ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ από την “Wizz air”: «Εγκλωβισμένοι» στο Ελευθέριος Βενιζέλος 180 επιβάτες σε πτήση για Άμπου Ντάμπι! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αεροδρομιο

Απίστευτη ταλαιπωρία για 180 επιβάτες της ουγγρικής «Wizz Αir» οι οποίοι λόγω μηχανικής βλάβης του αεροσκάφους έμειναν «στον αέρα» για περίπου δύο 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα, η πτήση από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι ήταν προγραμματισμένη για τις 18:20 της Δευτέρας, όμως οι επιβάτες δεν πέταξαν ποτέ για τον προορισμό τους.

Επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία δεν υπήρξε ποτέ για την ακύρωση και τις καθυστερήσεις, καθώς δεν υπάρχει εκπρόσωπος ή γκισέ της Wizz στο «Ελ. Βενιζέλος», όμως οι επιβάτες πληροφορήθηκαν από άλλα τμήματα του αεροδρομίου, ότι υπήρξε μηχανική βλάβη στους κινητήρες του αεροσκάφους.

«Η εταιρεία προσπαθεί να μας κάνει να ακυρώσουμε τα εισιτήρια μας, όμως αν ακυρωθεί κάποιο εισιτήριο τότε δεν θα έχουμε δικαίωμα αποζημίωσης. Έτσι είμαστε όλοι οι επιβάτες υπό καθεστώς ομηρίας, αφού δεν θέλουμε να χάσουμε το δικαίωμα των διεκδικήσεων. Η ζημία μας είναι μεγάλη, καθώς έχουμε κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία, δραστηριότητες αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν πάει πίσω εξαιτίας μιας “ανύπαρκτης” ουσιαστικά εταιρείας, της οποίας δεν μπορούν ούτε οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να βρουν εκπρόσωπο» καταγγέλλει ο κ. Γκίνης Γιώργος στην εφημερίδα μας, επιβάτης της πτήσης της WizzAir.  «Είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε νομικά» αναφέρει άλλος επιβάτης στο «Μακελειό για την Εθνική Απελευθέρωση»  «καθώς η εταιρεία μοιάζει “εταιρεία – φάντασμα”» καταγγέλλει. Μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη το επιβατικό κοινό, είτε σε τραίνα, είτε σε άλλα μέσα αλλά και στα «ασφαλή» αεροπλάνα, πλέον δεν νιώθει καμία ασφάλεια, από κάθε άποψη…

Διαβάστε και την καταγγελία οπως έφτασε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Χθες 13/3/2023, στις 18:20 είχαμε πτήση από Αθήνα για Άμπου Ντάμπι με  την εταιρεία Wizz air, επιβιβαστήκαμε στο αεροπλάνο όμως υπήρχε ένας  περίεργος θόρυβος και μας κατέβασαν. Στη συνέχεια μας ενημέρωσαν ότι η πτήση θα γίνει στις 20:20, μετά μας είπαν στις 21:00 και τελικά μας  στο πήγαν στο Divani Caravel για διανυκτέρευση και προοπτική να πετάξουμε το πρωί στις 12:00. Το 12:00, έγινε 14:00 και μετά το 14:00 έγινε 17:00. Είμαστε 180 άτομα και δεν μας δίνουν μια σαφή απάντηση και καμία βοήθεια. Τι σοϊ εταιρεία φάντασμα είναι αυτή η wizz air. Η  ζημιά που έχουμε πάθει εγώ και η παρέα μου, που είμαστε 17 άτομα ξεπερνάει τα 25.000 ευρώ και θα κινηθούμε μαζικά εναντίον τους με αγωγές και μηνύσεις!”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Wizz Air, ειναι Ουγγρικη αεροπορικη εταιρια, εξαιρετικα χαμηλου κοστους.
    Δεν το καταλαβαν οταν αγοραζαν τα εισητηρια?
    Δηλαδη προτιμησαν να εχουν ζημια χιλιαδων €, παρα να βγαλουν ενα εισητηριο της προκοπης. Καλα κρασια.

Comments are closed.