ΑΠΟΨΗ : “Θα προλάβουμε να αγοράσουμε τα Rafale;” …

Κοινοποίηση:
Rafale-Frisian-Flag

Θα προλάβει η Ελλάδα να αναβαθμιστεί στρατιωτικά ;  Ο λόγος της απορίας είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες για αγορά 18 αεροσκαφών rafale απο τη Γαλλία όπως επίσης και πυρομαχικά-πυραύλους-τορπίλες και 2 φρεγάτες(!!) κόστους περίπου 7 με 10 δις ευρώ!
Άραγε  ο “φιλοπόλεμος” όπως παρουσιάζεται πρόεδρος της Τουρκίας πως θα αντιδράσει ; γιατί εάν υποθέσουμε ότι η αγορά από την Ελλάδα θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα(όπως διαβάσαμε άμεσα) αυτό σημαίνει αναβάθμιση της στρατιωτικής θωράκισης της χώρας  σε μεγάλο βαθμό!Όμως ακόμη και άμεσα να γίνονταν κάτι τέτοιο,η εκπαίδευση των πιλότων πάνω στα νέα αεροσκάφη- νέα συστήματα απαιτούν χρόνο!

Ήδη από χθες Τούρκοι αναλυτές επισημαίνουν ότι δεν θα αλλάξει με την αγορά των rafale η στρατ. ισορροπία των 2 χωρών ωστόσο θα υπάρχει “πρόβλημα” για την Τουρκία.
Θα αφήσει λοιπόν η Τουρκία(εφόσον σκοπεύει να επιτεθεί) την Ελλάδα  να αναβαθμιστεί στρατιωτικά και μάλιστα σε τομείς που μάλλον ήδη αυτή υπερέχει ποιοτικά δηλαδή αεροπορία-ναυτικό και μετά να επιτεθεί ;  ήδη τις τελευταίες ώρες διακινούνται από τουρκικά ΜΜΕ σενάρια στρατιωτικής επέμβασης στο Καστελλόριζο!

Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα αναπαράγουν δημοσκοπήσεις που έρχονται από την απέναντι πλευρά(μέσω Γερμανίας) ότι δήθεν το 60% του τουρκικού λαού θέλει ειρηνική επίλυση των προβλημάτων..

Ε,λοιπόν αυτό το ποσοστό ακόμη και  αληθινό να είναι ενδέχεται να αλλάξει μετά την πρώτη επίθεση των Τούρκων..
Ας είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ανά πάσα στιγμή με τα ήδη υπάρχοντα στρατιωτικά μέσα που διαθέτει η χώρα μας.

Δική μου εκτίμηση είναι ότι ξεκίνησε ήδη η αντίστροφη μέτρηση μιας ένοπλης σύγκρουσης..
Η προάσπιση της πατρίδος μας αποτελεί υπέρτατο καθήκον..

γράφει ο Ε.Κ στο : newspull.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. EDO STIN AMERIKI EIMASTE 5 EKATOMYRIA ELLINES I PSIFOS PAIZI MEGALO ROLO APETISTE EXOPLISMO – F-16 – F-15 PATRIOTS KAI OTI ALLO HRIAZTETAI I PATRIDA OXI PARAKALIA DOSTE STOUS AMERIKANOUS NA KATALAVOUN OTI EIMASTE DYNAMI

    1. Διαδίδεται ότι ο μιζοκούλης έδωσε του τραμπ να καταλάβει, ότι θα καθήσει να τον “εξοπλίσει” με σαπάκια και με το αζημίωτο. Μεγάλος διαπραγματευτής…

  2. Και οι κατοικοι του νησιου τι θα γινοταν ρε εξυπνακια;;;;;;;

  3. αν γινει το μπαμ να παει ο συψας ο Μαγιορκινης ο τσιοδρας ο χαρδαλιας και οι υπολοιποι με επικεφαλη της δυναμης τον Κουλη..να φορανε μασκες και να κρατανε αποστασεις…

  4. Εγω θα τους άφηνα να κάνουν απόβαση στο Καστελόριζο και μ’ενα πύραυλο θα το ανατιναζα

  5. Πραγματα που επρεπε να εχουν γινει εδω και χρονια, οπως ειναι ο εξοπλισμος των ΕΔ της χωρας, αφου γνωριζουν οτι περιτριγυριζομαστε απο κακους γειτονες, οι πολιτικαντηδες της κακιας ωρας ειχαν απλωσει αλευρι στα….κλαδια και τωρα που σχεδον εφθασε ο κομπος στο χτενι, τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας χ@σει ο κ@λος!!!!!!! Και τα Rafal να παρετε ρε ποτε θα εκπαιδευθουν οι πιλοτοι στα νεα αεροσκαφη;;;;;;; Την τελευταια στιγμη γινονται αυτα;;;;;; Πρεπει να αυξηθει και η στρατιωτικη θητεια στους 18 η 24 μηνες και υποχρεωτικη στρατευση των γυναικων για 12 μηνες!!!!!!!! Κοιμηθητε ακομα τον υπνο του δικαιου!!!!!!!!!!

Comments are closed.