ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ! Λάκης Γαβαλάς: Από την φυλακή βγήκα άνδρας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
9717_LAKIS_GAVALAS_25112019

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

«Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά… μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”. Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους».

Επίσης, αποκάλυψε πως στη φυλακή τού ανέθεσαν να κάνει κάποιες δουλειές, όπως να φροντίζει τον κήπο που βρισκόταν στην είσοδο. Μάλιστα, όπως είπε, επειδή από εκεί περνούσε πολύς κόσμος ως επισκέπτες και τον ρωτούσαν, ο ίδιος κουραζόταν να απολογείται και να εξηγεί τι του συμβαίνει. Αποκάλυψε, δε, πως με χρήματα δικά του έφερε και φύτεψε λουλούδια στον κήπο των φυλακών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πο@υστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια

Comments are closed.