ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ” ΚΑΙ Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ …ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΣ1

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι προσλαμβάνει την Πόπη Τσαπανίδου για νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος οι περισσότεροι στο ΣΥΡΙΖΑ ενθουσιάστηκαν και πανηγύριζαν. Ακόμη και αυτοί που είχαν επιφυλάξεις δεν μίλησαν καθόλου για να μην δυσαρεστήσουν την ηγεσία και τον αρχηγό τους που εμφανιζόταν και αυτός να έχει το… αλάθητο. 

Στο διάστημα που ακολούθησε άρχισε να διαπιστώνεται σιγά-σιγά ότι αυτή δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Τσίπρας σε μία τόσο κρίσιμη θέση. Η πρώην παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε ήδη αρκετά σε βάρος της ενώ σημαντικές αποκαλύψεις είχαμε κάνει εκείνο το διάστημα και εμείς. Κι ενώ μάλιστα θριαμβολογούσαν για τη “μεταγραφή” της, μόλις είπε από τις αρχές κιόλας εκείνο το “πρόεδρε, έλα με φόρα…” προσφωνώντας τον Τσίπρα σε κομματική εκδήλωση, άρχισε και η γελοιοποίησή της.

Η αλήθεια είναι πριν γίνει κομματική υπάλληλος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ η 56χρονη πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του open είχε εκφράσει κατά καιρούς από τηλεοράσεως επικρίσεις και αρνητικά σχόλια για σειρά αποφάσεων και επιλογών πού είσαι κάνει το κόμμα του Τσίπρα ιδιαίτερα κατά την περίοδο που ασκούσε την διακυβέρνηση μέχρι το 2019. Και ενώ τότε ορισμένες φορές μάλιστα τους έκραζε πολύ άγρια, τώρα -γλείφοντας εκεί που έφτυνε- υπερασπιζόταν αυτά που επέκρινε. Κατάντια κανονική. Το χειρότερο δε είναι ότι αυτή η εικόνα και η σύγκριση του τότε με το τώρα αντί να βοηθήσει επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ παραμονές των εκλογών, μεγάλωσε την αναξιοπιστία και το θολό του μήνυμα.

Όλα αυτά όμως όπως και άλλα πολλά δεν είναι τίποτα τελικά μπροστά στη σημασία που έχει η σημερινή μας αποκάλυψη. Και αυτό γιατί όπως με ντοκουμέντα παρουσιάζουμε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -και από την Κυριακή το βράδυ διορισμένη βουλευτής επικρατείας από τον Τσίπρα- είναι και αυτή χρηματοδοτούμενη από την περίφημη “λίστα Πέτσα”. Τρομακτικό αλλά αληθινό!

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη λίστα Πέτσα. Οι μνήμες είναι ακόμα έντονες και ισχυρές για αυτή την πρωτοφανή αδίστακτη και τεράστια επιχείρηση εξαγοράς και εξαχρείωσης των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων που ξεκίνησε το καθεστώς Μητσοτάκη με αφορμή δήθεν την ενημέρωση για την πανδημία και τον κορονοϊό.

Εκτός από τα μεγάλα κανάλια και τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα το καθεστώς Μητσοτάκη με κυβερνητικό εκπρόσωπο τότε τον Στέλιο Πέτσα -από όπου και η λίστα πήρε το όνομά της- δωροδόκησε τον ελληνικό Τύπο με εκατομμύρια τα οποία μοίρασε ακόμη και σε ανύπαρκτα ή μαϊμούδες εντυπα και ιστοσελίδες σε όλους τους νομούς της χώρας προκειμένου να γίνεται η κυβερνητική προπαγάνδα και ταυτόχρονα ναι κουκουλώνονται όλες οι βρωμιές και τα σκάνδαλα της γαλάζιας κυβέρνησης.

Μέσα στη λίστα της ντροπής της συναλλαγής και της εξαγοράς λοιπόν περιλαμβάνεται φαρδιά-πλατιά και το site της Πόπης Τσαπανίδου το οποίο μάλιστα προέρχεται και από το όνομά της. Πρόκειται για το ipop.gr με περιεχόμενο life style και συνοδευόμενο από την περιγραφή “Οι πιο όμορφες πλευρές της ζωής μέσα από την ματιά της Πόπης Τσαπανίδου”. To πιο …ενδιαφέρον; Οι λογαριασμοί του σάιτ στο διαδίκτυο είναι πλέον κατεβασμένοι ενώ το ίδιο μπλοκαρισμένο στην ασφαλή πρόσβαση.

