ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από μάχιμο Ιταλό γιατρό: «Σκοτώσαμε ανθρώπους γιατί εφαρμόστηκε λανθασμένη θεραπεία – Ακολουθούσαμε κυβερνητικές εντολές»!

Κοινοποίηση:
ΜΕΘ-ΕΛΛΑΔΑ-5

Η Ευρώπη έζησε έναν χρόνο lockdown, τα οποία επιβλήθηκαν για να «σώσουν» τους πολίτες από τον κορωνοϊό, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ακούστηκε τα «τα επιβάλουμε για να μην γίνουμε Ιταλία».
Τι έγινε όμως στην Ιταλία;

Η καταγγελία-προσφυγή στα ιταλικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον της κυβέρνησης: «Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία» είναι αποκαλυπτική και εξηγεί εν ολίγοις το τι έγινε στην γειτονική μας χώρα.
Ο διακεκριμένος παγκοσμίως Ιολόγος καθηγητής Giulio Tarro, ο αδέκαστος Δικαστής Angelo Giorgianni, ο ερευνητής Ιατροδικαστής Δρ. Paquale Bacco, υπέβαλαν καταγγελία εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης και προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως ουσιαστικά αναφέρουν ακολουθήθηκε λάθος θεραπεία στην πρώτη φάση της πανδημίας, κάτι που οδήγησε στο να σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι. Κάτι που εξηγεί και τους πολλούς θανάτους στην Ιταλία στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού.

Οι τρεις ειδικοί μέσω του συλλόγου τους «Ο Αιρετικός», ο οποίος περιλαμβάνει ήδη περίπου 2.000 γιατρούς και νομικούς, όπως εξηγούν σε δελτίο τύπου, διαθέτουν Έκθεση που επισημαίνει και τεκμηριώνει μια σειρά από πτυχές της κακής διοίκησης έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού στην Ιταλία, ιδίως από ιατρική-επιστημονική, επιδημιολογική και νομική άποψη.
«Σκοτώσαμε ανθρώπους, έστω και αν με καλή πίστη, επειδή ήμασταν αντιμέτωποι με μια νέα κατάσταση, αλλά στην εντατική θεραπεία εφαρμόστηκε μια λανθασμένη θεραπεία. Έλεγαν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που τώρα αποτελούν τη βάση της νέας θεραπείας. Δεν χρησιμοποιήθηκε ηπαρίνη και έγινε βαθύς αερισμός. Εγώ είδα τις βάσεις των πνευμόνων ασθενών Covid κατά τη διάρκεια των αυτοψιών και κυριολεκτικά κάηκαν εντελώς, επειδή το καθαρό οξυγόνο που στάλθηκε σε μια συγκεκριμένη πίεση δημιούργησε ένα πραγματικό έγκαυμα. Ο θρομβοεμβολισμός δημιουργήθηκε επειδή το οξυγόνο δεν κυκλοφόρησε καθόσον οι πνεύμονες είχαν φράξει. Οι γιατροί ακολούθησαν τις κυβερνητικές οδηγίες χρησιμοποιώντας ένα εντελώς λάθος πρωτόκολλο. Ήταν σαν να θεραπεύεις έναν διαβητικό με ζάχαρη. […]»… επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Δρ. Pasquale Bacco.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δλδ οι πολιτικοί καθόριζαν την θεραπεία και οι γιατροί τους άκουγαν; αυτό λέει η εγώ έκαψα φλάντζα;

  2. αυτά είναι γνωστά από το Σεπτέμβρη στο επιστημονικό συνέδριο που είχε διοργανώσει ο γιατρός Αν. Γιαννουλόπουλος….διαβάστε τις αναρτήσεις του Αντωνιάδη…συνειδητά σκοτώνουν κόσμο.

  3. Μέ αυτά τά καμένα πνευμόνια από τήν ιταλικά νοσοκομεία ξεκίνησε ή τρομοκρατική εκστρατεία στήν Ελλάδα.Τά έδειχναν συνέχεια στήν τηλεόραση σκορπίζοντας φόβο καί τρόμο.Στήν Ιταλία στήν αρχή τής πανδημίας πέθαναν πιό πολλοί άνθρωποι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις παρά από τόν κορωνοιό.
    Γιάννης Λάκων

  4. αφου εισαι γιατρος και ακολουθησες εντολες κυβερνητικες καλος μαλακας εισαι………..και συ και τα φιλαρακια σου….αν παλι δεν τις ακολουθησες γιατι δεν ηταν σωστες γιατι δεν φωναζατε……μετα χριστο προφητες δεν θελουμε

Leave a Response