ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : “Τυνήσιος μπήκε στο μαντρί μου για να π@δηξει ένα αρνί”.. (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
mantri-840x440

Μια ακόμη απίστευτη καταγγελία έγινε από κτηνοτρόφο στη Ρόδο. Ένας λ@θροεισβολέας Τυνήσιος μπήκε στο μαντρί του με σκοπό να κάνει “έρωτα” με ένα αρνί, όπως ο ίδιος ο Τυνήσιος ανέφερε, αφού τελικώς ο κτηνοτρόφος κατάφερε με τη βοήθεια ενός φίλου του να τον αλυσοδέσει και να τον παραδώσει στην Αστυνομία . 

Ο Τυνήσιος που είχε πριν σπάσει το παρμπρίζ από το φορτηγό του κτηνοτρόφου και προσπάθησε να τον καρφώσει με ένα κουζινομάχαιρο, τελικώς αφέθη ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες,

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Σα χαπακι βιασμου ..αδρανεια ,αναισθησια και αλληλεγγυη πανω απ ολα.

  2. Απο τη στιγμη που αφησαμε τους λαθρο εισβολεις να εισελθουν
    ζουμε μια κολαση ανευ προηγουμενου.
    Λες και ανοιξε οι κολαση και χυθηκαν ολι οι διαμονες τις κολασεως να επιβαλλουν τον δικο τους νομο
    της ολης της σαπιλας της ανηθικοτητοτος ,της δολιοφθορας ,της κλωπης του φονου.
    Χρειαζεται οχι μνονο επανασταση ,αλλα και πολλοι εξωρκησμοι για να απλλαγουμε απ αυτην την αβυσο της κοκολασεως
    Ας θυμηθουμε και ποια σπουδαια προσωπα υποδεχτηκαν τα ρεταλια που ξεβρασε η θαλασσα
    Ο πατριαρχης Βαρθολομαιος ,ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος ,βγαζοντας τιμης ενεκεν το σταυρο του,για να μας σπασουν τους σταυρους και να βεβυλωσουν τις Εκκλησιες μας και ο Παπας Φρανζησκος
    με τοση τιμη λες και υποδεχτηκαν τον Βασιλεα των ολων

  3. Ποσο ηλιθιοι ειναι οι πολιτικοι ηγετες που επετρεψαν τη λαθρομεταναστανεστεψη
    μπηκανε ανδρες κατα 90 τοις εκατο και μαλιστα με ανωμαλες καταβολες
    τι θα κανουνε θα καθησουν μεσα στο κλουβη
    αναμενομενο ηταν οτι θα προβουν σε τετοιες ενεργειες
    οταν τους μπαζανε μεσα κατα εκατομυρια και παριστανανε τους σωτηρες
    σκεφτηκανε πως θα σωσουν τον εαυτο τους και την οικογενεια τους
    μην πουμε πως θα σωσουν τον λαο ,διοτι αυτον δεν τον υπολογιζουν
    τον εχουν μονον για να τον πουλησουν για να θυσαυρισουν.
    Δεν βλεπετε ποσο συστηματικα και επιμονα προσπαθουν να επιβαλλουν την ανωμαλια
    στους Ελληνες ακομη με σεξουαλικη αγωγη της ανωμαλιας απο την νυπιακη ηλικια ,αλλαγη φυλου
    και με ολες τις μεθοδιες του διαβολου ,γιατι ξερανε ποιους μας κουβαλησαν για να μας προσαρμοσουν στον πολιπολιτισμικοτητα των λαθρομουσουλμανων.
    Αν δεν καθαρισει η κηβερνησειθ απο τα βρωμερα υποκειμενα που μαςε κηβερνουν
    ουε και αλοιμονο μας.

  4. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ?????ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ????? ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ???? ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΔ ΓΥΦΤΟΥΔ ΤΩ Ν ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !!!!! ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩ Ν ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΤΕ ?????ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!

  5. Δέν φταίη ο ανακριτής πού άφησε τόν επιβήτορα τόν βατευτή της προβατίνας ελεύθερο. Νά βάλουμε τά πράγματα στή σειρά.Ο Σόρος παίρνει τηλέφωνο τόν υπαλληλό του τόν γουρλομάτη καί τόν διατάζει.Απαιτώ απόλυτη ασφάλεια γιά τούς πρόσφυγες.Ο Κούλης δίνει την διαταγή στόν περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο καί αυτός παίρνει τηλέφωνο τόν ανακριτή.Διαταγή από ψηλά.Απλά τά πράγματα.
    Γιάννης Λάκων

    1. ναι ναι ο ανακριτης εκτελη διαταγες ασε μας ρε τις μαλακιες που του λεγαν οι κωλομπατσοι απο μονοι τους τις λενε δεν χρειαζονται βοηθεια γνωστα τα εργα τους και υπαρχει νομος περι κτηνοβασιας…οπως επισης υπαρχει αρνηση εκτελεσης διαταγης αλλα που να βρει αρχιδια ο σκατομπατσος ολοι μα ολοι οι μπατσοι ειναι μπατσοι κατοχης τελος χρονια τωρα

  6. Έλληνες ξυπνάτε πάρτε το νόμο στα χέρια σας οι πολιτικοί σας δουλεύουν ξυπνάτε πριν είναι αργά σας πουλανεεεε ξυπνάτε……!

