ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” που θα ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ! Βορίδης, Μηταράκης και Ρωμανός μιλούσαν με τον Φουρθιώτη: “Ευχαριστώ Μένιο να είσαι καλά”

Κοινοποίηση:
βοριδης-μηταρακης

Στη δίνη των όσων βγάζει στη δημοσιότητα ο Μένιος Φουρθιώτης «χορεύει» τις τελευταίες μέρες ολόκληρη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ξαφνικά δεν γνώριζαν και δεν ήξεραν τίποτα για τις σχέσεις τους με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Σε νέα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φουρθιώτης, φαίνεται ότι και άλλοι υπουργοί της ΝΔ μιλούσαν μαζί του.

Όπως για παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Νότης Μηταράκης και φυσικά ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και διευθυντής του γραφείο τύπου Νίκος Ρωμανός.

Ο Ρωμανός όπως φαίνεται στα μηνύματα δίνει συγχαρητήρια στον Φουρθιώτη για «το εξαιρετικό αφιέρωμα» που του έχει ετοιμάσει. Από ότι φαίνεται ο Ρωμανός εκτιμά τη «δημοσιογραφική δουλειά» του trash παρουσιαστή .

Ο Μάκης Βορίδης τον ευχαριστεί προσωπικά για το αφιέρωμα που του έχει κάνει στην εκπομπή με τίτλο «Η ζωή και το έργο του νέου υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη».

Ο Νότης Μηταράκης προχωρά ένα βήμα πιο πέρα. Αποκαλύπτει στον παρουσιαστή ότι έχει κάκιστες σχέσεις με Βρούτση και ρωτά το Μένιο Φουρθιώτη σε τι μπορεί να βοηθήσει:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΡΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ Π…ΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΤΣΑΣ ΤΗΣ ΝΤΖΟΥΛΙΑΣ………ΞΕΠΑΙΣΜΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…….

  2. Πολλά χρόνια λέμε ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο…..ε, τώρα έχουμε και τσατσά.
    Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε
    Ελλάδα 2,0 upgrade completed
    Μπράβο Κούλη

  3. Στον Καναδά ξύπνησαν και έφυγε τρέχοντας κι ας πεινάσουν τις επόμενες μέρες. Εδώ ακόμα περιμένουμε να μας ανοίξει τη μουσική να πιουμε φρεντο μετά μουσικής. Ξεφτυλισμενος λαός γίναμε…

  4. Δηλαδη μια χωρα κρεμεται απο τη κωλοτρυπιδα του Σιχαμενιου νταβατζη! Απο εμενα μπραβο του ξεφτυλισε τα iq ραδικιου της κυβερνησης λουλη!

Comments are closed.