ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ – ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΚΑΒ, ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ. ΩΡΑ 14.30. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
381975013_284092671047651_1656106601808208499_n

Τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη στροφή για Ντράφι. Ένα αυτοκίνητο σχολής οδηγών ενεπλάκη σε τροχαίο με μηχανάκι. Ο οδηγός του δίκυκλου ήταν για ώρα κάτω αιμόφυρτος και τραυματισμένος. Το τροχαίο έγινε περίπου στις 14:30.

Ένα μπάχαλο. Ένα σκηνικό απανθρωπιάς. Το ΕΚΑΒ είκοσι ολόκληρα λεπτά δεν είχε εμφανιστεί, παρότι είχε ειδοποιηθεί! Τροχαία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ντροπή σου «κύριε» διοικητά της Τροχαίας Αττικής. Καλά ρε σεις, σταθμό Τροχαίας, δεν έχετε στην Αττική Οδό που είναι τρία λεπτά από το σημείο; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Μαραθώνος είναι καρμανιόλα; Που είναι η αστυνόμευση; Μόνον κλήσεις ξέρετε να κόβετε για να εισπράττετε και να αφαιρείτε διπλώματα για να γεμίζετε τη μπάνκα της κυβέρνησης; Ντροπή σας ρε.

Αυτή είναι η Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη. Δεν λειτουργεί τίποτα. Ακολουθεί το βίντεο με την περιγραφή του δημοσιογράφου- ρεπόρτερ, Στέφανου Χίου που ήταν στο σημείο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ…ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

  2. Το λέμε κάθε μέρα οι περιοχές εκεί είναι στο έλεος του Θεού, δεν υπάρχει αστυνομία ασθενοφόρο τίποτα, όποιος πάθει κάτι κρίμα είναι μόνος του, πάρτε τηλ. Στην αστυνομία και πείτε ότι θέλετε να έρθει ένα περιπολικό του τμήματος η τις ασφαλείας Νέας Μάκρης ούτε του χρόνου. Κάνεις παράπονα στο τμήμα η στην ασφάλεια σε λένε τα παράπονα στον διευθυντή στο Μαρούσι αυτός είναι ο αρμόδιος, δεν υπάρχει κάποιος που δεν του έχουν ανοίξει το σπίτι, δεν έχουμε άτομα λένε και κάθε πρωί δέκα άτομα στον κάτω όροφο και άλλα δέκα άτομα στον πάνω όροφο στην ασφάλεια με καφέ και τσιγάρο πανω κάτω αλλά δεν έχουν ατομα δέκα περιπολικά έξω παρκαρισμένα, τις ασφαλείας τα βλέπουμε κάθε πρωί τα περιπολικά και τα άτομα σε κανέναν φούρνο σε κανένα ψητοπωλείο και στις καφετέριες, δουλεύουν σκληρά όλοι εκεί μέσα, ελάτε και μόνοι σας να τα δείτε.

  3. ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΛΗΣΗ 40 ΕΥΡΩ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 12 ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 2500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΒ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ.ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.

    1. Ηρωιδα που μενεις ακομα στο κατεχομενο κεντρο της Αθηνας μπραβο σου

  4. Δεν ασχολείται με τέτοια ο Κούλης τώρα, παρά μόνο μαζί με την πούστρα του Σύριζα, πως θα μοιράσουν το Αιγαίο και οι Έλληνες να μην αντιδράσουν.

  5. Την τροχαία την νοιάζει να κλείνει τους δρόμους για να περάσουν γρήγορα όλους αυτούς που μας δολοφονουν κάθε μέρα..τους πολιτικους..ασθενοφόρα δεν έχουμε όπως και πυροσβεστικά γιατί τα φράγκα πάνε αλλού..αλλά τι πειράζει;όταν ξαναγίνουν εκλογές να πάμε να τους ξαναψηφισετε

  6. μα κάθε μέρα τα βλέπουμε στους δρόμους, τι έκανε τόσο παράξενο ο Χίος? έδειξε την πραγματικότητα.

  7. Στο κέντρο υγείας στη νταού Πεντέλη τι στο καλό δεν υπήρχε ασθενοφόρο;;;Στέφανε μένω στην περιοχή ΄Η Μαραθώνος έχει γίνει επικίνδυνη. Τρέχουν παρα πολύ και καθημερινά γίνονται ατυχήματα. Τροχαία άφαντη και πάνε με όσο γουστάρουν και όποιον πάρει ο χάρος.

  8. Η βρωμιάρης ο πουστροκούλης ανακοίνωσε προχθές πως 10-15 λεπτά θα έρχονται τα ασθενοφόρα, 15 να είναι τα λεπτά σου καθήκι.

  9. Το Επιτελικό Μητσοτακικό Κρατίδιο, ενδιαφέρεται και σώζει μόνο λαθραίους.
    Δεν πάνε να ψοφήσουν οι Έλληνες!!! Σκασίλα τους!!!

  10. Παει η Κουλο ψεκα συννεφο συν το αγχος καθημερινα εχουμε αυτα τα οδυνηρα περιστατικα! Κουλαρα αμερικλανα εχεις βαλει χερι και στο wifi? Οσο για το συστημα υγειας, τα “οργανα” της ταξεως αντε γεια καραγκιοζη!

