ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ από την Hellenic Train – Επέστρεψε το αντίτιμο των εισιτηρίων γιατί το ταξίδι “δεν ολοκληρώθηκε”!

Κοινοποίηση:
default

Σε μια αδιανόητη και εξοργιστική ενέργεια, που φτάνει να προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προχώρησε η Hellenic Train.

Η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων σε οικογένειες των θυμάτων επειδή το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταβολή έγινε σε συγγενείς επιζώντων αλλά και θανόντων. Οι ίδιοι οι συγγενείς, εξοργισμένοι, κάνουν λόγο για «ψυχολογικό βιασμό».

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, δήλωσε στον Ant1: «Αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση – που δεν έγινε – ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε, αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα.

Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Να ανακαλύπτουμε τέτοια πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς. Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός».

Εξοργισμένος ο πατέρας επιβάτιδας που σώθηκε
Ο Στέλιος Ρίμπας, πατέρας κοπέλας που ευτυχώς επέζησε και βρισκόταν στο έκτο βαγόνι την ώρα της φονικής σύγκρουσης των τρένων, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι εξοργισμένος. Δεν έχω ενημέρωση για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Η κόρη μου ήταν από αυτούς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο μετά τη σύγκρουση».

epistrofi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

 2. Το ταγκό θέλει δύο. Αυτοί είναι θρασυτατοι, παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων, οι βουλευτές ψήφισαν ακαταδιωκτο, όμως απ’την άλλη πλευρά οι γονείς τι κάνουν. Πριν 40-50 χρόνια όλο και κάποιο κουμπουρι θα είχε δουλέψει, τώρα μόνο κλάματα, δηλώσεις σε κανάλια, καμιά αποζημίωση και τέλος. Ωραία πράγματα, σύγχρονα.

 3. Για αποζημιωση ουτε λογος ε;
  Α ρε κωλοιταλοί γ@μησι που χρειαζεστε κι εσείς κτήνη.
  Ως τωρα ουτε μια συγνωμη δεν ξεστομισαν μη τυχον και τους ζητησουν αποζημιωση τα καθαρματα του κωλου.
  Απο τοτε που αγορασαν τον οσε δεν δωσαν φραγκο

  1. Τις αποζημιώσεις σκέφτονται κάτι μακακες σαν και σένα…

 4. Μήπως δίνουν πίσω τα λεφτά για να το χρησιμοποιήσουν ως δικαστικό τέχνασμα – τερτίπι…..

 5. Μήπως με το τρένο μετέφεραν τα εκρηκτικά που θα έκαναν το χτύπημα στη συναγωγή της Θεσσαλονίκης, όπως είχα δει;

 6. Μη ξεχάσετε να τους ψηφίσετε πάλι τώρα στις 21.

 7. Ντροπή τους, εξευτελίζουν τα θύματα. Σαν να τους λένε, τους σκοτώσαμε, πάρτε πίσω τα λεφτά σας, τη δουλειά μας την κάναμε, δεν θέλουμε τα λεφτά σας.

Comments are closed.