ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Σοκ! 14χρονος dealer μιλά για τη διακίνηση ναρκωτικών μέσα στα σχολεία: «Βγάζω έως και 10.000 το μήνα!»

Κοινοποίηση:
1

«Από 12 χρονών είμαι που κάνω τέτοιες δουλειές. Μπορεί να δώσουμε και κοκαΐνη, χαπάκια ecstasy, τριπάκια» λέει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανήλικος dealer για τα ναρκωτικά που διακινούν σε σχολεία. «Έρχονται εδώ τα παιδιά, βλέπουν ποιοι είμαστε, τους κλείνουμε το μάτι. Μας ζητάνε…


…τάλιρο, που δεν τους δίνουμε και το καλύτερο με τάλιρο, κι έχουμε και το 10ρικο που μπορείς να βρεις skunk και amnesia» περιγράφει ο 14χρονος dealer στην κάμερα του Star. «Δίνω 800-850 ευρώ και παίρνω ένα κιλό. Μία φορά είχα βγάλει 1.000 ευρώ σε μία ημέρα.

Ένας καλός μήνας πάει μέχρι και 10.000 ευρώ» λέει για τα λεφτά που βγάζει. «Τα κρύβουμε εκεί μέσα, στα τζάμια ή βάζουμε τα σακουλάκια και βάζουμε φύλλα από πάνω» λέει για το πώς καταφέρνουν να περάσουν τα ναρκωτικά μέσα στα σχολεία. «Για την κοκαΐνη μου στέλνουν: “την πέτρα που βρήκαμε την έχεις ακόμα;”» λέει, εξηγώντας ότι χρησιμοποιούν κωδικούς για να συνεννοούνται μεταξύ τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟ? ΠΟΥ? ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ

  2. 10000 επί 12 ισούται με 120000 επί 4 χρόνια κάνει 480000 ευρώ.δηλαδη το τσογλανι στα 18 του θα έχει 480000 ευρώ μαύρα και αφορολόγητα θα ανοίξει επιχείρηση θα βάλει κουστούμι γραβάτα και θα γίνει επιχειρηματίας και κύριος και κάτσε εσύ ο ταλαίπωρος Έλληνας φορολογούμενος πολίτης να προσπαθείς να ζήσεις την οικογένεια σου με 800 ευρώ ίσως και λιγότερα.Και αυτό το τσογλανι να δίνει πρέζα στο παιδί σου.

    1. Δεν θα το κάνει ποτέ. Το πολύ-πολύ θα γίνει σαν το SinBoy και όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που είναι δήθεν rappers και ξεπλένουν χρήμα από την πρέζα που σπρώχνουν. Ή αν είναι γύφτος θ’ ανοίξει μαγαζί με χαλιά, με μηδενική πελατεία αλλά με πληρωμένο ενοίκιο, νερό, ΔΕΗ και αποδείξεις στην σωστή ώρα κάθε μήνα…

    2. Και το χειρότερο από ολα; Να του δίνουν το δικαίωμα να δίνει και συνέντευξη!!!

Leave a Response