ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα ονόματα των ΕΒΡΑΙΩΝ που κρύβονται πίσω από την Παγκόσμια Οικονομία και πίνουν το αίμα του κοσμάκη!

Κοινοποίηση:
dinaste

Κανένας όμως δεν τολμάει να τους κατονομάσει δημοσίως!

 

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο “αγορές”. Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους “κορυφαίους” οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι “αγορές”.

Όλοι οι οικονομολόγοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη “αγορές”.

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι “μεγάλες” δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του “Economist” Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.

Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:

Rothschilds of LondonLazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York (Morgan)
Goldman Sachs of New York

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή!
Γι’ αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πεί ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.

Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.

Μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας είχε μιλήσει στην ΝΕΤ για το ποιοί αποτελούν τις αγορές. Δεν μίλησε βέβαια για την καταγωγή τους.

Επικοινωνήστε λοιπόν με τα ΜΜΕ την ώρα που γίνονται συζητήσεις για τις “αγορές” και ζητήστε να μας πούν ποιοί τις αποτελούν.

Εμείς, ως ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προκαλούμε οποιοδήποτε κόμμα, πολιτικό ή δημοσιογράφο ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΙΣ “ΑΓΟΡΕΣ”!!!
Θα τολμήσει κανείς να το κάνει; Γιατί εδώ και καιρό… ωρύονται (τάχα) κάποιοι…υπερπατριώτες και “αντινεοταξίτες” για το θέμα, αλλά όταν η κουβέντα φτάνει στο διά ταύτα, σιωπούν προκλητικά!
Το λέμε και το φωνάζουμε: ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (=”ΑΓΟΡΕΣ”) ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΤΡΙΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!
Υ.Γ. Και βέβαια, καλό θα είναι να μας πουν οι συγκεκριμένοι…αγορίτες πού τα βρήκαν όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια (!!!) και δανείζουν όλες τις χώρες, από τις πλουσιότερες μέχρι τις φτωχότερες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. Μέ αυτό τό σατανικό οικονομικό σχέδιο έχουν σκλαβώσει οί Εβραίοι όλο τόν κόσμο μέ τελικό
  σκοπό τήν Παγκόσμια Κυβέρνηση μέ εβραίους κυβερνήτες.Κανείς δέν τολμάει νά αντισταθεί
  γιατί αμέσως θά σηκώσουν τό ρόπαλο τού αντισημιτισμού (βαρύ αμάρτημα) μέ όλα τά παγκό-
  σμια ΜΜΕ πού ελέγχουν.Η Ελλάδα είναι θύμα τής GΟLMAN SACHS OF NEW YORK καί τού
  IWF Τής μαντάμ Λανγκάρντ μέ τά καταστροφικά μνημόνια.Ένα μεγάλο πρωτοπαλλήκαρο τής
  Νέας Τάξης είνι ο τρισκατάρατος εβραίος Σόρος (György Schwarz) πού πλημμύρησε τήν Ελ-
  λάδα μέ λαθροπίθηκους.
  Γιάννης

 2. τι κανη νιου νιου στα κεραμιδια.Ποσα χρονια,μονο εδω στην Ελλαδα απο οταν δολοφονισαν τον καποδιστρια οι εβραιη και εφεραν στην ελλαδα το μπασταρδο τον οθωνα μαζι του ηλθαν και οι εβραιη χρηματιστες και με νομο ο οθωνας τους εδωσε το δικαιωμα να τυπωνουν χρημα και να δανιζουν το ελληνικο δημοσιο με μεγαλο τοκο.φαντασθηται αυτο καταφεραν σε πολλα κρατη στην γη. οι ανθρωποι αυτη πινουν αιμα για εκατονταδες χρονια ετσι απεκτησαν τα τρισεκατομυρια που εχουν μαζεψη.

Leave a Response