ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! “Οι αστυνομικοί δεν σεβάστηκαν ούτε καν τα ΒΡΕΦΗ”!!!

Κοινοποίηση:
Επεισόδια στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε μια απίστευτη καταγγελία που δείχνει τον ολοκληρωτισμό του καθεστώτος Μητσοτάκη σε όλο της το μεγαλείο. Όπως υποστηρίζει η ΕΟΝ (Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία) οι αστυνομικοί έριχναν αδιακρίτως δακρυγόνα στους διαδηλωτές, που κρατούσαν ακόμα και βρέφη!!!

Διαβάστε αναλυτικά τι καταγγέλλεται:

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ !
Η Ε.Ο.Ν. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ !

Το σαθρό ανθελληνικό κατεστημένο του Μητσοτάκη και των μεταπολιτευτικών προδοτών μετά το ταπεινωτικό ράπισμα από δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος την περασμένη Τετάρτη αντιδρώντας με υπερηφάνεια στα αυταρχικά μέτρα στραγγαλισμού των ατομικών ελευθεριών, την καθιέρωση της υποχρεωτικότητος του εμβολιασμού και το βιολογικό απαρχάϊντ, που ενορχηστρώνει η ρατσιστική κυβέρνηση της μπουρζουαζίας, έδειξε σήμερα για ακόμα μία φορά το σταλινικά ολοκληρωτικό του πρόσωπό του. Με αντλίες νερού, εκατοντάδες χημικά και μολότοφ κρότου λάμψης οι καθεστωτικές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να δοθεί καμμία αφορμή και εντελώς απροειδοποίητα επιτέθηκαν με βία και μένος στο συνηγμένο πλήθος, το οποίο με τον απίστευτο όγκο και την πρωτοφανή μαζικότητά του αναθεμάτισε τους εντεταλμένους της Βρυξελλιώτικης φεουδαρχίας, ευτέλισε τους δυνάστες του λαού και ισοπέδωσε το ψευδεπίγραφο κύρος της σάπιας οικογενειοκρατίας, που νέμεται επιληψίμως την εξουσία στις πλάτες του Έθνους. Χωρίς να υπολογίζει ούτε καν τη ζωή και την ασφάλεια μωρών, νέων παιδιών, ηλικιωμένων και ευάλωτων ομάδων, οι οποίες με σθένος και πυγμή παρεστάθηκαν τ’ απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας Ελευθερία και Αξιοπρέπεια, ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή να εξοντώσει στα δακρυγόνα και με τόνους πιεζομένου νερού τους Έλληνες, οι οποίοι τόλμησαν να εναντιωθούν στο αντεθνικό κράτος του αφεντικού του. Ο Μητσοτάκης τρέμει εμφανώς τα παλιρροϊκά κύματα των αγανακτισμένων της Φυλής μας, οι οποίοι δηλώνουμε έτοιμοι όπως πάντα να τον αντιμετωπίσουμε άχρι τέλους.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ με δυναμικό κλιμάκιο της κι αυτήν την μεγάλη στιγμή για το Έθνος μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του Αγώνος με πανό, σημαίες και δικά της ενημερωτικά φυλλάδια, αφήνοντας αληθινό στίγμα στην εκδήλωση εμψυχώνοντας τους πολίτες και δίνοντας πραγματικό τόνο στη διαδήλωση. Ως Έλληνες Εθνικιστές, το νέο Αίμα της Πατρίδος μας, με πίστη στον Χριστό και την αιωνία Ελλάδα συνεχίζουμε απτόητοι και αταλάντευτοι τον Αγώνα μη ορροδώντας πρό των στυγνών απειλών και εκβιασμών του αριστεροδεξιού καθεστώτος της λάσπης, της εξαπάτησης, της τρομοκρατίας και της Εθνικής αποσύνθεσης!

#ΕΟΝ_ΠΑΝΤΑ_ΣΤΗΝ_ΠΡΩΤΗ_ΓΡΑΜΜΗ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κατά τα άλλα θέλουν να σώσουν τον κόσμο μην πάθει κακό από τον μπαμπουλοιό…για τον poutso καβάλα όλοι

Leave a Response