ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ”! «Πλήρως εμβολιασμένη η δασκάλα που μετάφερε τον κορωνοϊό στην κατασκήνωση» – Μητέρα δίνει γροθιά στο αφήγημα του Κούλη και των “αρίστων’!

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Την ώρα που η κυβέρνηση συζητά για τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών βλέπουμε να υπάρχει μια πρωτοφανής στοχοποίηση των κατασκηνώσεων, οι οποίες λίγο ή πολύ έχουν χαρακτηριστεί ως «βόμβες» διασποράς του κορωνοϊού.

Παρόλα αυτά μια μητέρα, ενός παιδιού που κόλλησε κορωνοϊό στην κατασκήνωση και τώρα είναι με 39 πυρετό, προχώρησε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, η οποία ουσιαστικά καταστρέφει το αφήγημα.

Όπως είπε η μητέρα το πρωί της Δευτέρας στο ΟΡΕΝ, η δασκάλα η οποία μετέφερε τον κορωνοϊό στην κατασκήνωση και από την οποία κόλλησαν τα παιδιά, ήταν πλήρως εμβολιασμένη.

«Μας ενημέρωσαν από την κατασκήνωση πως η δασκάλα είχε εμβολιαστεί πριν περίπου έναν μήνα με το εμβόλιο της Johnson & Johnson» είπε η μητέρα.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο και κάτι που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει κανένας επιστημονικός λόγος που να δικαιολογεί το κοινωνικό Απαρτχάιντ που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, αλλά και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Παράλληλα η μητέρα αποκάλυψε πως όλα τα παιδιά είχαν κάνει rapid test και όχι self test.

Να σημειώσουμε πως μόνο ελαφριά δεν περνάει τον κορωνοϊό η πλήρως εμβολιασμένη δασκάλα, καθώς έχει πυρετό και καταρροή, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του παιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το φόρεμα της μασκας και τις αποστάσεις πρέπει να τις τηρούν ΟΛΟΙ! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?

  2. Οι εμβολιασμενοι σπερνουν αρρωστειες παντου μακρια απ αυτους πλεον δεν ειναι και ανθρωποι ειναι μεταλλαγμενοι

  3. ΕΙΠΑΜΕ… ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ…ΕΝΤΟΛΗ SCHWAB….ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ… ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ… ΞΥΠΝΑΤΕ…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ… ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

  4. Σιγά την αποκάλυψη για αυτό κι το Ισραήλ δέν μπορεί να φτιάξει τύχως ανωσίας μέχρι κι στα κυβερνητικά κανάλια το έχουν πει ότι ο εμβολιασμένος κολά κι μεταδήδει….

  5. Οι εμβολιασμένοι πάνε παντού χωρίς τεστ. Οπότε η διασπορά οφείλεται σε αυτούς.

  6. Μα αυτό λένε, ότι οι ανεμβολιαστοι κινδυνεύουν από τους εμβολιασμενους ασυμπτωματικους φορείς. Ως εκ τούτου δεν γίνεται να συνυπάρχει χώρος κοινός γθι εμβολιασμενους κσι μη.

  7. μας δουλευουν οι νεοταξιτες ολα για την κονομα αντε καιρος να τους παρουμε κινηγη

    1. Να τους πάρουμε τι;; τι εννοείτε; δημοτικό τελειώσατε;

      1. Ούτε ο Καραϊσκάκης τέλειωσε δημοτικό, αλλά χάρις σ΄ αυτόν μιλάς. Είπες τίποτα;

  8. Αυτά φυσικά οι εμβολιασμενοι δεν τα ακούνε ποτέ μόνο ότι λένε στις ειδήσεις ακούνε

  9. Ετσι ακριβώς δρά και ο ιός της γρίππης. Το δούλεμα πέφτει κατά βρόχας

Comments are closed.