ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ” από το “Business Insider” για τα εμβόλια: «Η Moderna το δημιούργησε μέσα σε δύο ημέρες»!

Κοινοποίηση:
εμβόλιο Moderna

Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό της αμερικανικής εταιρείας Moderna «κατασκευάστηκε» μέσα σε δύο μόλις ημέρες! Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα του “Business Insider” αναφερόμενο στην τεχνολογία που ακολούθησε  η εταιρεία παρουσιάζοντας ποσοστό επιτυχίας στο 94,5%.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου ήταν αναπάντεχα  σύντομη και μόνο οι Pfizer και BioNTech, (που υιοθέτησαν την ίδια τεχνολογία με την αμερικανική εταιρεία) κατάφεραν να ανακοινώσουν αποτελέσματα από τις δοκιμές τελικού σταδίου γρηγορότερα από την Moderna.

Όπως σημειώνεται το πειραματικό αυτό εμβόλιο ήταν περισσότερο αποτελεσματικό από ότι αναμενόταν και ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων είχε ανακοινώσει ότι θα ενέκρινε οποιοδήποτε εμβόλιο   που θα ήταν έστω και 50% αποτελεσματικό, στις κλινικές δοκιμές.

Ο Δρ. Anthony Fauci επικεφαλής του αμερικανικού ινστιτούτου αλλεργιών και μεταδιδόμενων νοσημάτων, είχε πει ότι ήλπιζε σε ένα εμβόλιο η αποτελεσματικότητα του οποίου θα έφτανε σε ποσοστό της τάξης του 70%.

Τέτοιο ποσοστό πέτυχε η AstraZeneca την ώρα που η Pfizer-BioNTech ανακοίνωσε 95%.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Moderna έφτιαξε το εμβόλιό της μέσα σε μόνο δύο ημέρες και αυτό τον περασμένο Ιανουάριο, όταν καλά καλά ο κόσμος δεν ήξερε καν τον… κορωνοϊό!

Τι περιθώρια μακροπρόθεσμης ασφάλειας και όχι βραχυπρόθεσμης επιτυχίας μπορεί να έχει ένα εμβόλιο που δημιουργήθηκε μέσα σε δύο μόλις ημέρες; 

Είναι ένα εύλογο ερώτημα αλλά απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν υπάρχει, αλλά όπως επιμένουν τα δημοσιεύματα, αυτό έγινε δυνατό χάρη στη νέα τεχνολογία που αναπτύχτηκε, την τεχνολογία mRNA, όπου το m ο διακομιστής.

Το “Messenger RNA” είναι υλικό το οποίο δίνει εντολή στα κύτταρα να κατασκευάζουν τα συμπλέγματα πρωτεϊνών. Έτσι το εμβόλιο της Moderna, αλλά και της Pfizer-BioNTech εγχέουν ένα μικρό τμήμα του mRNA του κορωνοϊού το οποίο περιέχει τον κωδικό της  πρωτεΐνης που χρησιμοποιεί ο κορωνοϊός για να προσκολλάται στα κύτταρα του οργανισμού.

Το εμβόλιο δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες έτσι ώστε ο  οργανισμός να κατασκευάσει την πρωτεΐνη αυτή και στη συνέχεια με τη σειρά του να προχωρήσει στην διαδικασία δημιουργίας αντισωμάτων.

Σύμφωνα πάντα με τους υπέρμαχους της νέας αυτής τεχνολογίας τόσο η Pfizer  όσο και η Moderna το μόνο που ήθελαν ήταν η γενετική ακολουθία του COVID-19 γφια να δημιουργήσουν το εμβόλιο και όχι η καλλιέργεια του ιού σε εργαστήριο, μια διαδικασία που μπορεί να απαιτήσει και χρόνια.

Έτσι υποστηρίζουν ότι επιτεύχθηκε ο χρόνος-ρεκόρ στη δημιουργία του εμβολίου.

Το μόνο που δεν έχουν πει βέβαια είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορεί να έχει (ή και να μην έχει αλλά δεν το γνωρίζουμε) στον ανθρώπινο  οργανισμό.

