ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η Βουλή έδωσε νέο υπηρεσιακό αυτοκίνητο στον… Πάγκαλο επειδή το προηγούμενο ήταν… παλιό – ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;;;

Κοινοποίηση:
720_778721_42e7adcd01-9c0aa936cfb58f0c

Μπορεί να είναι από το 2012 εκτός πολιτικής σκηνής, ωστόσο ο Θεόδωρος Πάγκαλος πήρε νέο αυτοκίνητο από τη Βουλή. Όπως ανέφερε ο «Βηματοδότης», ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έστειλε επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του (με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ). Το προηγούμενο ήταν παλιό, με πολλά χιλιόμετρα και με συνεχείς βλάβες… Έτσι το αίτημα του κ. Πάγκαλου ικανοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός πολιτικής από το 2012 και αυτό γιατί πρώην βουλευτές δικαιούνται και με τον νόμο αυτοκίνητα από το κράτος.

Τι ανέφερε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ένα αίτημα είχε προς την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν έως τώρα (και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν) ήταν απλώς… σακαράκες.

Παλιά μοντέλα, με συνεχεία βλάβες και με εκατοντάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Του τα είχαν παραχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μαθαίνω λοιπόν ότι έστειλε μια επιστολή περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του (με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ.) στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, μαθαίνω ικανοποιήθηκε. Άλλωστε το δικαιούται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΑΜΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕ????
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ…ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ – ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ – ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!!!!

  2. Αυτός δεν ήταν τότε με τα ΙΜΙΑ, Οτζαλάν, Ναϊρόμπι, ο δυνατός αέρας που πήρε το πανί κλπ κλπ ?………………………..

  3. Σύντροφοι…μαζί τα κλατάραμε!
    Καημένη Ελλάδα, τους αθώους μόνο σκέφτομαι που είναι αναγκασμένοι να πλατσουρίζουν στον ίδιο βόθρο με τα κομματόσκυλα.

    1. κανενας δεν ειναι αθωος, εκτος απο τα παιδια, ολοι εχουν βαλει το χερακι τους και το μυαλο τους για να δημιουργηθει ο βοθρος…..αντε καλα μπανια

  4. Μαζί τα φάγαμε ρε παπαρα Πάγκαλε ? Γιατί αφού τα φάγαμε μαζί εμένα δεν μου έδωσε η βουλή αυτοκίνητο σκατοψυχο λαμογιο ?

  5. Αυτοκινητο δωσατε σε αυτον που παρεδωσε τον οτσαλαν στους τουρκους και αντι να τιμησει τους ηρωες των ιμιων, ελεγε να πουν οτι ο αερας πηρε τη σημαια. Ιδιοι με αυτον ειστε. Που ελεγε μαζι τα φαγαμε και του δινετε νεο αμαξι οταν ο λαος πειναει. ρεζιληδες της μπιλντεμπεργκ. Παχυδερμα της εξουσιας, δειτε τι λεγατε προεκλογικα για σκοπια και τουρκια.

    1. “” Παχυδερμα της εξουσιας”” που εσεις τους εχετε βαλει εκει που ειναι…. η μηπως ειστε σαν τους αμερικανους που απλως τους νοθευουν τις εκλογες????

  6. Ναι, αλλά νίκησε η δημοκρατία…Δεν σας αρκεί ρε αχάριστοι που διαμαρτύρεστε;

    1. πολυ αχαριστος λαος….. δεν τους δινουν αρκετα για καθε ψηφο που τους φερνουν….. μονο 20

  7. Ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κορόιδαααααααααααααααα

  8. Με τετοια περιουσία και συντάξεις δεν αγόρασε ένα αυτοκίνητο ο γυφτος!!!αλλά και οι γύφτοι έχουν δικά τους αυτοκίνητα!!!

    1. Σε παρακαλώ μη μιλάς απαξιωτικά για τη συμπαθέστατη ομάδα των συνανθρώπων μας.

  9. Να ταν μονο αυτο το ρεμαλι.Πόσα τέτοια αρχιρεμαλα της πολιτικης τα πληρωνει ο λαος και ζουν εις βάρος της κοινωνίας. Μπουρδελο κράτος.

    1. μονο “”Μπουρδελο κράτος”” ??? το κρατος “”Μπουρδελο”” θα ειχε υπαρξη, ιεραρχια, οργανωση, και Α@ΡΧ@Δ@Α….. en mass, αυτο που εχετε φτιαξει δεν ειναι καν κρατος. ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος….. μονο ανυπαρξια και ασυναρτησια………

  10. Ααααα όλα κι όλα οι ποδιτσες έχουν ΑΔΕΛΦΙΚΗ φροντίδα μέχρι να πεθάνουν.

  11. Θα τους πληρώνουμε μέχρι να ψοφήσουν;;;

  12. OYSTTTTTTTTTTT,.,..,

    τσογλανια του κερατα .,.,.,.ανοιξατε τις νεκροκασες και βγηκατε παγανια .,.,.,.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ,,,,,ακουτε ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ?

