ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Ρόδο: 56χρονος πέθανε από αλλεργικό σοκ λίγο πριν χειρουργηθεί

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τον αιφνίδιο θανάτο 56χρονου, πατέρα δύο παιδιών από αλλεργικό σοκ λίγο πριν χειρουργηθεί.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να προσδιοριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 55χρονο, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου το πρωί της Πέμπτης για να υποβληθεί σε εγχείρηση ρουτίνας και κατέληξε αργά το μεσημέρι έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε.

Η οικογένειά του, επισήμανε ότι ο 55χρονος, επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα. Ενώ βρίσκονταν στον θάλαμο της κλινικής και είχε ξεκινήσει διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου, άρχισε να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα επιπλοκών με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Αλλεργικό σοκ: Η σύζυγος του 55χρονου θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου
Στη 1 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, έπειτα από χορήγηση φαρμάκου και πριν το χειρουργείο, ένιωσε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή, αλλά, χωρίς αποτέλεσμα.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, επισήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει την διαδικασία της νεκροτομίας που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει, του είχε χορηγηθεί ενέσιμο φάρμακο.

Πριν από λίγο μάλιστα, έγινε γνωστό ότι κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία έρευνας, αφού προηγουμένως ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Ρόδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response