—————————–

Η …ειρωνεία είναι ότι με αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ τότε δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα και έτσι μάθαμε αναλυτικά ότι συνολικά 1232 μέσα και δημοσιογράφοι μοιράστηκαν για την προώθηση της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”, κατά το πρώτο κύμα της επιδημίας του κορωνοϊού,  19.832.132,94 ευρώ.  Στην πρώτη φάση, γιατί ακολούθησαν κι άλλα…

ΤΣ2

Η ταρίφα του υπήρχε στη λίστα Πέτσα δηλαδή το το λιγότερο που έπαιρνε κάθε εξαγοράζομενο site ή έντυπο ήταν 1.000 ευρώ. Μέχρι και ο …Φουρθιώτης είχε πάρει χρήμα από την λίστα αυτή με εντελώς ανενεργό και …fake site.

Βλέπουμε λοιπόν από τη σχετική λίστα ότι το site της Πόπης Τσαπανίδου ήταν στην μεσαία κατηγορία αφού είχε τσεπώσει πεντέμισι χιλιάδες ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και μαζί με τον ΦΠΑ το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 6.820 ευρώ. Συγκρίνοντας μάλιστα τις διάφορες κατηγορίες των χρηματοδοτούμενων ιστοσελίδων, το ipop.gr φαίνεται να συγκαταλέγεται βασικά στο επίπεδο του “χιλιάρικου”. Όμως ως …φίρμα προφανώς η κ. Τσαπανίδου αντιμετωπίστηκε -ξαναλέμε, από το καθεστώς της καμόρας Μητσοτάκη- προνομιακά και πήρε το …πενταπλάσιο!

ΤΣ3

Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο το οικονομικό, τα χίλια ή τα έξι χιλιάδες ευρώ. Το ζήτημα έχει να κάνει τη διαφθορά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και με το γεγονός ότι σε αυτό τα ταγκό από τη μία ήταν το Μαξίμου που μοίραζε το χρήμα και από την άλλη τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι που τα άρπαζαν γνωρίζοντας ότι τους δίνονται ως αντίτιμο εξαγοράς!

—————————— ———-

Η ιστορία της λίστας Πέτσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τετραετίας. Χάρη σε αυτή τη λίστα μάλιστα ο Μητσοτάκης διαμόρφωσε και το περιβάλλον που ήθελε για να κερδίσει τελικά τις εκλογές της Κυριακής. Όλο αυτόν τον καιρό μάλιστα φώναζε και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας αλλά και στιγματίζοντας τους «πετσωμένους» δημοσιογράφους που ήταν κανονικοί παπαγάλοι του Μητσοτάκη. Να όμως τώρα που αποδεικνύεται ότι “πετσωμένη” ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου η οποία αφού πήρε το χρήμα, με βάση την επίσημη λίστα η οποία δόθηκε στη συνέχεια στη δημοσιότητα, έγινε κατόπιν και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να …καταγγέλλει τον Μητσοτάκη.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε κάνει την αποκάλυψη ότι γενικότερα ο Τσίπρας έκανε ότι μπορούσε όχι για να κερδίσει αλλά για να …χάσει ώστε -κατόπιν εντολών των ξένων- να έχει το πεδίο ελεύθερο και χωρίς αντιπολίτευση ο Κούλης να ξεπουλήσει τα πάντα, και τη μισή πατρίδα ακόμη. Γιατί το έκανε; Γιατί τον έχουν -από την περίοδο της δικής του πρωθυπουργίας- στο χέρι. Άλλη μια απόδειξη τώρα συγκεκριμένη -και πάντως χαρακτηριστική- είναι αυτή με την Τσαπανίδου η οποία τα έπαιρνε κι αυτή από τη “λίστα Πέτσα”. Αυτοί θα …έριχναν λοιπόν τον Κούλη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

 1. Ξεχάσατε τι μισθό έπαιρνε από την Ερτ; ηια βρείτε το

 2. Είναι διαφορετικό από τα άλλα κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Βουλευτής η Ρανια Θρασκια και η Λινού ρε!!! Σε τι διαφέρει από ΝΔ ΠΑΣΟΚ;

 3. ΠΑΡΘΕΝΑ (ΠΟΠΗ) ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ!!!
  Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΠΗ!!!
  ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ!!!

