την αληθεια γιατι δεν πανε οι γυφτοι φυλακη

  3. Ομορφαντρας …..7 παιδια εχει να μην χαθει η ρατσα ……

  4. θανατικη ποινη απο τους ρομα ..αν τοχε κανει μπαλαμος θα ειχαν ξεσηκωσει ολη την ελλα
    δα

  5. Ο βιαστής βιάζει και δεν “συνευρίσκεται” γιατί δεν υπάρχει συναίνεση και αυτός είναι κατά συρροή βιαστής τον οποίον άφηναν συνεχώς με την σύμφωνη γνώμη τους ελεύθερο με αναστολή, ανακριτής και εισαγγελέας, δεν είναι ψέμα

  6. να ρωτησω κατι ?
    ΤΩΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2024 ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ…. ΠΗΔΙΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΡΕ ??
    ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ.

  7. οπως βλεπουμε η δικαιοσυνη στην χωρα μας ειναι για τα σκουπιδια αθωοι βρισκονται μεσα (κατα παραγγελια καποιων) και οι ενοχοι κυκλοφορουν νετοι και ελευθεροι εδω δεν θελει δικη και τριχες με τους νομους που εκανε ο πουστροσυριζα δωστε τον στον λαο και θα παει εκει που πρεπει μην αρχισουν ορισμενοι τα ανθρωπινα δικαιοματα και ενα σωρο μπουρδες και το κοριτσακι ειχε ανθρωπινα δικαιοματα αλλα ο τουρκογυφτος δεν τα σεβαστηκε

  8. Κλάπα κλάπα τα παπάρια μας, πουλημένα τομάρια.

  9. Αν δεν υπήρχε η κυρία Βαζελίνη, η μαριονέτα της Κουλάρας, θα πηγαίναμε χαμένοι, όλοι αυτοί με πατριωτική κυβέρνηση θα φορέσουν ριγέ πυζαμούλες, με δεσμοφύλακες που θα διοικεί ο Λιάκος.

  10. Καλό παράδεισο στο παιδάκι. Συναυτουργεία στο φόνο και για τους δικαστές και ισόβια. Οσο για το δράστη αφήστε τον σε μια βραχονησίδα 10 μέρες με ένα μπουκαλάκι νερό 250ml.
    Καταλάβατε τώρα τι κάνατε και εσείς οι μ@κ@κες που πήγατε για καφέ και μπάνιο αντί να πάτε να ψηφίσετε. Να είστε σίγουροι ότι έρχεται η σειρά σας, τρία χρόνια ακόμα διακυβέρνησης έχει το μαφιόζικο καθεστώς, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο.

    1. Χαχαχα, λες και θα σε έσωζε ο Κασελάκης, ο Ανδρουλάκης (όλοι οι εις -άκης) ή ο Βελόπουλος με τις κηραλοιφές! Δεν έχουμε σοβαρούς πολιτικούς στην χώρα μας, ούτε σοβαρούς πολίτες, γι’ αυτό θα γίνονται μάγκες κάτι Κούληδες, κάτι Τσίπριδες και κάτι κουρασμένοι Βούδες της Ραφήνας (που πήραν ένα χρέος 107% του ΑΕΠ και το πήγαν 129% του ΑΕΠ σε 4 έτη και μετά εξαφανίστηκαν με τα λεφτά)!

  11. Στη δαιμονοκρατούμενη Ελλάδα 2.0 εάν κλωτσήσεις γατάκι έχει δέκα χρόνια φυλακή άμεσα και χρηματικό πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ. Εάν βιάσεις παιδί, κυκλοφορείς ελεύθερα. Εάν βιάσεις και κακοποιήσεις ενήλικα κυκλοφορείς ελεύθερα. Εάν κρατάς δεμένη γυναίκα σε παράπηγμα στην Ομόνοια και τη βιάζεις την χτυπάς της σπας κόκκαλα, κυκλοφορείς ελεύθερα. Σε μια κοινωνία που το κακό ξεκίνησε από την απελευθέρωση των αμβλώσεων, μετεξελίχθηκε σε υπερβολική έως θεοποίησης της αγάπης προς τα ζώα όσο απαξιώνεται ο άνθρωπος, θα δούμε σήμερα και θα ζήσουμε και ακόμα χειρότερα. Η λύση δεν είναι ούτε η θανατική ποινή ούτε ακόμα πιο αυστηροί νόμοι. Η επιστροφή Στον Τριαδικό Θεό είναι για να επιστρέψει η έρημη συνείδηση που ελέγχει το Θεοσεβούμενο άνθρωπο ο οποίος σέβεται τον διπλανό του.

Comments are closed.