  13. όταν λέτε αυτοκίνητο εννοείτε…γερανό ;;;;;

    Ποσά λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων έχεις φάει ρε καραγκιοζη, ε;;;;;;;

  14. ΜΑΣΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ….ΤΗΝ ΣΗΜΑΊΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ
    Ο ΑΕΡΑΣ…ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
    ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΊΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ.ΑΙΣΧΟΣ

  15. καλα σας κανουν λουστιτε του τωρα …….αυτου και τους προιγουμενους αξιζετε !!!!

  16. καινουργιο αυτοκινητο η κλανοκουραδομηχανη . αυτο το μαμουθ θελει φορτηγο. μην σας κανει εντυπωση λοιπον οτι ψηφιζετε παιρνετε το θεμα ειναι εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε για να περναμε τα δεινα που προσφερουν στον λαο με τις κλεψιες τις μιζες τις ρεμουλες περαστικα σε ολους μας αυτοι κανουν ανετη ζωη και εμεις πληρωνουμε για να ζουνε καλα αυτοι. Παπαδοπουλε επρεπε να τα ειχες εξαφανισει αυτα τα παρασιτα και τα τρωκτικα της κλεψιας

  17. ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ SMS ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!

  18. Ντροπή και αίσχος , όλα για τους πρώην και νυν εθνοπατέρες .

  19. Τι αυτοκίνητο πήρε;
    Aντί για κάθισμα οδηγού θα πρέπει να έχει παγκάκι, γιατι η καρέκλα μπαίνει στον κώλο του.

  20. Πως να μην δωσει καινουριο αυτοκινητο στη φωκια,αφου το παλιο το ΔΙΕΛΥΣΕ λογω βαρους.του τιναξε τα ρουλεμαν,τον κινητηρα,τα αμορτισερ,στραβωσαν οι ζαντες, “πηρε σασι”,κοπηκαν οι μεντεσεδες οι πορτες,εσπασε η εξατμιση απο το ζορισμα……κατι ακουγεται παντως οτι του πηραν φορτηγο για να τον κανει ζαπι.τιποτα αλλο δεν φτουραει!!!!!!!

  21. Η πολιτικη στην Ελλαδα περιμαζευει κηφηνες, παρασιτα και αποτυχημενους.
    Με δυσαναλογα προνομια ως προς την προσφορα τους στην κοινωνια που πληρωνει το μαρμαρο καθως ολοι τους δουλευουν για ξενους παραγοντες.

  22. η χώρα έχει φτασει 220% χρέος …πτυχιούχοι με μαστερ και διδακτορικο ζήτημα να βρίσκουν δουλειά και άμα βρίσκουν ζήτημα να παίρνουν 600 ευρώ και πρώην εκατομμυριουχοι βουλευτές με δεκάδες ακίνητα παίρνουν τσάμπα αυτοκίνητα και έχουν προστασία αστυνομικούς (Ο Πάγκαλος έχει 6 αστυνιομικούς όταν οι συμμορίες έχουν πεθάνει τον κόσμο στις κλοπές) που να βρεις αστυνομικό για περιπολίες…οι ελάχιστοι έχουν αρραξει στα τμήματα να καταγράφουν με το ζόρι τις κλοπές…δολοφονίες και ληστείες κάθε μέρα αλλα ο Πάγκαλος δόξα τον μεγαλοδύναμο φυλάσσεται…οταν ο Χρυσοχοϊδης αφαιρεσαι 2 απο τους 6 έκανε φασαρία, έριξε πινελίκια και τους ξαναπήρε πίσω…Θέλει να έχει 6

  23. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΛΠ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    1. τα λες πολυ ευστοχα!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ….. και ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ( ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ) ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΠΟΣΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ?
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ .

  25. ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ! ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΛ6 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

  26. Α ρε πουσταραδες πολιτικαντηδες γαμ@@ι που θέλετε όλοι σας.Ου να χαθείτε παλιοτομαρα της κοινωνίας.

  27. σταισον βαγκον ή νταλικα πρεπει να του δωσουμε να χωρά να εμεπει μεσα
    απ οτι βλεπω τα τρωνε μια χαρα τα λεφτουδακια του ελληνα φορολογουμενου ακομα ολοι ε ?

  28. ….οι παγκαλαιοι ιστορικα ειχαν ”μεγαλη πλακα”’ νομιζοντας παντοτε οτι ζουν σαν νομαδες….της ανατολης [βλεπε τον σκαταρχη παγκαλο το 1925 που τον εκαναν δικτατορα ισια-ισια για να υπογραψει την καινουργια συμβαση με τους αγγλους για το λεγομενο ΟΤΕ προς παρακολουθηση των παντων τοτε….]

  29. Αυτή ή σαποικοιλιά ό αρχιπροδότης τών Ιμίων,”τήν σημαία θά πούμε τήν έριξε ό αέρας στή θάλασσα”είναι ακόμα ελεύθερος;Ο γουρλομάτης δίνει αυτοκίνητο στόν εθνοπροδότη Πάγκαλο διότι πρόδοσε τήν χώρα μας.Ο γιός του προδότη σκατοψύχη Μητσοτάκη ανταμείβη τόν Πάγκαλο γιά τήν
    προδοσία του.Θά έρθει ή ημέρα πού θά πληρώσετε ακριβά τίς βρωμοδουλειές σας.
    Γιάννη; Λάκων

  30. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΡΕ

  31. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.