  7. Για αυτά τα δίποδα,αυτό είναι καθημερινότητα όπως εμείς πάμε για καφέ

  8. Όποιος λαθροπιθηκος έχει σεξουαλικές ορέξεις μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί σε γνωστό αεργο, κηφυνα της εξωκοινοβουλευτικης αριστεράς να του δώσει κωλο. Είναι γνωστός ισλαμολαγνος και ανοιχτοκωλης.

  9. Αφου καταφερε να τον αλυσοδεσει επρεπε να τον εξαφανισει μονος του. Τετοια σκουπιδια δεν τα αναζηταει κανεις ετσι κ αλλιως.

  10. Σε ποια κοινότητα έγιναν αυτά τα αποτρόπαια και απίστευτα για μια χώρα που υποτίθεται ότι το κράτος προστατεύει τους πολίτες του; Περιμένετε το ανύπαρκτο κράτος που κυβερνάνε κλέφτες να αντιδράσει όπως πρέπει;
    Μόνο η τοπική κοινωνία σύσσωμη πρέπει να αντιδρά σε τέτοια γεγονότα, αν οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούσαν με τις πρώτες λαθροεισβολές, δε θα είχαμε καταντήσει ξένοι στην πατρίδα μας, απειλούμενοι από τα ζώα αυτά. Αν αυτοί συγγενεύουν με τους διάφορους ΣΟΡΡΟΣ ιδρύματα Κλίντον και με όλα τα εγκληματικά μούτρα, να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους…

  11. Την βατεψε τελικα ο κτηνοβατης την προβατινα ναι η οχι???Αν ναι ααα ολα και ολα πρεπει να την αποκαταστησει….αιντε βρε και καλους απογονους….Καλα βρε ανθρωπε μου , σου επιτεθηκε με μαιχαιρι …και οτι δεν σε κλαινε οι δικοι σου σημερα ειναι καθαρα απο τυχη …και εσυ στην αστυνομια ειπες μονο οτι μπηκε στο μαντρι σου???Για ανθρωποκτονια απο προθεση επρεπε να παει…Αυτος τωρα ειδε απο πρωτο χερι οτι στην ελλαδα ειναι ολα γιουργια στα παλιουρια …και στο αμμεσο μελλον καποιον θα φαει….αλι απο τον επομενο που θα βρεθει στο δρομο του…

  12. Αυτα δεν γινονται πουθενα!!!!!! Ακου ελευθερος!!!!!!! Το αθλιο αυτο κρατος δεν απελαυνει ουτε τους παραβατικους!!!!!!!!! Την αλλη φορα κοπροσκυλα θα πηδηξει εσας, που μαζεψατε την σαρα και την μαρα μεσα στην χωρα!!!!!!!!!

  13. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΚΟΥΛΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 200,000 ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΩΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΑΠΟΚΑΙΦΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΗΘΥΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΩΜΕ? ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ?

  14. Μπήκε στο μαντρί για να γαμησει!!!
    Όλα αυτά θα τα θυμηθούμε στο μεγάλο ξεκαθάρισμα που θα γίνει μετά τον επερχόμενο πόλεμο…πολιτικέ βρωμοκοσμε!
    Εκεί να δεις κλαμμα..

  15. Ιδεολογικά ήμουν στην αριστερα αλλά μετά από όλα αυτά ΗΛΙΑ δαγκωτο!!!

