ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το “Go Thrace” που “στέλνει” εκατομμύρια τουρίστες στην…Τουρκία

Κοινοποίηση:
ΒΒΒΒΒΒ

Με αφορμή τη συζήτηση για την εθνική-κυβερνητική ήττα στο θέμα του “Turkaegean”/”Τουρκικό Αιγαίο”, αναγνώστες μας αναζήτησαν πληροφορίες σχετικά με την τουριστική προβολή της γείτονος και μεταξύ άλλων εντόπισαν και τον ιστότοπο GoTürkiye.com που δημιούργησε το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού το 2021 (χρονιά που κατοχυρώθηκε και το “Turkaegean”…).

Πρόκειται για μια καλαίσθητη, ομολογουμένως, πλατφόρμα, που προσελκύει 3 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα και η οποία συμπεριλαμβάνει και την ενότητα “GoThraceTurkiye” η οποία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ως σκέτο “Go Thrace“. Bέβαια, δεν ξέρουμε αν είναι ίδια περίπτωση με το “Turkaegean”, αφού ο γεωγραφικός όρος “Θράκη” είναι γνωστό οτι χρησιμοποιείται και από την Τουρκία (π.χ. βλ. thrakya.edu.tr). Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το οτι οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν την ονομασία της Θράκης (brand) και περνάνε το μήνυμα στους ξένους, ανυποψίαστους επισκέπτες της πλατφόρμας, οτι αυτή βρίσκεται αποκλειστικά στην Τουρκία.

Με άλλα λόγια, δηλαδή, ίσως πιάστηκε στον ύπνο (και) το Υπουργείο Τουρισμού της χώρας μας, μολονότι υποτίθεται οτι ο τουρισμός αποτελεί τη “βαριά βιομηχανία” μας.
Δείτε πως παρουσιάζει το GoTürkiye.com, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας
“Η Παγκόσμια Πλατφόρμα Προώθησης Τουρισμού της Τουρκίας, GoTürkiye.com, είναι Online με τη νέα της δομή! Το παγκόσμιο κανάλι προώθησης της Τουρκίας ξεκίνησε με την ανανεωμένη δομή του. Η πλατφόρμα, η οποία θα συμβάλει στη διαφοροποίηση της Τουρκίας από τους ανταγωνιστές της, με τον ολοκαίνουργιο και μοντέρνο σχεδιασμό της, αλλά και με την τεχνολογική της υποδομή, θα παρουσιάζει τις πολιτιστικές και τουριστικές αξίες της χώρας κάτω από μια στέγη, σε όλους τους χρήστες που θέλουν να λάβουν πληροφορίες για την Τουρκία και να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους. Μια υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήστη, η οποία σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τουρκίας και την Τουρκική Υπηρεσία Προώθησης και Ανάπτυξης Τουρισμού (TGA) σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού. Παρουσιάζοντας περιεχόμενο κατάλληλο για το προφίλ κάθε χρήστη και τις ψηφιακές καταναλωτικές συνήθειες, επιδιώκει να επωφεληθούν περισσότερο οι χρήστες από το ολοκληρωμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με την Τουρκία. Η νέα πλατφόρμα GoTurkiye.com θα εισάγει όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Τουρκίας με μια προοπτική προσανατολισμένη στην εμπειρία. Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο δημιουργεί περιεχόμενο για την πλατφόρμα σε συντονισμό με τοπικές διοικήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε 81 επαρχίες και δίνει θέση στις πολιτιστικές και τουριστικές αξίες κάθε επαρχίας ξεχωριστά. Διαφορετικοί τύποι τουρισμού και δραστηριοτήτων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθώς η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες πλούσιο περιεχόμενο σε διάφορους τομείς, όπως η γαστρονομία, ο θρησκευτικός τουρισμός, η μόδα και τα ψώνια, η κατασκήνωση, το μπλε ταξίδι, η ποδηλασία, το γκολφ και το σκι, ενώ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους στη χώρα μας με διαδρομές. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια εμπειρίας για τις 5 αισθήσεις σε μια διαδρομή στην πλατφόρμα goturkiye.com. Εκτός από τους χρήστες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Τουρκία, θα μοιράζεται επίσης πλούσιο περιεχόμενο προς τους επαγγελματίες του τουρισμού στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Όσον αφορά τον τουρισμό κρουαζιέρας και εκδηλώσεις επαγγελματικές, ψυχαγωγικές ή γάμους στην Τουρκία, το goturkiye.com θα παίξει σημαντικό ρόλο επίσης. Ο ιστότοπος GoTurkiye.com τον οποίο επισκέπτονται κατά μέσο όρο 3.000.000 χρήστες τον μήνα, θα συνεχίσει να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προώθηση της Τουρκίας ως παγκόσμιας τουριστικής επωνυμίας με τη νέα δομή πλατφόρμας και τον ενημερωμένο σχεδιασμό, καθώς και περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα προφίλ των χρηστών”.

fb17378d 290436697 520439346496338 8871533268851201003 nabb37416 290900883 845195620219173 78230444401007487 nd965af6b screenshot 196525135afc 290855712 726332261925848 414297557309492787 n

inkomotini.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. προδότες, αλήτες, κηφηναριο… πουλήσατε τα πάντα! Η Τουρκία είχε και έχει στόχους και με σχέδιο θα κατακτήσει όλη την Ελλάδα χωρίς να πέσει σφαίρα. Και βέβαια με την βοήθεια των προδοτών. Με την συνενοχή του μεγαλύτερου ελληνικού πληθυσμού, διότι δεν είναι πατριώτες αλλά βλήματα, που το μόνο που τους νοιάζει είναι το μπολιασμα μην χαθεί η ράτσα των κηφήνων. Σιχαμερά απόβλητα , χωρίς οικογένεια θρησκεία δεν υπάρχει ούτε πατρίδα!

Comments are closed.