ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός για την επερχόμενη μείωση πληθυσμού: «Ψυχικά ανισόρροποι άνθρωποι θέλουν να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά»

Κοινοποίηση:
Κωνσταντίνος Φαρσαλινόςς

«Λένε ότι τα παιδιά αποτελούν τεράστιο πρόβλημα – Προτείνουν να κάνουμε ένα παιδί λιγότερο ανά οικογένεια»

«Ρουκέτες» για την κλιματική αλλαγή και για το τι έρχεται μετά τον κορωνοϊό εξαπέλυσε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

«Έχει χαθεί κάθε έννοια ηθικής, ζούμε καταστάσεις δραματικές και θα ζήσουμε πιο δραματικές. Δείτε την ενεργειακή φτώχεια, που πριν από λίγους μήνες που τα λέγαμε μας θεωρούσαν πάλι αιρετικούς και πάλι συνωμοσιολόγους, βλέπετε τι γίνεται με τους λογαριασμούς του ρεύματος, αυτό δεν μένει μόνο στο ρεύμα, εμφανίζεται σε όλα τα ήδη διατροφής, γιατί η ενέργεια χρειάζεται στα πάντα. Θα ζήσουμε καταστάσεις επισιτιστικής κρίσης και πάμε σε ένα επόμενο στάδιο που από την πανδημία θα καταλήξουμε στην κλιματική αλλαγή», είπε αρχικά ο Κ.Φαρσαλινός, μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για τα «θέλω» αυτών που κυβερνούν τις χώρες, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού για να μην επιβαρύνεται το κλίμα.

«Ο ΟΗΕ στην αναφορά του 2020 για το κλίμα λέει “τώρα που οι λαοί συνήθισαν τα περιοριστικά μέτρα και τα lockdown είναι ευκαιρία να επιβάλλουμε μακροπρόθεσμα τέτοια μέτρα για να σώσουμε το κλίμα”, δεν το λέω εγώ, το λέει ο ΟΗΕ. Άρθρο στο CNBC μιλούσε για τ’ ότι τα παιδιά αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για το κλίμα και ότι το αποτύπωμα άνθρακα που έχουν τα παιδιά είναι δραματικό και ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά. Το 2017 σε επιστημονικό περιοδικό παρουσιάστηκαν τα τέσσερα καλύτερα μέτρα που θα σώσουν το κλίμα στις ανεπτυγμένες χώρες και το πρώτο ήταν ένα παιδί λιγότερο ανά οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα χαρακτήρισε ως «ψυχικά ανισόρροπους» όσους κινούν τα νήματα παγκοσμίως.
«Δεν μιλάει κανένας, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε μια ομάδα πιθανότητα ψυχικά ανισόρροπων ανθρώπων οι οποίοι κινούν τα νήματα παγκοσμίως και οι οποίοι έχουν βλέπεις, απόψεις και θέσεις οι οποίες είναι πραγματικά ψυχιατρικής διερεύνησης. Σκεφτείτε ότι η ΕΕ με 1,5 παιδί ανά οικογένεια να πάει στο 0,5. Αυτά λένε δημοσίως», τόνισε ο γιατρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Θέλουν αντικατάσταση πληθυσμού με υποπροϊόντα ανατολής και Βαλκανίων… Φάτε μάτια ψάρια γελαδια του καμπινέ Βαλκανίων γελάδας…Δίποδα ή ύπαρξη σας είναι ανάξια….Ψηφιστε κουλη..

  1. υποπροϊοντα ειστε εσεις οι νεοναζι. Ολοι σας εχουν στην απομονωση

 2. Χωρις αντισταση παρα μονο κλαψα και πορειες δεν..δεν ….

 3. Λάκωνα μάθε ότι υπάρχει επίδομα γέννας 2000 ευρώ,το οποίο δεν ξέρω αν το δικαιούνται και οι καρπεροι λαθροπροσφυγομεταναστες.

  1. Μην τα παραλέμε, ο λαθρο δε βλεπει κανενα επιδομα, αλλα τουλαχιστον γλιτωνει εξοδα νοσηλειας και οτι αλλο. Οποιος ομως πήρε “χαρτιά”, και μπορεί να είναι και 1εκ. αυτοι, ναι, φυσικά και συνταγματικά παίρνουν επιδόματα.

 4. Η φτώχεια καί ή εξαθλίωση διώχνουν τόν πελαργό.Η παιδική φτώχεια αφορά ένα στά τεσσερα παιδιά (24,5%) .Αυτά τά παιδιά,τό μέλλον τής χώρας, μεγαλώνουν σέ συνθήκες φτώχειας.Οποιος θέλει νά κάνει παιδίά δέν γνωρίζει άν μπορεί νά τά αναθρέψει.Από τήν κυβέρνηση δέν έχει καμία υποστήριξη.Ολες οί φροντίδες τής κυβέρνησης αφορούν τούς λάθρους.Η κυβέρνηση θέλει νά λύσει τό πρόβλημα τής υπογεννητικότητας μέ τούς λάθρους από τά βάθη τής Ασίας καί μέ κάφρους από τήν Αφρική.Τί έλεγεν γνωστοί πολιτικοί τό 1993 σέ ένα πόρισμα.”Η υπογεννητικότητα είναι τό μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα τήε Ελλάδας”.Συμμετείχαν ό Παναγιώτης Κρητικός,ό Στέλιος Παπαθεμέλης,
  ό Μιχαήλ Στυλιανού,ό Μανώλης Δρεττάκης,ή Ντόρα Μπακογιάννη καί ή Φανή Πάλλη-Πετραλιά.Τό πόρισμα ξεκίνησε μέ τήν υπογεννητικότητα τό δημογραφικό πρόβλημα τής χώρας μας.”παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις πού μπορούν νά απειλήσουν τήν εθνική μας ανεξαρτησία καί εδαφική ακεραιότητα”.Η πτώση τού δείκτη τής υπογεννητικότητας από 2,09% τό 1982 σέ 1,4 τό 1990 απειλεί πλεον σοβαρατήν ανανέωση καί διαιώνιση τής ελληνικής φυλής”.
  Σήμερα λένε οί ίδιοι πολιτικοί,όπως ή Ντόρα Μπακογιάννη,ότι όποιος αμφισβητεί τήν Ελληνικότητα τών Πακιστανών καί τών λάθρων πού αποκτούν ελληνικά χαρτιά ότι είναι ρατσιστής”
  Γιάννης Λάκων

Comments are closed.