[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΙΜΑΔΕΣ! ΚΑΗΚΑΝ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΛΑΜΙΑΣ – ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ Ή ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ;; [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
eb14ce46ecec11fd8e39a970f17dffe1_L

Ανανεωμένο κείμενο, ώρα 23:30

Στις φλόγες παραδόθηκαν λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής οι εγκαταστάσεις της εταιρείας “Γιαννίτσης” στην ΒΙΠΕ Λαμίας. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική για την επιχείρηση μιας και σε λίγο περισσότερο από μια ώρα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων με 40 πυροσβέστες, 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας που παρέχει τα σχολικά γεύματα στην περιοχή της Λαμίας και πρόσφατα καταγγέλθηκε από γονείς για τροφική δηλητηρίαση.

===============================================================================

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν σπεύσει αυτή την ώρα στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Γιαννίτσης.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η πυρκαγιά είναι μεγάλη και ότι όλες οι εγκαταστάσεις είναι τυλιγμένες στις φλόγες, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Να θυμίσουμε οτι η εταιρεία “Γιαννίτσης” είναι αυτή που εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση με τα σχολικά γεύματα, που καταγγέλθηκε από τους γονείς μαθητών για μαζική τροφική δηλητηρίαση. Θυμηθείτε την επική φάρσα του Στέφανου Χίου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Γιατί τώρα ξαφνικά; Ποιος λαμπάδιασε ξαφνικά το εργοστάσιο; Είναι απλά τα πράγματα και δύο τα ενδεχόμενα. Είτε το κάνει ο ίδιος ο Γιαννίτσης για να κάψει τα σαπισμένα τρόφιμα πριν τα βρουν οι αρχές, είτε του το έκαψαν…

Δείτε βίντεο με τις πρώτες εικόνες:

Δείτε φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Κι ετσι τα εξαφανισε ολα τα στοιχεια το “μητσοτακικο” λαμογιο περιμενοντας τη… παχυλη αποζημιωση! Ευτυχως που τα παιδακια ειναι εν ζωη!

  2. Σαν τεχνολόγος τροφίμων θέλω να επισημάνω και το εξής: Δεν έγινε ποτέ επιθεώρηση από τους δημόσιους φορείς Υγειονομικό και ΕΦΕΤ? Αν έγιναν να δοθούν οι εκθέσεις στον εισαγγελέα να δούμε πόσο βαθειά θα πάει το μαχαίρι στο κόκαλο. Δηλαδή πρέπει να μας πεθάνουν και άλλα παιδιά?

  3. Χίο, με το παραπάνω ο τύπος κερδίζει
    α) Την ασφάλεια από τη φωτιά που θα βάλει στη τσέπη.
    β) Την πτώχευση της εταιρίας που δεν θα δώσει αποζημειώσεις ΟΤΑΝ εκδικαστούν οι μηνύσεις για τις δηλητηριάσεις
    γ) Τον έλεγχο στα ψυγεία και την γραμμή παραγωγής.

    Αυτά για αρχή.

  4. …..ΤΑ ΕΚΑΨΕ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ Ο ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ……

  5. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν ήταν τυχαίο. Ποιο μπαμ, πεθαίνεις!

  6. Δεν θα το εκαιγε απλα για σάπια. Εκτος αν ταϊζε σκυλια και αλογα τα παιδια….

  7. Ο τρισμέγιστος Χάρυ Κλύν είχε πει
    ¨ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ¨
    ο νοών νοείτω

  8. Ποσό βρώμικοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες!

  9. ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…..

  10. Η οικογένεια Γιαννίτση, που κρύβουν τα ΜΜΕ και οι σάπιες μερίδες με μακαρόνια που μοίρασαν και παραλίγο να στείλουν στον τάφο εκατοντάδες μαθητές σχολείων. Ο χορός των 75.000.000€ τον χρόνο και το καρτέλ των 5 εταιρειών που πήρε την μεγάλη δουλειά σε 1500 σχολεία!

    https://amazonios.net/i-oikogeneia-giannitsi-pou-kryvoun-ta-mme-kai-oi-sapies-merides-me-makaronia-pou-moirasan-kai-paraligo-na-steiloun-ston-tafo-ekatontades-mathites-scholeion-o-choros-ton-75-000-000e-ton-chrono-kai-to/

  11. Μπράβο Μοίραρχε !!!!! Εκδίκηση πιστεύω που τους εκθέσε…

  12. Μάλλον είδε ότι το καράβι βουλιάζει και είπε να πάρει μια γερή αποζημιωση από την ασφάλεια.

  13. Το θέμα δεν ήταν να κάψουν το εργοστάσιο. Το θέμα είναι να έκαιγαν τον εργοστάσιο με τον ΜΟΥΛΟ να είναι ΜΕΣΑ.

  14. Τα ίχνη τους, αποδεικτικά στοιχεία! Απίστευτο!

    1. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα το γράψει η πυροσβεστική στο πόρισμα της. Δε νομίζω όμως έτσι απροκάλυπτα να βάζουν μια φωτιά για εξαφάνιση στοιχείων.

      1. Η ΝΔ θα έπαιρνε 0%.
        Δυστυχώς, υπάρχουν μαλάκες σαν εσένα.

  15. Μοίραρχε Στέφανε συγχαρητήρια, τον ξεπάτωσες τον πούστη.

  16. Εγώ δε πιστεύω πως του το έκαψαν…. Φαντάσου τι μπίχλα υπήρχε μέσα…..

    1. Ή για εκδίκηση ή αθέμιτο ανταγωνισμό η πυρκαγιά και τα σάπια που έφαγαν τα παιδιά και μια δασκάλα

Comments are closed.