ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟ FUEL PASS 2: Η κυβέρνηση βάζει τους πολίτες να «τρέχουν» για αιτήσεις, αλλά λεφτά δεν δίνει!

Κοινοποίηση:
DSVSDS

Κανένα σαφές πλάνο και κανένα χρονοδιάγραμμα δεν φαίνεται να έχει το οικονομικό  επιτελείο. Ενώ η κυβέρνηση «ανοίγει» και «κλείνει» πλατφόρμες, οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν πάει κυριολεκτικά και μεταφορικά… διακοπές!

Ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις στο vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2 με την πλατφόρμα να είναι ανοιχτή για όλους τους δικαιούχους έως και την 1η  Σεπτεμβρίου, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν έχουν αρχίσει οι πληρωμές του επιδόματος, αν θα τα λάβουν σύντομα ή αν θα καθυστερήσει. Αλλεπάλληλα τα αναπάντητα ερωτήματα.

Δεν διευκρινίζεται ούτε πόσες ημέρες θα περάσουν μέχρι να ληφθούν τα χρήματα ούτε  κάποιο άλλο στοιχείο. Το ΦΕΚ αναφέρει πως «η αποστολή των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις της δράσης προς τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας (εξαιρούνται ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών)». Στο προηγούμενο κύκλο του Fuel Pass η καταβολή των χρημάτων γίνονταν 2 ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησης του δικαιούχου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χρωσταω τα τελη κυκλοφοριας του 2020. Με απερριψε το fuel pass 1 και 2. Ολα τα αλλα τελη ειναι πληρωμενα. Επομενως αφου δε βαζει λεφτα δε χανω και τιποτα.

Comments are closed.