ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η ΑΠΑΤΗ με τα τεστ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Βρήκαν θετική στον ιό μια σταγόνα κρασί(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τεστ κορονοιος

Μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη στην Ιταλία  δείχνει για άλλη μια φορά ότι κάτι δεν πάει καλά  με τα τεστ για τον κοροναϊό  που μάλλον δείχνουν ότι εδώ γίνεται πραγματικά ένας μύλος  με θλιβερές όμως συνέπειες.

covid-19-4908691_1920-1024x768

Συγκεκριμένα, ένας Ιταλός  πήρε μόνος του να κάνει το τεστ του κοροναϊού . Εκεί έβαλε αντί μια σταγόνα  αίματος όπως έλεγαν οι οδηγίες  μια σταγόνα από κρασί. Και προς μεγάλη του έκπληξη ενώ ήθελε να αστειευτεί με αυτό είδε ότι  το τεστ βγήκε θετικό στον κοροναϊο.

Η περίπτωση αυτή  θυμίζει την  γνωστή περίπτωση κάποιου πρόεδρου τις αφρικανικής χώρας που είχε κάνει τεστ  στο φυτό παπάγια και σε ένα άλλο και τα αποτελέσματα είχαν βγει θετικά.

Αλήθεια τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;

 

Στο επόμενο βίντεο  υπάρχει μια χαρακτηριστική ομολογία μιας Βρετανίδας κυρίας  Gemma O’Doherty η οποία υποστηρίζει πως εν ένεκα της δουλειάς της  μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία  και ότι  είναι όλα ψέματα αυτά που λένε για μεγάλο αριθμό  αρρώστων από κορωναϊό  που νοσηλεύονται και έχουν γεμίσει τα κρεβάτια τον ΜΕΘ.

GEMMA O’DOHERTY – IT DOES NOT EXIST, THE VIRUS DOES NOT EXIST (MIRRORED)

CHINA%2B%25282%2529

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Επειδή τα στελέχη των κορωνοϊών αναπτύσσονται κατά κύριο λόγο στο πεπτικό σύστημα των θηλαστικών, προτείνεται το αλάνθαστο τεστ της κουρ@δ@ς

  2. Θα πρέπει να εκτιμήσουμε τα εξής στην όλη διαδικασία και μετά να συμπεράνουμε:
    1. Η κυρία ακούμπησε την πιπέτα (δηλ. το μικροσιφώνιο που αναρροφά το υγρό) με το γυμνό της χέρι και μετά την ακούμπησε πάνω στο τραπέζι. Ήταν καθαρό το χέρι της και το τραπέζι ή μήπως είχε πιάσει – ενδεχομένως – τη μύτη της, η οποία ίσως να βρίθει ιών;
    2. Πήρε κρασί από το μπουκάλι, που ήταν ήδη ανοικτό (δεν γνωρίζουμε εάν το είχε ανοίξει μόλις πριν λίγο ή ήταν ανοικτό από ώρα ή και κάποιος να είχε πιει από το στόμιό του) και το έβαλε σε ένα ποτήρι, αντί να το βάλει σε ένα αποστειρωμένο φιαλίδιο, όπως αυτά που χρησιμοποιούμε για την γενική ούρων.
    Εάν επαναλάβει την διαδικασία υπό άσηπτες συνθήκες (και το κρασί να ανοιχτεί εκείνη τη στιγμή) και εμφανιστεί πάλι θετική στον ιό, τότε σημαίνει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα του τεστ και καταγράφει ό,τι θέλει, με αποτέλεσμα να μην είναι αξιόπιστο και μόνο σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να γίνει καταγγελία διεθνώς, αφού πρώτα πάρει και την γνώμη κάποιου μικροβιολόγου.
    Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ιός εντός του οίνου, λόγω της παρουσίας οινοπνεύματος αφ’ ενός, αφ’ ετέρου δεν υφίστανται οργανικά υλικά για έναν ιό.

    1. Φίλε σε συγχαίρω για τον απλό και συνάμα σωστό τρόπο σκέψης σου , όπως και για το συντακτικό, εντελώς κατανοητά αυτά που γράφεις. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι με κρίση και λογική.

Comments are closed.