ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτά ζητάνε Ουκρανία και Δύση: «Πλέον θα δεχτούμε μόνο την πλήρη παράδοση της Ρωσίας και αποστρατιωτικοποίησή της»

Κοινοποίηση:
πολεμος

Η Δύση που κρύβεται πίσω από το Κίεβο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει χάσει κάθε μέτρο και όριο για το τι μπορεί να γίνει και τι δεν μπορεί να γίνει.

Έτσι έχει πιέσει το Κίεβο να προχωρά σε συνεχείς ασυνάρτητες δηλώσεις όπως αυτή του Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Danilov ο οποίος όπως είπε η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον ικανοποιημένη με την «παράδοση» της Κριμαίας και του Ντονμπάς από τη Ρωσία, ούτε με τις αποζημιώσεις για την «εισβολή» αλλά θα ζητήσουν την πλήρη παράδοση και αποστρατιωτικοποίηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας!

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για «ευχές» της κυβέρνησης Μπάιντεν και του βαθέως αμερικανικού κράτους.

Προφανώς, δεν ενοχλούνται να δείχνουν πλέον για ποιο λόγο προκάλεσαν αυτή την αιματοχυσία από την οποία κινδυνεύει όλος ο πλανήτης.

Στις ΗΠΑ τα παίζουν ολα για όλα για να μείνουν η μόνη παγκόσμια δύναμη στον πλανήτη. Αν δεν τα καταφέρουν θα χωριστεί ο πλανήτης σε δύο μπλοκ και οι Αμερικανοί θα κυριαρχήσουν στο δυτικό.

Αυτό βέβαια θα είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο θα είναι να οδηγήσουν τον κόσμο σε μία παγκόσμια καταστροφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. παμε ολαταχως στον Γ΄¨παγκομιο πολεμο με οτι αυτο συνεπαγεται εξαιτιας μιας μπο@ρδελοχωρας ΑΜΕΡΙΚΑ και ηλιθιων ηγετων Ευρώπης που εχουν το ακαταλογιστο λογω βλακειας

  2. πολλα κρατη εχουν δωσει αυτονομια σε μεγαλες θρησκευτικες εθνικες γλώσσικες κοινότητες που ζουνε μαζι.Ετσι επρεπε να κανει και η Ουκρανία το αναφερει και το καταστατικο του Ο.Η.Ε και δεν θα καταστρεφοταν.

  3. Και πολύ λογικό μου ακούγεται.Οποιος χάνει έχει και συνέπειες. Το θέμα ήταν να μην αρχίσει αυτός ο πόλεμος. Τώρα άστα να πάνε.

  4. Και γαμω τ ανεκδοτα επιτελους! Γοβατε πατσας των δυτικων σκυλιων θα γινεις απλα για να μην μπουνε στο κοπο να στα σταξουνε για την εθνικη καταστροφη που επεφερες στην Ουκρανια!

  5. Μέχρι το κάθαρμα ο Κίσινγκερ είπε όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στήν Ουκρανία. Δώστε στη Ρωσία ότι θέλει νά σταματήσει ο πόλεμος τώρα. Προ ημερών είπε φοβάμαι ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε. Οψόμεθα.

Comments are closed.