ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μέχρι εκεί φτάσαμε; Η ΝΔ απείλησε Έλληνα πολίτη που ρώτησε για τα χρέη της;

Κοινοποίηση:
ΝΔ

«Γιατί δεν πληρώνετε τα χρέη σας;
Πότε θα τα πληρώσετε;».

 

Απίστευτη καταγγελία από έναν κάτοικο Λαμίας

Τα όσα περιέγραψε ένας κάτοικος Λαμίας καταγγέλλοντας τη Νέα Δημοκρατία και καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστου, μοιάζουν πραγματικά απίστευτα.

Τα όσα δημοσιεύει το primenews.press αφορούν ένα τηλεφώνημα που έκανε προ μηνών ο κ.Ευάγγελος στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, ρωτώντας το εξής: «Γιατί δεν πληρώνετε τα χρέη σας; Χρωστάτε 390 εκατομμύρια ευρώ. Πότε θα τα πληρώσετε;».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ.Ευάγγελος, η απάντηση αυτού που σήκωσε το ακουστικό ήταν ειρωνική, συνοδεύτηκε από κοροϊδία και κλείσιμο του τηλεφώνου!

Θα περίμενε κανείς πως κάπου εκεί θα τελείωνε και η ιστορία. Όχι όμως. Ο Λαμιώτης επέμεινε να τηλεφωνεί στα γραφεία της ΝΔ, αλλά το μόνο που γινόταν ήταν να του κλείνουν το τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή κι ενώ είχε σταματήσει πια τα τηλεφωνήματα, δέχθηκε μια κλήση με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η ίδια φωνή που είχε μιλήσει και την πρώτη φορά στο τηλέφωνο.

«Θα σου κάνω μήνυση 1 εκατομμύριο ευρώ! Θα σε βρουν στο χώμα παλιομ…κα! Κ…λοπαιδο θα σε σκίσω… Θα σε βρω!» του είπε σύμφωνα με το primenews.press, αφού προηγουμένως τον είχε ειρωνευτεί!

Ούτε εδώ όμως τελείωσε η ιστορία!

Ο κ.Ευάγγελος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Λαμίας για να καταθέσει μήνυση επειδή απειλήθηκε η ζωή του, αλλά η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, καθώς όπως καταγγέλλει συνάντησε μόνο αδιαφορία.

Μάλιστα, ο ανώτατος αξιωματικός του τμήματος ακούγοντας ότι δέχθηκε απειλές κατά τη ζωής του ο πολίτης, σχολίασε: «Ε, μην αγχώνεσαι αγόρι μου, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή»!

Στη συνέχεια όπως αναφέρεται στην καταγγελία,  ο κ. Ευάγγελος αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο γραφείο του βουλευτή Βόλου της ΝΔ και επανέλαβε τα όσα είχε πει και στα γραφεία του Μοσχάτου, να πληρώσει δηλαδή το κόμμα τα χρέη του.

Όπως μεταφέρει το primenews.press, ο υπάλληλος του γραφείου, του απάντησε: «Τώρα την έχεις βάψει πολύ άσχημα, διότι σε έχω εντοπίσει και ξέρω πού μένεις».

Είχε και συνέχεια

Μετά από όλα αυτά η κατάληξη ήταν η εξής: η Ασφάλεια πήγε σπίτι του και τον αναζήτησε επειδή, όπως είπαν, απείλησε τους βουλευτές της ΝΔ!

«Αυτά! Για να γνωρίζουν όλοι, με ποιους έχουμε να κάνουμε και ότι δεν θα διστάσουν σε καμία περίπτωση να κάνουν τα πάντα, ώστε να μας βγάλουν απ’ τη μέση. Τα συμπεράσματα δικά σας», σχολίασε από την πλευρά του ο κάτοικος Λαμίας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα υποβάλλει μήνυση και για το δεύτερο συμβάν, μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ζούμε στο κράτος όπου η αστυνομία φυλάει τη μαφία, τους απατεώνες κλέφτες διεφθαρμένους δολοφόνους προδότες πολιτικούς μαζί με τα παρατρεχάμενα τσουτσέκια τους των ΜΜΕ, 24/7 η κλούβα στην Πειραιώς στο μέγαρο της ΝΔ

  2. Άργησες να καταλάβεις ότι μας κυβερνούν φασιστες !Ουτε στη παρέλαση δε μας αφήνουν να πάμε για να μη τους μουντζώσουμε !Ουστ πουλημένα τομάρια πολιτικοί και αυτοι που τους ψηφίζετε !

  3. Η ΕΛ.ΑΣ δρουν ως κρατικοί γενίτσαροι, οπότε χρειάζεται ξήλωμα μέχρι τα πλακάκια, μαζικές απολύσεις όλων, κατασχέσεις όλων των μισθών τους και κατάσχεση της σύνταξής τους.

    Και μας κάνουν και τεμενάδες που δεν θα σαπίσουν σε ένα ξερονήσι χωρίς φαγητό.

  4. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    1. Μαζί μ’αυτούς το ιματασιόν πασόκ και το ΚΚ επίσης, μαζί με όλα τα παρακλάδια του, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Μην τα ξεχνάμε…!!! Όλα πρέπει να λέγονται

  5. ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ …ΠΟΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 400.000.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΒΕΝΗ…..

  6. Εγώ καθυστέρησα μία δόση της ΔΕΗ και μετά απο λίγες μέρες με πήρε εισπρακτική εταιρία για να μου πεί πως αν δεν πληρώσω σύντομα θα μου κόψουν το ρεύμα, χωρίς προηγούμενο υπόλοιπο αμέσως απειλές και αυτά τα δίποδα κόπρανα χρωστάνε εκατομμύρια! Ύστερα βγαίνει το τσόκαρο η Κούλα και ειρωνεύεται πως για όλα τα δεινά φταίει αυτός. Άντε ψόφα μωρή Κούλα και εσύ και όλο το βρωμόσογο σου που τολμάς και βγάζεις και γλώσσα!

  7. μπλεξαμε μα ε ενα ματσο σκ@τομ@λ@κες και αυτοι στα γραφεια τους ειναι χειροτεροι αλλα θελουν στουπι με πετρελαιο και φουντομα με αυτους μεσα

  8. Ας προσέχατε μ@λ@κες όταν τους ψηφίζατε να σας ξανασώσουν αφού σας χρεοκοπούσαν.

    1. Εσύ που βρίζεις και μας λες μαλάκες, θεώρεις τον εαυτό ότι δεν είναι;;;!!! Αν νομίζεις ότι δεν είσαι,πρότεινες μας ποιά είναι η σωστή επιλογή κι ο δρόμος, μέσα σ’ένα πολιτειακό σύστημα,που σου δίνει την ψευδαίσθηση της επιλογής,μέσα από προεκλογικά διορισμένους υποψήφιους, ψηφοδέλτια επικρατείας κλπ !!! Περιμένω φωστήρα μου!!! Διαφωτίσε μας τους τυφλούς!!!

Comments are closed.