ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Σοφιάνα Αβραμάκη: “Θέλω να μιλήσω στη Μαρία Αντωνά”

Κοινοποίηση:
sofianna32

Η Σοφιάνα Αβραμάκη αποτελεί παρελθόν από το Survivor μετά την τελευταία χρονικά αποχώρηση και η Σερραία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Άρη Σοϊλέδη και αν πίσω από αυτήν κρύβεται κάτι το ερωτικό.

Survivor: Θέλω να μιλήσω στη Μαρία Αντωνά
Η Σοφιάνα θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσω της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου πως ουδέποτε είχε κάποιου άλλου είδους σχέση με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και πως αυτό το σενάριο έχει δημιουργηθεί από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ακόμη, δήλωσε πως νιώθει την ανάγκη να μιλήσει στη Μαρία Αντωνά και να της κάνει ξεκάθαρο ποια είναι η πραγματική αλήθεια, κάτι το οποίο αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του Άρη.

Όπως σημείωσε, αυτά που ακουγόντουσαν για εκείνην και τον Άρη Σοϊλέδη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που κατάλαβαν και οι ίδιοι πόσο σοβαρό είναι.

Μάλιστα, σχολίασε με καυστικό τρόπο τα όσα έχουν ειπωθεί, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως για τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνην στην Ελλάδα, την πληροφόρησε ο ίδιος ο Άρης Σοϊλέδης και πως η ίδια μπήκε στη θέση της Μαρίας Αντωνάς που είναι μακριά και είναι λογικό να ένιωθε ανασφάλεια για τον άνθρωπο που ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Τέλος, όπως σημείωσε, ο συμπαίκτης της στο Survivor, είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και πως ουδέποτε έδωσε κάποιο δικαίωμα με την συμπεριφορά του.

Όσον αφορά το αν είχαν απομακρυνθεί οι δύο τους στη ζούγκλα, η Σοφιάνα τόνισε πως ποτέ δεν είχε μείνει μόνη μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: