ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΩΣ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΙΓΚΑΣ, “ΚΑΤΕΔΩΣΕ” ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΖΩΑ!

Κοινοποίηση:
stigkas

Τη στενή σχέση των βουλευτών του με τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη φέρεται να επιβεβαίωσε στις δύο καταθέσεις του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ο Βασίλης Στίγκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές άλλων κομμάτων, που έχουν γνώση της δικογραφίας που κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας των έντεκα βουλευτών, – των δέκα Σπαρτιατών και του Κωνσταντίνου Φλώρου, που παρέμεινε ανεξάρτητος μετά το προσκλητήριο επιστροφής του Βασίλη Στίγκα – επιβεβαιώνουν ότι η εικόνα που περιγράφεται στον φάκελο είναι ότι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Επιχειρήθηκε εκ μέρους τους καταστρατήγηση και παράκαμψη του σχετικού νόμου προκειμένου να καταφέρουν την είσοδο τους στη Βουλή», ανέφεραν και σημείωναν πως είχαν βάλει στο μάτι και την κρατική χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές των Σπαρτιατών πρέπει, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο κ. Στίγκας, να είχαν δικό τους ταμείο, καθώς, ζητούσαν να αυξηθεί το ποσοστό του 20% της βουλευτικής αποζημίωσης που δίνουν στο κόμμα.

«Αφού δεν με αποδέχονταν ως αρχηγό, είναι πιθανόν να έχουν άλλο αρχηγό», φέρεται να είπε ο Βασίλης Στίγκας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έδωσε στοιχεία για τις επισκέψεις βουλευτών στις φυλακές Δομοκού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε μια από τις καταθέσεις του είπε πως στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2023 επισκέφθηκε τέσσερις φορές τον Ηλία Κασιδιάρη ο Χάρης Κατσιβαρδάς, ο οποίος είναι δικηγόρος του και τρεις φορές ο Ηλίας Δημητροκάλης – αμφότεροι βουλευτές των Σπαρτιατών. Τέσσερις φορές φέρεται να τον επισκέφθηκε και ο Σωτήρης Μεταξάς, ο οποίος στην ιστοσελίδα των Σπαρτιατών εμφανίζεται ως πολιτευτής και δικηγόρος του κόμματος.

Ο Βασίλης Στίγκας σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι μετά τη διαγραφή Φλώρου δεχόταν 180 τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα, στις οποίες του ανέφεραν ότι θα πάρει το κόμμα ο Χάρης Κατσιβαρδάς, ενώ δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα ο ίδιος και η οικογένεια του.

Οι απειλές και ύβρεις μάλιστα, φέρεται να εντάθηκαν μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον κ. Στίγκα να αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν τον αποδέχονταν ως αρχηγό, γιατί είναι πολύ πιθανό να καθοδηγούνται από τις φυλακές, εννοώντας τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ήταν προφανώς αυτό το πολεμικό κλίμα εντός των Σπαρτιατών που οδήγησε τον κ. Στίγκα και στις καταγγελίες από το βήμα της Βουλής για «Greek mafia» και Δον Κορλεόνε. Φέρεται ωστόσο, να είπε πως οι καταγγελίες έγιναν εν βρασμώ ψυχής λόγω των απειλών.

Στο ερώτημα της Γεωργίας Αδειλίνη για ποιο λόγο μετά από όλα αυτά δήλωσε στήριξη στον Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο Αθηναίων, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών φέρεται να απάντησε πως το έκανε για να εξομαλύνει το κλίμα, με την εισαγγελέα να αναφέρει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο κ. Στίγκας εμφανίζεται να εξαναγκάστηκε.

topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο Ηλιας μαζι με τον λαο του θα σας κυνηγήσει και δεν θα ξερετε που να κρυφτείτε

  2. Στριγκάτε εφιάλτη θα έρθει η ώρα σου.