Αυτά τα εμβόλια τα κράτη θα τα κάνουν εκ των πραγμάτων υποχρεωτικά, όσο και αν υποστηρίζουν ότι ο εμβολιασμός θα είναι σε εθελοντική βάση.

Ήδη ο πρωθυπουργός εχθές δήλωσε ότι όσοι δεν το κάνουν, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν. «Τόσο απλά», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κατ’αρχας, δεν εχουν ακομα καταφερει να απομονωσουν ολοκληρο το γονιδιομα του γαμοιου τους, ψαχτε το, καπου 15 γονιδια απο τα 35 χιλιαδες αν δεν κανω λαθος, το υπολοιπο το συμπληρωσανε σε προσομοιωτη.
    Επισημα, η θεση του υπουργειου υγειας της Αγγλιας σε ερωτηση αν εχουν απομονωσει μεχρι τωρα τον ιο, απαντησαν πως οχι.
    Αλλα το θριλλερ ξεκιναει οταν αρχισεις να ψαχνεις τι σημαινει mRNA, με τη μεθοδο CRISPR, εισαγουν ενα τεχνητο προγραμματιζομενο βακτηριο και μαλιστα με βαση την σιλικονη, το οποιο ΚΟΒΕΙ ενα κομματι απο την ελικα του DNA, και το αντικαθιστα, δημιουργει ετσι την 3η ελικα, απλα μας κανει μεταλλαγμενους.
    Για να μην νομιζετε οτι λεω αρλουμπες, ψαχτε το μονοι σας, μην πιστευετε εμενα.
    Συνεπως, αυτο το πραγμα που ονομασε ο Κλεανθης Γριβας Φρανκενσταιν, ΔΕΝ ειναι εμβολιο, εναι μεθοδος μεταλλαξης. Γαμω τα διπλωματα σας παλιανθρωποι τσαρλατανοι που θελετε να σας λενε γιατρους.
    Και πιεζουν οι υπηρετες του (ξερετε ποιου), να το κανουμε ολοι. Και επειδη θα το κανουν με το ζορι σε καποιους, θα θελουν μετα αυτοι να το κανουν ολοι για να μην αισθανονται μαλακες.
    Αυτοι ομως ειναι απο αυτους που κυνηγανε παιδια με σκειτμπορντ και παππουδες και βαρανε συνταξιουχους στο δρομο. Κι οσο δεν καταλαβαινουν εχουμε ολοι προβλημα.
    Οσο πολλοι βλεπουν ειδησεις αντι να ξεστραβωθουν να ανοιξουν τα ματακια τους, εχουμε προβλημα γιατι απο τον φοβο και τον πανικο τους, τσακωνονται με τους αλλους γιατι κατα βαθος νιωθουν κι αυτοι μαλακες.
    Παιδια, δεν τρεχει τιποτα, ολοι μαλακες ειμαστε, αλλα δεν βαραμε τους αλλους επειδη βλεπουν αλλιως καποια πραγματα. Εδω τωρα εχουμε πολεμο εναντια στον Ανθρωπο, δεν μας παιρνει να παιζουμε ξυλο λες και ειμαστε στο γηπεδο. Αυτο θελει κι ο κερατας που ειναι πισω απ’όλα. Και μπορει να βριζουμε τον ακατοικητο το γουρλοματη και το Μπιλ τον Πυλες, αλλα κι αυτοι βιτρινες ειναι.
    Ουτε θυμο θελει, ουτε φοβο. Κατανοηση και αλληλοβοηθεια μεταξυ μας σ’αυτες τις μαυρες ωρες. Ακομα μπορουμε να αντιδρασουμε, σε λιγο που αν δεν παρουμε το επιδομα θα πεθαινουν τα παιδια μας στην πεινα, θα ειναι αργα, και ισως για πολλους ειναι ηδη.
    Ενα καλο μπορει να βγει, μηπως και ξαναγινουμε Ανθρωποι και θυμηθουμε την Πιστη μας.
    Καλη Δυναμη κι ο Θεος μαζι μας.

Comments are closed.