ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Να γιατί ο Πλεύρης ανακοίνωσε ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ μέχρι τέλη Μαρτίου

Κοινοποίηση:
βββββ

Όπως είδατε νωρίτερα, για την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού μέχρι τα τέλη Μαρτίου μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ωστόσο, για να μην παίρνουν «αέρα» οι πολίτες ότι «δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας».

Όλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται να δώσουν μια «ανάσα» στους ανθρώπους (ειδικά εν όψει πιθανών εκλογών) και να επανέλθουν αργότερα ξανά με μέτρα, καθώς ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για σενάριο αναζωπύρωσης το Φθινόπωρο.

Τελικά μάλλον βρέθηκε ο λόγος που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει χαλάρωση μέτρων!

Χθες Τετάρτη, ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Τζεφ Ζίεντς, παρέα με τον διεθνιστή Φάουτσι και την επικεφαλής των CDC, πρόσωπα τα οποία με ΕΥΛΑΒΕΙΑ ακούν κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί, έκανα λόγο πως περνούν σιγά-σιγά σε μία εποχή, όπου ο COVID δεν θα είναι κρίση!!!

«Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προόδου και των εργαλείων που έχουμε όλοι, κινούμαστε προς μια εποχή που ο κορωνοϊός δεν είναι κρίση, αλλά είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να προστατεύσουμε και να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Zients κατά την διάρκεια τακτικής ενημέρωσης. «Ο πρόεδρος και η ομάδα μας για τον Covid σχεδιάζουν ενεργά για αυτό το μέλλον», κατέληξε.

Τώρα αν προκύψει αναζωπύρωση πιο μετά ή κάτι άλλο, αλλάζει το πράγμα! Οι διεθνιστές έδειξαν χθες τον δρόμο για προσωρινή χαλάρωση και όλως τυχαίως η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το ίδιο. Το μένος κατά των ανεμβολίαστων παραμένει πάντως και μένει να φανεί, αν εν όψει εκλογών, υπάρξει απόφαση για χαλάρωση μέτρων και στους μη εμβολιασμένους ή ακόμα και επανεξέταση του θέματος των υγειονομικών. Ίσως θα πρέπει να ρωτήσει κανείς τον… Φάουτσι!

Δείτε:

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο μεταφωνησμένος καταδρομέας στο καψιμί της 35 μκ στην Κύπρο…Ο πιο φλώρος από όλους όσους πέρασαν ήταν ο Πλεύρης Θανάσης…Ο πιο ρουφιανόμουλος δότης σαν τον πατέρα του ήταν….Ένα σκατόπαιδο…Ζω για να σας δω και εγώ Κρεμασμένους στο Σύνταγμα καθάρματα…..

  2. Ανάλγητα πολιτικά ρεμάλια, πιόνια του εβραιωσιωνισμού,
    Οι κατάρες του κόσμου που φτωχοποιήσατε, εξαθλιώσατε, αρρωστήσατε, πεθάνατε, προδώσατε, θα πέσουν στα κεφάλια σας και στα κεφάλια των παιδιών σας, νεοταξίτες, ΑΛΗΤΕΣ …
    Ζω για να σας δω κρεμασμένους …

  3. Πλεύρη, τι ξέρεις εσύ από ιατρική και λες για εμβόλια; Στέφανε, δεν βάζεις τα βίντεο του τι έλεγε για τα εμβόλια όταν ήταν στον καρατζαφέρη; Πλεύρη σε είχα παλιά σε εκτίμηση όταν πολέμαγες το σύστημα. Τώρα είσαι πιο μισητός και από την ρεπούση και τον φίλη γιατί προσχώρησες στις ιδέες τους ενώ αυτοί είναι συνεπείς στον ανθελληνισμό τους! Εσύ που δεν ήθελες αμκα στους μετανάστες, τώρα περιθάλπεις δωρεάν τους μετανάστες και θέλεις να διώξεις τους ήρωες γιατρούς. Εννοείται ότι δεν θα τα καταφέρεις. Σε σώσανε οι γιατροί και ο Θεός παλιά και μυαλό δεν έβαλες! Οι κατάρες 300.000 συνταξιούχων που τους κλέβετε 100 ευρώ από τη σύνταξη σύντομα θα πέσουν στο κεφάλι σου. Το τέλος σας είναι κοντά, αυτός που προσκυνάτε, δεν πρόκειται να σας σώσει!

  4. ΓΙΑΤΙ???ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΟΙΚΟΝΩΜΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ

  5. Εμείς θα πληρώνουμε τα Τέστ και οι άνω των 60 τα 100 € ?

  6. ΕΚΛΟΓΕΣ ………………….. και ο covid χάνεται ………………….

  7. Διαχρονικό τελικά το απόφθεγμα «όταν στην Αμερική ψιχαλίζει, στην Ελλάδα κρατάνε ομπρέλλα».

  8. Πρώην μακεδονομάχε πλεύρη, το μαύρο που θα φάτε στις εκλογές θα το ζηλέψει και ο φιλότουρκος γιωργάκης. Πήρατε για τα εμβόλια και τον αντίχριστο μόσιαλο, τον πρώην κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Θα αναγκαστείτε να πάρετε πίσω τους ήρωες υγειονομικούς αφού σε όλο τον κόσμο έρχεται ελευθερία. Το μαύρο που θα φάτε δεν το έχουν δει ούτε στη …μποτσουάνα, που δεν είχε θύματα από τη μετάλλαξη που ξεκίνησε από εκεί και τα είχατε εσείς! Αυτοί που εκβιάσατε, αυτοί που καραστρέψατε, αυτοί που μπολιάστηκαν με εκβιασμό και οι συνταξιούχοι που τους βάλατε το χαράτσι σας περιμένουν στη γωνία. Να δούμε όταν θα πέσετε τι θα γίνει, άντε για άσυλο στον ζάεφ!

  9. Καλά θα κάνουν όλοι να συνέλθουν γιατί ο κόσμος θα εκραγεί!!!! Δεν πάει άλλο έτσι!!!
    Καλό είναι να ρίξουν λίγο τις μύτες τους όλοι τους, γιατί η κοινωνία βράζει. Νοικοκυριά είναι στο έλεος του Θεού. Να γιρισουν όλο τον κόσμο στις δουλειές του!!! Έχουν διοριστεί με όλες τις Νόμιμες διαδικασίες του κράτους και δεν είναι σωστό να κλείνουν σπίτια!!! Έλεος πια! Πολύ γίνατε βραχνάς όλοι σας στην καμπούρα μας. Συνέλθετε όλοι σας.

Comments are closed.