ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Οδηγός λεωφορείου βρίζει γυναίκα: «Φόρα τη μάσκα τώρα πατσαβούρα»

Κοινοποίηση:
xthumb_dsc37252.jpg.pagespeed.ic.Tdp5IUSl7h

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αφού ένας οδηγός λεωφορείου επιτίθεται φραστικά και έβρισε επιβάτιδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εύγε στον οδηγό, που φρόντισε γιά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ώστε να προστατευτούν και οι λοιποί επιβάτες και ο ίδιος, από τέτοιες άθλιες συμπεριφορές σαν δαύτης της ξύπνιας!!!!!

  2. Εύγε στον οδηγό, που φρόντισε γιά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ώστε να προστατευτούν και οι λοιποί επιβάτες και ο ίδιος, από τέτοιες άθλιες συμπεριφορές σαν δαύτης της ξύπνιας!

  3. α καλά απο τέτοια… Εχω δει φάση (πριν το Κορονοϊο) που εβρίζε ο οδηγός στην ψυχρά σαν ψυχοπαθής και να πουλάει και τσαμπουκα Και άμα τους πεις και τίποτα ότι θα κάνεις καταγγελία ή μήνυση σου απαντάνε πολύ απλά ότι δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα!

  4. Εύγε στον οδηγό, που φρόντισε γιά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ώστε να προστατευτούν και οι λοιποί επιβάτες και ο ίδιος, από τέτοιες άθλιες συμπεριφορές σαν δαύτης της ξύπνιας!!!

  5. Εδώ βλέπουμε πόσο βλαμμένοι είναι όλοι μαζί……έτσι πολεμήσετε τους Τούρκους…….έχετε γίνει ήδη Τούρκοι……

  6. Μιά απορία έχω, Αν η γυναίκα ήταν αλλαχού ακμπάρ προσφυγοπούλα και δε φορούσε μάσκα και έβριζε τον οδηγό , θα αντιδρούσε το ίδιο ο οδηγός?

  7. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Π……..Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.

  8. Κάπως πρέπει να γίνει η μείωση του πληθυσμού των βλακών που τόσο επιθυμούν. Εμβόλια, μάσκα, φόβος. Ε! Τι να κάνουμε, οι πεπεισμένοι θα αποδημήσουν. Τώρα ποιοί είναι αυτοί… θα το δούμε όλοι. Το σίγουρο είναι πως ή οι μεν ή οι δε, είναι μοιραίοι. Δεν μπορεί να έχουν όλοι δίκιο.

Leave a Response