  3. Αυτό που θέλουν να διαλύσουν ένα κόμμα γιατί οι βουλευτές του εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους με ξεπερνάει. Υπάρχει κόμμα που δεν έχει εξαπατήσει τους ψηφοφόρους, που άλλα είπε πριν και άλλα έκανε μετά; Πρώτος ο Σύριζα που είπε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο και μετά έφερε 3ο μνημόνιο, μετά το κόμμα του Καμένου που τον ψήφισαν οι πατριώτες και αυτός πήγε και έκανε κυβέρνηση με τον Σύριζα και ξεπούλησε την Μακεδονία και πάθανε σοκ οι ψηφοφόροι του, το Πασόκ που ο Γιωργάκης πριν έλεγε λεφτά υπάρχουν και μετά μας έβαλε στο ΔΝΤ, κλπ. Όλα τα κόμματα έχουν εξαπατήσει τους ψηφοφόρους τους. Αν ήταν να διαλύονται τα κόμματα γιατί εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους δεν θα υπήρχε κόμμα στην Ελλάδα.

  4. Στίγκα γύρνα στο Λεβέντη που λένε ότι πήρες 27 ψήφους. Σου βγάλανε στον Αντέννα ότι δήλωνες υποψήφιος του Ηλία με ανάρτησή σου στο Facebook και το παραδέχτηκες! Και στην Εισαγγελέα έκανες τον ανεξάρτητο! Πρόδωσες όχι μόνο τον Ηλία αλλά τους 300.000 που σε ψηφίσαμε λόγω Ηλία! Αντί να ασχολείσαι με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που βάζει μέσα το ανθελληνικό τόξο, ασχολείσαι με τον Ηλία! Μπράβο στον βουλευτή Λάρισας Φλώρο,τον Κατσιβαρδά και πάνω από όλα στον Ηλία μας που δεν προδίδει την Ελλάδα!

  5. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός πρόεδρος στο κόμμα αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορούσε να σχηματιστεί δικογραφία από τον άρειο πάγο… Με αυτά που κατέθεσε ο ρουφιάνος στίγκας δεν πρόκειται να πάρει κανείς επιχορήγηση αφού είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί το κόμμα… Αυτό φυσικά ο προδότης το γνώριζε οπότε υπάρχει συμφωνία με την νέα χούντα για να πάρει κάποια λεφτά, ώστε μετά να μπορούν νόμιμα να του πάρουν 6-7 έδρες αφού δεν πρόκειται να γίνουν ξανά εκλογές, άρα θα έχουν μέσα στο μπουρδέλο 165 βουλευτές για να περάσουν εύκολα όποιο νομοσχέδιο η μνημόνιο θέλουν…

  6. Μονο Ηλιας Κασιδιαρης!!! Και οποιος θελει το κακο του , ιδια τωρα να ΨΟΦΗΣΕΙ ! ενταξει ειμαστε ? Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε ! ! !

  7. Δεν έχει και πολύ σημασία τι είπε ο Στίγκας. Πλέον όλα τα λεφτά ποτε θα γίνει η επίθεση της Αμερικής στο Ιράν…….γιατί μετα από αυτό όλα θα ναι διαφορετικά

  8. Αν εμπιστεύεσαι τον κάθε καρνάβαλο αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις . Παλιά ήταν μαλακες αυτοί που ήθελαν κράτος ήξεραν και πόσα κουτάλια είχε ο καθένας στο σπίτι του; Με τις υγείες σας κύριοι. Όταν πάρετε χαμπάρι ότι πρέπει ο κάθε εισερχόμενος στον πατριωτικό χώρο να περνάει δοκιμασία Αμπού Νινταλ τα ξαναλέμε.

  9. Ξέραμε ποιος είναι ο Στίγκας από την αρχή.
    Δυστυχώς όσες φορές μιλήσαμε ενάντια, όπως και με Κανελόπουλους κλπ, ο κόσμος φορούσε παρωπίδες και τραμπούκιζαν κιόλας. Οι Κασιδιαρικοί δεν διαφέρουν από τους ΝΔούλους, Ζαίους, ΠΑΣΟΚους και ΚΚΕδες. Ίδια νοοτροπία.

    Όσον αφορά ο Μητσοτάκης θα κυβερνά 40 χρόνια, ας γελάσω. Η Λαμπρή δεν είναι μακριά.

  10. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!! ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ! ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ !!! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

  11. Χαφιές ο Στιγκας,αλλα οχι εσεις εκει στο Μακελειό που συντασσεστε με τη Χαμάς ε??

    1. Εσύ μάθε τι είναι ο χαφιές και άσε την χαμάς κανένας δεν στηρίζει μια τρομοκρατική οργάνωση γεμάτο αλλόθρησκα ζώα…

  12. ποιος θα κυβερναει για 40 χρονια?:?…..αν ζησει πανω απο χρονο…..πως θα κυβερναει απ τον ταφο του???

Comments are closed.