ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Άνοιξε η Εθνική στα Καμένα Βούρλα – Θα επανέλθουν οι κάτοικοι που αντιδρούν στην εγκατάσταση «προσφύγων»…

Κοινοποίηση:
5

Κανονικά διεξάγεται πάλι η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στα Καμένα Βούρλα η οποία είχε κλείσει από κατοίκους. Δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε πρόσφυγες ή μετανάστες, ενήλικους ή ανήλικους, να εγκατασταθούν στην περιοχή τους.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και την άφιξη 39 ανήλικων ατόμων στα Καμένα Βούρλα από διάφορα σημεία της νησιώτικης χώρας, η Δημοτική Αρχή μαζί με αρκετούς πολίτες αντέδρασαν ζητώντας εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία. Συγχρόνως προχώρησαν σε κινήσεις διαμαρτυρίας, όπως η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, το κλείσιμο των καταστημάτων και το συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού.

Για την Πέμπτη (24.09.2020), οι κάτοικοι ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Παντελεήμονα στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, σε επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα θα υπάρξει μόνιμη λύση όχι μόνο για τα Καμένα Βούρλα αλλά για όλη την ηπειρωτική χώρα σχετικά με το τι θα γίνει με τους πρόσφυγες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αντίσταση μέ θεμιτά καί αθέμιτα μέσα.Η πατρίδα κινδυνεύει από τόν μουσουλμανικό λαίλαπα.Οί ορδές τών βαρβάρων εισβολέων θά πλημμυρίσουν καί θά καταστρέψουν τήν χώρα μας όπως οι ακρίδες τήν Αφρική.
    Διώξτε τούς υπανθρώπούς από τήν πόλη σας προτού τήν ισοπεδώσουν τά αγρίμια τού Ερντογάν.
    Οξω οι λαθροπίθηκοι από τά Καμένα Βούρλα καί από τήν Ελλάδα.
    Η Ελλάδα μονο στούς γηγενείς Ελληνες.Οι Μητσοτάκηδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕ΅Σ.Είναι απλώς ελληνόφωνοι.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response