  16. Πώς κάνετε έτσι; Μην είστε ρατσιστές. Ανοίξτε την καρδιά σας με κατανόηση και αγάπη για τον άντρα που ερωτεύτηκε την προβατίνα. Και οδηγημένος από έρωτα του την πήδηξε του κτηνοτρόφου, αφού πρώτα επιτέθηκε στον ίδιο που επέμενε ντε και καλά να διατηρήσει την παρθενία της προβατίνας και εμπόδιζε τον επίδοξο εραστή να ικανοποιήσει τον πόθο του. Ε, και; Πού το κακό; Πολυπολιτιστικό δρώμενο είναι ενός απ’ αυτούς που μας κουβάλησαν να τους ταΐζουμε, στεγάζουμε, χαρτζιλικώνουμε κι αυτοί ως αντάλλαγμα να τεκνοποιούν και να μας μπολιάσουν τον υπέροχο πολιτισμό τους. Εγώ λέω να βάλουμε έναν ψυχολόγο στο παιδί για τα τραυματα που του προξένησε ο ανάλγητος Έλληνας κτηματίας και να του δώσουμε δώρο δέκα επιδόματα των 500 ευρώ, ήτοι πέντε χιλιάρικα να κάνει διακοπούλες αυτό το καλοκαίρι και να χαρεί και να γράψει στα ξαδέρφια του στην Τυνησία καλά λόγια για την χώρα μας και να μας προτιμήσουν. Έχω και πέντε διαμερίσματα να νοικιάσω.

  17. Που είναι το περίεργο στην είδηση ?

  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! Απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι 40 πόντων , μετά από εισβολή σε ιδιοκτησία …και αφέθηκε ελεύθερος!!!!!

    1. Δεν άκουσες;τον ρωτούσαν στην αστυνομία για ποιά κατηγορία να γράψουν και είπε για σεξουαλική παρενόχληση στο πρόβατο και είπε ο αστυνομικός τέτοιο δεν υπάρχει και δεν είχε και 100 ευρώ πάνω του για τη μήνυση κι έφυγε και άφησαν και τον Τυνήσιο.

  19. ME OLA AFTA POU SINEBIKAN ,TON AFISANE NA FIGI HORIS KATIGORIES , ME TIN APARADEHTI DIKEOLOGIA OTI PIGE NA KANI EROTA ME ENA PROBATO, KOUBALOUSE EPANO TOU MAHERI 30 EKATOSTON,MBIKE SE KSENO IKOPEDO ,EPRAKSE ZIMIES ,FOBISE TA ZOA, KE TON AFISANE NA FIGI APO TO TMIMA SAN KYRIOS ME TIN APARADEHTI DIKEOLOGIA,DEN IPARHI NOMOS GIA KTINOBASIA, KE OMOS KYRII IPARHI NOMOS , AN DEN IPIRHE NOMOS THA TON KLINATE GIA PARANOMI OPLOFORIA MAHERGIOU…, AFTO SIMENI IPARHI NOMOS,KE O NOMOS LEI NA TOUS AFINETE ELEFTEROUS TOUS BIASTES, ITE ANTHROPOS BIASTI ITE ZOO TO IDIO TIMORITE, BIASMOS INE BIASMOS KE TIMORITE OS BIASMOS…!!!!!!!!!!!!!!! NA MIN LENE PSEMATA STON KTINOTROFO, IPARHI NOMOS KE DIATAGI POU IPOHRONI TO TMIMA NA AFINOUN ELEFTHEROUS TOUS BIASTES!!!!!!!!!!!!!!
    *O KTINOTROFOS NA AFINI ELEFTERA TA SKILIA MESA STO MANTRI…,AFTOS O BIASTIS DOLOFONOS THA KSANAERTHI KE DEN THA INE MONOS TOU, MESA STIN MANTRA SOU KANIS DEN MBORI NA SOU TO APAGOREFSI, NA EHIS LIMENA TA SKILIA………..TO ATOMO POU THA PROSPATHISI NA KSANAMBI,MONO AFTO TO ATOMO EFTHINETE GIA OTI TOU SINBI …..!!!!!!!!!!!!!!!
    ” O KTINOTROFOS NA ROTISI STO TMIMA TIS ASTINOMIAS, AN PIANANE TON TYNISIO MESA SE KATASTIMA ME AFTO TO MAHERI EPANO TOU, PALI THA TON AFINANE ELEFTHERO?………….!!!!!!!!!! PIA DIAFORA EHI MIA IDIOTIKI PERIOUSIA IKOPEDOU ME ZOA, APO MIA IDIOTIKI PERIOUSIA IKOPEDOU ME KATASTIMA? ,K A M I A DIAFORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (O KTINOTROFOS NA ZITISI APO TO ASTINOMIKO TMIMA, MIA GRAPTI EPISTOLI, OTI, TIN EPOMENI FORA OTI KAKO KE AN SINBI STO MANTRI ME TA ZOA TOU, OLI TIN EFTHINI TIN PERNI I ASTINOMIA KE OHI O IDIOKTITIS KTINOTROFOS…)

    1. Τι χώρα είναι αυτή…ένας χώρος πουταχει όλα μέσα…μπουρδέλο χωρίς, στη χώρα υπάρχει κράτος, στον χώρο όχι…

  20. απαντηση αστυνομιας..μην αφησεις τα σκυλια θα βρεις τον μπελα σου…

Comments are closed.