ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσία έστειλε στην γαλλική πρεσβεία δέμα με στρατιωτάκια για να παίξει ο Μακρόν τον Ναπολέοντα και να ξεθυμάνει [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
101057-5f18540b3a337-5f1853f94b5d1-img_0330

Σε μια κίνηση άκρως προσβλητική για την Γαλλία και τον πρόεδρο Ε.Μακρόν, προέβη η Μόσχα στέλνοντας στην γαλλική πρεσβεία κουτί με στρατιωτάκια με αποδέκτη το Παρίσι και τα σχέδια του για αποστολή γαλλικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό LCI, πριν από λίγες ημέρες η ρωσική εθνοφρουρά παρέδωσε στη γαλλική πρεσβεία στη Μόσχα ένα δέμα που περιείχε  στρατιωτάκια και μικρά αυτοκινητάκια με το εξής μήνυμα: ” Για τον Εμανουέλ Μακρόν για να μάθει να παίζει πόλεμο ώστε να απαλλαγεί από το κόμπλεξ του”.

 Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κίνηση στα διπλωματικά χρονικά των δύο χωρών από την εποχή της Μεγάλης Αικατερίνης, και της σύγκρουσης ρωσικών και γαλλικών συμφερόντων σε Αιγαίο, Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι κάτι παραπάνω από άσχημες, ενώ οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου έχουν προκαλέσει θυμηδία στο Κρεμλίνο, το οποίο δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχει δίκιο ο Πούτιν, είναι τρομερά κομπλεξικός ο γάλλος. Και οι κομπλεξικοί κάνουν τους πολέμους. Αυτός είναι ικανός να αιματοκυλίσει με τρομοκρατικά χτυπήματα τη Γαλλία για να αποδείξει ότι πολεμάει τον Isis, που είναι δικό τους κατασκεύασμα για να εξοντώνουν τους λαούς.

  2. φοβερος αυτος ειναι ηγετης με αρχ….δια οχι σαν τον δικο μας πουνε αρχ…δια ηγετης

  3. Σήμερα είναι πρώτη του μηνός μην ξεχάσετε να πάτε να πληρωθείτε από την πρεσβεία

Comments are closed.