 4. Ελα προεδρε με φορα και τον κωλο τουρλωμενο μαλλον αυτο θαθελε να πεί (του ειχε ετοιμο το στραπόν)

 5. Α ρε Στέφανε, πες τα σε αυτούς τους ευτυχώς λιγους τελικά που ψηφισαν σύριζα και το παίζουν πατριώτες και εθνικιστές. Για έναν πατριώτη μ@λακες, πάνω από όλα η πατρίδα και ο Έλληνας και όχι το προσωπικό συμφέρον και τα κομματάκια μας. Στέφανε από αύριο πρέπει κάτι να γίνει να πειστούν όλοι αυτοί από τον πατριωτικό χώρο που πήραν 0,@@@@, να ενωθούν με την Ελληνικη Λύση ή την Νίκη εάν φυσικά δεν κατέβει ο Ηλίας. Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, μην το γ@μησουμε.

 6. Αυτή την πηδαγε ο πιθηκας του ντοκουμέντο για 6-7 χρόνια, μετά τον παράτησε. Του μάζεψε η ψ@λη λόγω ηλικίας του έπεσαν τα @@ ,ποιος ξέρει την αιτία χωρισμού. Πάντως το πρόεδρε έλα με φορα της πρώην του πιθηκα το έχουν viral οι νουδουλοι, και καλά ότι έλεγε πρόεδρε πάρε φορα να κλ@σεις τα @@ του Μητσοτάκη, μ@λακιες. Πάντως ρε φίλε μια κάμερα αύριο στο κεντρικό του σύριζα με Ακρίτα Δουρου και την πρώην του πιθηκα να πλακώνονται στα μπινελίκια. Θα δείτε πως, για να τα λέμε όλα, κάτι λιγοστοι σοβαροι νέοι υποψήφιοι που έχουν λόγο επιχειρήματα και μπορούν να σταθούν σε έναν διάλογο βλέποντας το επίπεδο που επικρατεί στους συριζαιους ίσως το βάλουν στα πόδια. Το μόνο που ξέρουν οι συριζαιοι είναι να ρίχνουν μπινελίκια και νά αρχίζουν την κατά ριπας μ@λακια με…. κατατρεγμενους να λένε όλους τους άλλους φασίστες και φυσικά, όλοι αδέρφια τους. Αδέρφια τους οι τουρκοι, αδέρφια τους οι Σκοπιανοί, αδέρφια οι Πακιστανοί κτλ. Προσέξτε μ@λακες συριζαιοι από τα πολλά αδέρφια που έχετε μην ξεχάσετε στο τέλος ποιόν έχετε πατέρα, βλακες. Ποιο γραφικοι και από την Σαντορίνη είσαστε βλακες.

 7. Σιχαμένη κωλόγρια. ΑΡΔάκια είναι όλοι τους.
  Ενημερωνόμαστε μόνο από αντι-συστημικές πηγές στο διαδίκτυο όπως είναι το Μακελειό.

 8. Τσιπροκουληδες όλα μηλημενα ξηγημενα ο μακακας θα πληρώσει τα γ@μησι@ πουλάνε την Ελλάδα σε λίγα χρόνια δεν θα έχουν μαντιλη να κλάψουν οι νέο Έλληνες

 9. Εγινε της Ποπης! Ολα τα ρουφαει, ολα τα καταπινει!

 10. Στεφανε γιατι εκπλησεσαι?
  Η κ. Ποπη, παντα ηταν συστημικη.

 11. Η ιστορία της από το 1983, όταν σε ηλικία 16 ετών είχε εκπομπές στην ΕΡΤ Θεσσαλονίκης.
  Ποιός την προώθησε από πίσω;
  Μία οκταετία σπιτωμένη στην μεζονέτα του Κώστα Βαξεβάνη.
  Τώρα συζεί με κότερο…

 12. Αυτα τα βλεπουν οι ελληνες για την μπατριδαααααααααααααααααα

 13. Ε οχι! …Πετσωμενο και το Ποπακι? ! Αλεκθη δεν ηξερες δεν ρωταγες?

Comments are closed.