  11. Σήμερα ήμουν Δρομοκαΐτειο για εξέταση μιας γιαγιάς με άνοια, φάγαμε 5 ώρες, δουλειά δεν έγινε γιατί είναι διαλυμένα τα πάντα όλα στο μπουρδέλο της Κούλας, μέτρησα προσαγωγές με εισαγγελική παραγγελία, έξη περιπολικών με 12 αστυνομικούς, για ακούσια εξέταση ψυχοπαθών, ναρκομανών και κακοποιών.
    Απαντήθηκε το ερώτημα τι κάνει η αστυνομία και δεν υπάρχει πουθενά για τον πολίτη, Κούλα γαμιέσαι.

  12. Καλα λενε οτι καθε λαος εχει αυτους που του αξιζουν για κυβερνηση Αυτο ισχυει και για τον ΒΡΩ…ΛΑΟΜ ΑΣ

  13. Όποιος βλέπει συνέχεια ψεύτικες εικόνες και προσποιείται ότι δε το ξέρει στο τέλος το πιστεύει και δε μπορεί να δεχτεί τίποτα αληθινό.

  14. Αν τούς έλεγαν οτι είναι λαθρομετανάστης θα σκοτωνόταν ποιος να τον περιποιηθεί πρώτος κατακαημένε Έλληνα

  15. Πότε έγινε τ τροχαίο;; ώρα;; το ασθενοφόρο και η τροχαία δεν θα πετάξουν με drone… επίσης εχετε αντιληφθεί πόσα ασθενοφόρα-περιπολικά Τροχαιας είναι στο δίκτυο;; θα σας πω ότι ένα ασθενοφόρο – περιπολικό καλύπτει μέχρι κ 10 Δήμους!!! Δεν θα τα βάλουμε κ με αυτούς π έχουν απομείνει και δουλεύουν σαν τα σκυλιά γιατί είναι φιλότιμοι, τώρα το που έχουνε μετακινήσει τ προσωπικό το ξέρουν οι κυβερνούντες, είδατε τ είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ ;; θα απελευθερωσουμε 2.500 αστυνομικούς από φυλάξεις;;; καλα που ήταν τόσο καιρό;; τώρα το είδαν;; τ προηγούμενα χρόνια τι κάνανε;;; όλα τα ξέρουν, όλα τα γνωρίζουν είναι άδικο γι εκείνους που δουλεύουν στο δημόσιο δλδ μόνο τους Μαλακές κ μάλιστα δεν πληρώνονται κ τρέχουν και στα δικαστήρια ….
    Άσε τ ξέρουμε τ έργο….. ##Ελλαδαρα##

  16. Χα…Χα…Χα… Γελάσαμε.Στέφανε πολύ που τους ενδιαφέρει τους 300 ή τα κομματοσκυλα τους αν πεθάνει ένας άνθρωπος στον δρόμο αβοήθητος.Στα παπάρια τους κανονικά.Αυτοί υπάρχουν μόνο για να μας κλέβουν τα λεφτά.

  17. Μπράβο στον Χίο για το ρεπορταζ…Ελλάς 2.0…Στην Ανατολική Αττική ΔΕΝ έχουμε ούτε 1 νοσοκομείο…Αν πάθεις κάτι;;; Ζωή σε λόγου μας!!! Κανένας δεν νοιάζεται…Εαν γίνει ένα ατύχημα στο αεροδρόμιο Βενιζέλος τα κοντινότερα νοσοκομεία είναι το Γεννηματας Γενικό Κρατικό στου Παπάγου και το Ασκληπιείο Βούλας…Αντίο ζωή μέχρι να φτάσεις….Ψηφίστε γίδια στην Ανατολική Αττική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σας σώσανε τόσα χρόνια…Μπέέέέ… Θα έπρπε να υπήρχε ένα μεγαλο νοσοκομείο-μαιευτήριο τόσο στο Μαρκόπουλο όσο και στη Νέα Μάκρη…Περιμένουν το Ιδρυμα Νιάρχος ή το Ωνάση να τα φτιάξει το κράτος μέσω Πέτσα τα δίνει στα Πετσοκάναλα…

    1. Σκέψου τι γίνεται στα νησιά που θέλει 2 ώρες το ασθενοφόρο, και ακόμα 2 ώρες για να αποφασίσουν να στείλουν ελικόπτερο

  18. Είμαι ο οδηγός του αυτοκινήτου πριν το εκπαιδευτικό. Δεν έγινε έτσι. Πέρασε το μηχανάκι και ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα με κόκκινο. Το εμβόλισε και το έριξε πάνω στην σχολή οδηγών. Υπάρχει αυτοκίνητο που έχει σπάσει όλο από την σύγκρουση με το μηχανάκι αλλά δεν το έχει τραβήξει η κάμερα σας

  19. Σας παραδέχομαι κε Χίο.. αυτή είναι δημοσιογραφία που λείπει. Μακάρι να γινόταν αυτούς τους καιρούς που διανείμουμε να βγαίνατε ΠΡΩΤΟΙ εσείς στους δρόμους και μετά να ακολουθήσουμε κι εμείς (τα βόδια)

Comments are closed.