ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Αλλοδαποί με προορισμό την Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σε ΙΧ – Αντί να τους απελάσουν… θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο μέσο

Κοινοποίηση:
dfbdf

Συνεχίζονται κανονικά οι αθρόες εισβολές αλλοδαπών από τα σύνορα στον Έβρο.

Συνελήφθη σήμερα (18-03-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, ένας αλλοδαπός μεταφορέας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους ή παράνομους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα ή μη νόμιμα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους ή παράνομους μετανάστες.

Σημειώνεται, πως εάν οι μετανάστες κινούνταν πεζή δεν υπήρχε θέμα παράνομης μετακίνησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι αλλοδαποί θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ενδοχώρα με άλλο μέσο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπουρδελιστάν … αρκεί να μην φύγουν από την Ελλάδα, και ας ρημάξουν τα πάντα !!!

  2. mpoyrdelo katantia κανένας δεν ενδιαφέρετε κανένας δεν νιαζετε

  3. Να μεταβούν άμεσα στους υπουργούς της φιλομεταναστευτικής ν.δ. στον γεωργιάδη, στον πλεύρη και τον βορίδη και να ζητήσουν και επίδομα. Πιστεύω θα τους αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη συμπάθεια και από τη ρεπούση και τον τσίπρα! Και μετά να δικαιολογήσουν τα funds που θέλουν να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων για να τους διατηρήσει ο κούλης στο υπουργείο!

  4. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ ΑΜΕΣΩΣ

Comments are closed.